Sabırla Bebeğini Bekleyenler

error error error error :hataverensmiley:

Son düzenleme:
iyi olmana sevindim canım gripten çok çektin çünkü bende iyiyim canım misafirlerim vardı dün akşam yorulmuştum topiğe bi baktım sonra çıkıp uyudum
ahh cnm ya biliyosun o hastalıktan ne çektiğimi

Allah kimseyi sağlığından etmesin sağlık gibisi yok

Hayırlı günler arkadaşlarrrrr!!!

Bol bol hayırlı haberlerin verildiği bir gün olsunn

herkese merhaba kızlar inşallah güzel bi hafta sonu geçirmişsinizdir benim hafta sonum çok güzeldi

selam kızlar
bu gün dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş
5 gün geri çıktık ama
kesinleşti oğlum oluyormuş

maşallah canım Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin kendine çok iyi bak canım

iyim canim saol .... seni sormali ... hafta sonu gezmedesin iyi gezmeler canim

hafta sonu kayınvalidemlerdeydim ama şimdi evime geldim çok güzel geçti tatilimiz sen nasılsın neler yapıyosun cadıcım:26::26::26::26::26::26:

selamlar herkese
uğrayamıyorum hiç bu aralar
sara abla özledim seni bi selam edeyim dedim...

aleyküm selam erenaycım hoşgelmişsin nasılsın canım bende seni çok özledim

ahh cnm ya biliyosun o hastalıktan ne çektiğimi

Allah kimseyi sağlığından etmesin sağlık gibisi yok

amin başakcım hayatta en önemli şey sağlık

Hayırlı günler arkadaşlarrrrr!!!

Bol bol hayırlı haberlerin verildiği bir gün olsunn

sağol canım sanada hayırlı günler nasılsın tatlım menim

ben iyim canim ....gunlerim hep uykuda geciyor okadar cok uyumaya basladim nereye basimi koysam uyuyorum ....halsizlik yorgunluk herseyden koku aliyorum ... bu sogukta pencereler hep acik daraliyorum evin icinde ..... senin hafta sonun iyi gecmesine sevindim canim ...........

sağol canım sanada hayırlı günler nasılsın tatlım menim
sağol cınım beniiiiimmmm aynı işte çok şükür sen güzeeeeelllll bi hafta sonu geçirdin tabiiiiiiii:130::130::130::130::130::130::130:
sen yokkne buraya kimse gelmediiiiiii

İnsan, ‘Ben Allah’tan istedim de bana isteğim verilmedi’ demediği ve istemeye devam ettiği müddetçe istediği kendisine verilir”

Hazreti Muhammed(a.s.m) (Müslim, Tirmizi)

günaydın kızlarrr.
karlı biii antep günündennnn hepinizeee sevgilerr.
bu yıl kar yağsın die tuturdummm yıllardır antepe böyle kar yağmadııı.demekki bu yıl dualarım kabul olacakmışşş

günaydııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum

sağol cınım beniiiiimmmm aynı işte çok şükür sen güzeeeeelllll bi hafta sonu geçirdin tabiiiiiiii:130::130::130::130::130::130::130:
sen yokkne buraya kimse gelmediiiiiii

ivit canım menim çok güzel bi hafta sonu geçirdim yaaaaaa

paylaşımın için sağol canım menim Allah senden razı olsun

sana bol kartopulu bi gün diliyorum maonyam menim oynayıp stres at

fıstıklar nasılsınızzzzz
ben eşimle köye gidiyorummmmmm bu gün çok sıkıldı eşimmmm hep evdeee birazcık değişiklik olur belki

‎''Kapı açılır, Sen yeterki Vurmayı bil. Ne zaman Bilemem. Yeterki o kapıda durmayı bil!'' Mevlana

kızlarr nerdesinizzz gelindee sohbet edelimmm ben evde mahsur kaldımm dışarı çıkamıyrmmm

yetercim yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…