kızım böyle partiye gelirsen aslırım bak söylemedi deme[sıze=3][/sıze]
evet gece yapacağızo elbiseyle gelirsen kork bendennn [sıze=3][/sıze]
katılıyorum cnm neden dersen beniimm heriff garfiıld gibi yemek yesin yeter yataktan alakası yok onunj için gebe kalamıyrm.eşime diyorum ben erkek olsam snei çoktan gebe bırakırdım
kim gitmiş yavvvvvv sen bizi adamdan saymıyon galibaaaaaaaaaaa. bak nazoyla ben burdayım.kaçaklarr buldum sonunda siziislm arkadaşlar ama herkesler gitmiş yaa galibaa ben gelene kadaar
kim gitmiş yavvvvvv sen bizi adamdan saymıyon galibaaaaaaaaaaa. bak nazoyla ben burdayım.
nazooooooo annem olana bak
kuzum baksana normalde şu an burası 4000 sayfa olmştu. ama sayfaları düşürmüşler. ilk defa böyle birşey gördüm neden yaparlarki bunu anladım. dur beleyelim belkim gelen olur. ama parti yatar bence.ne biliim kalabalık bekliyodum parti marti didiydiniz kız 3 kişiyle partimi oluur
kim gitmiş yavvvvvv sen bizi adamdan saymıyon galibaaaaaaaaaaa. bak nazoyla ben burdayım.
nazooooooo annem olana bak
ne biliim kalabalık bekliyodum parti marti didiydiniz kız 3 kişiyle partimi oluur
nasıl sığcan bunun içinee.
ne tesadüf benmkine de ben garfield derim hep. kesin erkek olaydım bende onu çoktan hamile yaptıydım
kuzum baksana normalde şu an burası 4000 sayfa olmştu. ama sayfaları düşürmüşler. ilk defa böyle birşey gördüm neden yaparlarki bunu anladım. dur beleyelim belkim gelen olur. ama parti yatar bence.
sen ne yapıyosun kocan devriyede mi
ecet ya bende yanlış gördüm sandım tekrar tekrar bakıyorum nasıl sayfalar düşüyor anlamadım
olur neden olmasın yeterki eğlenmesini bil
ama zaten 4000 olamadı düşürmüşler sayfaları
düşünme bu kadar boşviiiiiiirrr bakalım o seni bu kadar düşünüyomuevet maalesef devriyede geneegaribim dışarda fırtına vay devyiye atıyoo ühü ühü ühüüü kıyamam ona been neyseki bi ara geldide mama yiyip ditti hemen öslemişim kocişimi yaa
nasıl oldu bööle bişi anlamadım ilk defa rastladım. parti yapalım dediğimiz gün düştü hemde ve gündüz normaldi akşam düşmüş.büyük beden olannı giycem heraldeeee
sayfaları düşürdüler hangi mantıkla yaptılarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?