Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım 4000 e yarın ulaşırılır.
o zaman yarın gece olsun parti ne dersiniz

canim benim derdi veren dermaninida verir sen duani et ve inan hersey yoluna girer ... ALLAH da kulda goruyo senin yaptini senin sabrini bir gun mutlaka onun karsilini alirsin ...ALLAH en kisa zaamanda esini salina kavustursun ... gerisi de duzelir zamanla ... senin kalbin yureyin okadar iyiki ALLAH sana bunun karsilini verir mutlaka .... ALLAH kolaylik versin tum dualarim seninle ...........

canim benim cok iyi yaptin arada stres atmak iyi geliyor ...........aminnnnnnnnnnnnnnnnn

yok canim kafamizi sisirmiyorsun ... her zaman herkeze ve cevremize derdimizi anlatamiyoruz .... ama ben burda daha rahat hersey konusabiliyorum sizinle bir derdim oldunen sizinle konusuyorum icim acidi zaman size soyluyorum biz burda onun icin varis icini dokki biraz yukun azalsin ... keske elimden daha fazlasi gelse ALLAH en kisa zamanda senide yuzunu guldursun ............

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu ve tüm isteklerinin gerçekleştiği bi gün diliyorum

hani parti var dediniz geldim ama kimsecikler yok

parti sayfa 4000 olunca tızım biz önceden haber veriyoz taamm mı

hani parti nerde nerde Allaaahhhh neler yicezz ki acepp :)))) suslenipmi gelelim yoksa pijama partisimiii he heytt bekliom umarim kacirmammmm hadi 4000 cabuk gellll

sen her halinle çok güzelsin seraycım ister süslen ister süslenme farketmez yaniiiiii

saracım 4000 e yarın ulaşırılır.
o zaman yarın gece olsun parti ne dersiniz

keşke ama sanmam başakcım önceden olsa bi gecede 70 - 80 sayfa konuştuğumuz oluyodu ama bu aralar kamlumbağa hızındayız malesef

ALLAH sana en kisa zamanda buyuk bir deysiklik nasip etsin .........

böyle dimi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

zelal arada kardesinin evine gitiyi zaman ordan yaziyordu ...acaba kardesinindemi interneti yok ... bende cok merak ediyorum bir telefon numarasi yokmu kimsede .......

canım kardeşinin neti var çünkü kk geliyo görüyorum başka topiklerde ben ona zelali sordum özelden mesaj yazaraktan lkine cevap verdi zelal iyi dedi bi kaç ay sonra baktım zelal gelmiyo tekrar yazdım sanırım ekim ayının başındaydı arzucum kusura bakma rahatsız ediyorum seni ama zelali çok merak ediyorum diye ama malesef cevap vermedi bende kırıldım açıkçası en azından bi mesajla cevap verebilirdi dimi telefona gelince metukada var zelalin telefonu onlar arada konuşuyularmış iyiyimiş neti yokmuş ne zaman net alacağı belli değilmiş ama geçen metukayla görüştük oda uzun zamandır zelalden haberi olmadığını söyledi ne o aramış nede metuş demekki zelal uzak kalmak istiyo herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım ancak ben zelali çok seviyodum onu çokda özlüyorum o ayrı tabi ama ne yapalım elden bişey gelmiyo malesef

rabbim bu günleriimizi aratacak sıkıntı vermesinn.buna şükür ne diyelim
vay yimekleri sen mi yapçaaaaaaan
ivettttttt aşçı başıı topiğinnn plates yapan şişko hatunu olarakkk bana düşerrrrr
hani parti var dediniz geldim ama kimsecikler yok

canim benim cok iyi yaptin arada stres atmak iyi geliyor ...........aminnnnnnnnnnnnnnnnn
saol tatlım
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu ve tüm isteklerinin gerçekleştiği bi gün diliyorum

günaydınnn gelde sohber edelim sayfalar ilerlesin

günaydınn güzelll anneler ve anne adaylarıı

ne zamandır nehirde uğramıoooo partide keşkem bütün kızlar eskisi gibi buluşsak

kzılar bu soğukta antep yemeğii alaca çorba çok güzel gider tavsiye ederim ben bugün yapacammm

geldim ama sen yoksun şimdide

günaydınn güzelll anneler ve anne adaylarıı

ne zamandır nehirde uğramıoooo partide keşkem bütün kızlar eskisi gibi buluşsak

keşke belkim partiye kadar herkesler gelir

kzılar bu soğukta antep yemeğii alaca çorba çok güzel gider tavsiye ederim ben bugün yapacammm

tarifini versen maonyam nasıl bi çorba :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar bugün zeyno nami diğer pikepolat sezaryenle anne olacak Allah yardımcısı olsun dualarımız onun için olsun

Son düzenleme:
gogleye alaca çorba yazz cnm daha ayrıntılı anlatılıo.tadı harika ben çok sveiyorum

ehe cok tesekkur ederim saracimm..gunaydin buarada nasilsin?

günaydınnnnnn güzel topikkkkkkk topiğin güzel hanımlarıııııııı rabbim en kısa zamanda en güzel ahberili almayı nasip etsin her birimize

canlarım sağolun bu aralar biraz sıııkıntım var o yüzden yazdımm buraya sağolun dinlediğiniz içinnnn sizi seviyorummmm

sara abla bak bu gece 4000. olcak bu gece gelek buraya akşam 10dan sonra toplanak işteeeeeeee ok mu????
:124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…