niye depresyondasın kız noldu yine :26::26::26::26::26::26:
off saracım boağzım çok kuruoo sanki tükürüğüm kamamış gibi boğzaım batıoo.guatırım hiç iyleşmioo.ben bu şekilde nasıl gebe kalocam.millet beni gören her biri bi laf sölüoo.rahatlıktan çocuk yapmaya erinio dienler bile var.birini takmasan birini takıosunnn.3.5yıldır bir arpa boyu ilerlemedimmm
kızlar nasılsınızzzz keyifler nasılllll
yine yoğun bir gündü benim içinn (çalışam bu kadar olur )
canım ya kıyamam sana sen çok özel çok kıymetli bir insansın Allahım gönlündeki muradını versin seni çok seviyom men
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytabiiii canım ne demek 4000.partimize hepinizi bekliyoruz şöyle güzel bi parti yapıp eğlenelim
bunlar sana kuzummm Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708 Eki Görüntüle 332708
günaydın cadıcım ben iyiyim sen nasılsın
selam kızlar...........
ben gece uyuyamadım
sabah yatınca şimdi kalktım
kahvaltımı bile yapmadım
yani anlıycağınız çok halsizim
off saracım boağzım çok kuruoo sanki tükürüğüm kamamış gibi boğzaım batıoo.guatırım hiç iyleşmioo.ben bu şekilde nasıl gebe kalocam.millet beni gören her biri bi laf sölüoo.rahatlıktan çocuk yapmaya erinio dienler bile var.birini takmasan birini takıosunnn.3.5yıldır bir arpa boyu ilerlemedimmm
iyi olmaya calisiyorum canim ..... butun gun yatim halsizlik bas donmesi mide bulantisi hersey var canim ... bu hafta dok. gidem ilac istiyicam gecem gunduzum beli deyil .... yalnis anlamayin isyan etmek deyil .... ALLAHA sukurler olsun ...ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin ....
amin tatlı cadım menim
sanada Allah kolaylık versin
canlar günaydınlarrrrr nasılsınızzzz yağmur var bu gün yineeeee
pazara gitmem lazım ama bu yağmurda nasıl olcak
saol canim sen nasilsin neler yapiyorsun
aaaaaaaaaaa sara ablacım bu topik seninmiydiiii bak bilmiyodum şimdi diğer topikte gördüm bende katılıyorum 4000 partisinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?