Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim abla şükür biraz uykum var okadar

niye uykun var canım bebiş habercisimi bu uykular yoksam

çok şık hangi marka bu

toz derdin hiç bitmiycek biraz koyu almışsın abla ama yinede ağır ve şık duruyoo güle güle kullan

doğtaşın canım siyahı çok seviyorum canım toz derdi bitmeyecek ama koltuklarımada uydu beğenmene sevindim

güle güle kulannn HEP KUTLAMALAR YAP O MASADA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağol canııım iyi dilekelrine amiiiiiiiiiiiin diyorum beğenmede çok sevindim

saracım yemek odan çok hoşuma gittii.dilerim o masa sana uğur getirir bebeğinin doğum günleirni kutlamak nasip olur.

kaça aldın cnm??

ALACA ÇORBA

Antep mutfağından

Malzemeler :
1 su bardağı aşurelik buğday
1 çay bardağı nohut
½ çay bardağı yeşil mercimek
1 kuru soğan
2 kırmızı biber taze veya kuru
1 yemekkaşığı kuru tarhın
1 yemekkaşığı toz kırmızı biber
1-2 kemik

Hazırlanması :
Nohut ,kemik ve buğday geceden ıslatılır.Tencereye alınıp dibine tutmamasına dikkat ederek iyice pişirilir .Daha sonra yeşil mercimek haşlanır ve suyu süzülür ve kaynamakta olan çorbaya katılır.Ayrı bir tavada piyazlık doğradığımız soğan ve kırmızı biber yağda öldürülür ve onlarda çorbaya katılır.Çorbamız iyice özleştikten sonra , kızdırılmış yağa tarhın ve toz kırmızı biber atılır ve çorbanın üzerine gezdirilir .

sağol canım inşallah duan kabul olur canım menim

2400 lira ama taksitle tabi

güle güle kullan cnmmm.

alaca çorba evet bu ama biz kemik koymayızz sade pişiririz

Tembel uykucu karı. tembelin oğlu kızı olmaz derler

katılıyorum cnm neden dersen beniimm heriff garfiıld gibi yemek yesin yeter yataktan alakası yok onunj için gebe kalamıyrm.eşime diyorum ben erkek olsam snei çoktan gebe bırakırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…