Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aaaaaaaaaaa
şu an şoklardayımmmmparti yapmayalım diye sayfaları düşürmüşleeeeeeeeeeeeeerrrrrr

ne biliim kalabalık bekliyodum parti marti didiydiniz kız 3 kişiyle partimi oluur
kuzum baksana normalde şu an burası 4000 sayfa olmştu. ama sayfaları düşürmüşler. ilk defa böyle birşey gördüm neden yaparlarki bunu anladım. dur beleyelim belkim gelen olur. ama parti yatar bence.

sen ne yapıyosun kocan devriyede mi

kim gitmiş yavvvvvv sen bizi adamdan saymıyon galibaaaaaaaaaaa. bak nazoyla ben burdayım.

nazooooooo annem olana bak

ecet ya bende yanlış gördüm sandım tekrar tekrar bakıyorum nasıl sayfalar düşüyor anlamadım

ne biliim kalabalık bekliyodum parti marti didiydiniz kız 3 kişiyle partimi oluur

olur neden olmasın yeterki eğlenmesini bil
ama zaten 4000 olamadı düşürmüşler sayfaları

nasıl sığcan bunun içinee.

ne tesadüf benmkine de ben garfield derim hep. kesin erkek olaydım bende onu çoktan hamile yaptıydım

büyük beden olannı giycem heraldeeee

sayfaları düşürdüler hangi mantıkla yaptılarsa

Son düzenleme:

evet maalesef devriyede genee garibim dışarda fırtına vay devyiye atıyoo ühü ühü ühüüü kıyamam ona been neyseki bi ara geldide mama yiyip ditti hemen öslemişim kocişimi yaa

ecet ya bende yanlış gördüm sandım tekrar tekrar bakıyorum nasıl sayfalar düşüyor anlamadım

olur neden olmasın yeterki eğlenmesini bil
ama zaten 4000 olamadı düşürmüşler sayfaları

bu parti yatar sayfalar dolmamışkii azaltmışlar yapmayalım diyee

evet maalesef devriyede genee garibim dışarda fırtına vay devyiye atıyoo ühü ühü ühüüü kıyamam ona been neyseki bi ara geldide mama yiyip ditti hemen öslemişim kocişimi yaa
düşünme bu kadar boşviiiiiiirrr bakalım o seni bu kadar düşünüyomu

büyük beden olannı giycem heraldeeee

sayfaları düşürdüler hangi mantıkla yaptılarsa
nasıl oldu bööle bişi anlamadım ilk defa rastladım. parti yapalım dediğimiz gün düştü hemde ve gündüz normaldi akşam düşmüş.

sanki parti yapcaz da ortalığı yıkcaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…