Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım buda bizim topik hoşgelmişsin canım menim tabiki katılabilirsin partimize canım menim

hoşbuldum abla artık gelirim ben buraya da senin topiğin bizim topiğimiz parti nerde olcak burda mı catlak başağın topiğinde mi

hoşbuldum abla artık gelirim ben buraya da senin topiğin bizim topiğimiz parti nerde olcak burda mı catlak başağın topiğinde mi

gel canım her zaman beklerim aynen canım bu topikte hepimizin parti burada olacak canım inşallah 4000 sayfaya ulaşacazda

iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin ..... esin nasil oldu .... ALLAH sana kolaylik versin ...

sağol canım eşimde değişiklik yok malesef kontrol süreci devam ediyorrrr bende çok yorgunum yaşadıklarımdn geçen yıl 10 şubatta öğrenmiştik eşimin rahatsızlığını neredeyse 1 yıl oldu bir yıldır has koridorlarında koşuruyorum (eşim çalışamıyor) maddi ve manevi çok yıprandım yoruldummm rabbime bu günümü aratma diye dua ediyorummm ama hayat benim içinçok zor geçiyorrr

ne kadar güzel bir şiir

canım Allah büyük elbet bitecek bu sıkıntılar acılar zor günler hepsi geçip yerini pırıl pırıl güneşli bir güne bırakacak sen bugünleri yüzünde buruk bi tebessümle hatırlayacaksın ama onlarda yaşanmalıymış demekki diyeceksin amacım seni teselli etmek değil inanki sadece yanında olmaya çalışıyorum bi dosta bi arkadaşa konuşacak birine ihtiyaç duyduğunda yanında olduğumu bilmeni istiyorum.

canım saram yüreği güzel arkadaşım biliyorum yanımda olmak istediğiniii
yaşadığım şeylerin altında ezliyorum bazan çok yoruldumm isyan etmiyorummm ama çok yoruldummm

slm canlarım

kaç gündür evde kardan dolayı mahsur kaldım yaa.bugün kara rağmen dışarı çıktımm.
kuzenimin hamile eşiyle kar topu oynadıkkk o beni karlara yatırdıı ben ona kıyamadımmm.çok rahatladımm.dondum ama resmennn.bugün iyiyim.aslında evde oturmakk insanı bunalıma sokuooo.

allah bu soğukta dışarda kalanlara yardıme tsinnn hava buz gbiiii

merhaba kızlar bi ce deyip kaçacam çünkü yemek yapmam lazım soba yakmam lazım görüşmek üzere hoşçakalın

haaaaa maonya sayfamız 4000 e ulaşınca başak parti yapalım dedi diğer kızlarada haber verelim güzel bi parti olsun tamam mı zelal gelmez gerçi ama belkim diğerleri gelir

zelalllllii o kadar merak ediyrmkii.keşke girip bi bilgi versee sonra girmesede olurr

aaaaaaaaaaa sara ablacım bu topik seninmiydiiii bak bilmiyodum şimdi diğer topikte gördüm bende katılıyorum 4000 partisinee
aaaaa deli karııııııı nirden çıktın sennnnn
evet canım buda bizim topik hoşgelmişsin canım menim tabiki katılabilirsin partimize canım menim

gel canım her zaman beklerim aynen canım bu topikte hepimizin parti burada olacak canım inşallah 4000 sayfaya ulaşacazda
sara cım bak topikin reklamı da oldu parti daveti sayesinde

ama bu deli karı myhos gelirse ben gelmeeeeemmmmm

anam nee partii meraklısı karılarmışsınnn sizzz yaaaaa

partinin yeme içme görevini ben alıyorummmm.şık giyinin haaaa pasaklııı asbablarınızla gelmeyinnnn

canım saram yüreği güzel arkadaşım biliyorum yanımda olmak istediğiniii
yaşadığım şeylerin altında ezliyorum bazan çok yoruldumm isyan etmiyorummm ama çok yoruldummm

yeterimmm rabbim çektikleirni günahlarına kefaret etsinnnn.beni çok duygulandırdınnn.rabbim meleğini göndererekkk karanlına güneş tutsunn inşş.

annem dün çok ağladıı maddi sorunları var.bi ev aldılarrr çoğu borç.eski evleride satılar 50milyara 2yıl önce şimdi evin değerii 160milyar ediyomuşş 3katı resmen evi mutayit almış sattımız kişiden 160milyara anenmde çok ağladı duyuncaaa.rızkımız ne kadar dar.biz o paraya satsaydık hiç değilse borç almadan ev alırdıkk borçlarımızı kapatırdık die.2yıl daha otursaydık ne vardı die.

bende anneme dedimkii anne ağlamakla eline ne geçecek,kısmetimiz yokmuşş.rabbim öbür dünyadaa evsiz bırakmasınn bu dünyadan mallarımızın bize ne faydası olacakki daha beter sualini vereceğiz dedim.kadının ağlamasııı o andan sonra durdu.

ben deli karısııı olgunlaşıomuyummm neeeeee

amin canım aminnnn evet rızkımız varsa gelip bizi buluyor yoksada eğer ne yaparsak yapalım boşşş
ama 1 yıl önce aldığımız kararlar vardı eşimleee şimdi dönüp 1 öncesine baktığımda bırak aldığımız kararları uygulamayıı 5 yıl geriye gittik her açıdan yeni bir tedavi olcaktık ev alacaktıkk vs vs bir yıldır nerdeyse her gün has köşelerindeyim bıraktım evi tedaviyi eşim sağlığına kavuşsun yeter diyorummm ama artık onun olacağındanda pek emin değilimmm
bu ve benzer bir sürü sıkıntı her şey üst üste geliyor kuzummm
ooffffffff kafanızı şişirdim değilmi yineee

Nasip; İstenen değil, hep verilen..
Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den...
Nasip değilse; Senin olsa bile kayar gidermiş elinden..

hani parti nerde nerde Allaaahhhh neler yicezz ki acepp :)))) suslenipmi gelelim yoksa pijama partisimiii he heytt bekliom umarim kacirmammmm hadi 4000 cabuk gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…