Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım her günümüz geçtiginde bi umut açılıyo insanda ama sonunda ister istemez yıkılıyor insan üzülmen dogal olarak normal ama kendini çabuk toplamana sevindim inşallah rabbim en kısa zamanda muradını nasip eder dualarım hep sizine canımmm

amiiiiin canım çok sağol

eski sohbetleri bende özlüyorum ececim ama yapacak bişey yok topiğimize nazar değdi galiba

sağol canım yetercim sende kitap okumayı seviyon dimi ne güzel bende çok seviyorum

evet canım seviyor hemde çokkk elime aldımmı bitirmesem içim rahat etmiyor eskiden çok daha fazla okurdum evlendikten sonra bıraktım biraz ama geçenlerde kız kardeşim kitap istediiii (netten bir kitab evi vardı çok uygun fiyata korgoya veriyorlar istediğin kitabı)bende kız kardeşim için 4 tane kitap geitirtimm bunların içinde KİMYA HATUN diye bir kitap vardı şemsin eşini anlatıyorduu onu okudummm şimdide ZÜLFÜ LİVANELİNİN SERENED KİTABINI OKUYORUM SÜPERRRRR BİR KİTAPP TAVSİYE EDERİMMM

serenadı bende aldım geçenlerde ama daha okumadım elimdeki bitsin ona başlayacam bende İskender Palanın Od isimli kitabını okuyorum şimdi çok güzel

günaydınlarrrrrrrr canlarrrrrrrrrr
serenadı bende aldım geçenlerde ama daha okumadım elimdeki bitsin ona başlayacam bende İskender Palanın Od isimli kitabını okuyorum şimdi çok güzel

aaaaaaaaaaaa benim aldıkarım içinde o da var şimdi kız kardeşim okuyor sonra bennnn birde canan tan ın iz kitabını aldım ama okumadım daha

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrr canlarrrrrrrrrr

aaaaaaaaaaaa benim aldıkarım içinde o da var şimdi kız kardeşim okuyor sonra bennnn birde canan tan ın iz kitabını aldım ama okumadım daha

günaydın canım İskender Palanın şah sultanınıda aldım ben ama daha okumadım bide Sunay Akının bir çift ayakkabı isimli kitaplarıda son aldığım kitaplar ayrıca sana tavsiyem daha önce okudunmu bilmiyorum ama Serdar Özkanın kayıp gül ve kayıp gül 2 (ölümsüz kalp) isimli kitapları muhteşemler ben kişisel gelişim kitaplarınıda seviyorum.

boşuna sana kanım kaynamıyo bak çok güzel bi ortak yönümüz varmış kitap okumak gibi

kitaplar bana en gerçekçi dostlardan daha yakın geliyo hiç ilgilanmesen bile sana küsmüyolar orda bi köşede sessizce bekiyolar onları hatırlamanı ve okuduğun da farklı kocaman bi dünyanın içnde buluyosun kendini hem bişeyler öğreniyo hem kafanı dağıtıyo kendini dinlemeyi bırakıyosun hem zamanını iyi değerlendirmiş ve kültürüne bişeyler katmış oluyosun.

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın

hoş bulduk canımallaha şükür iyiyim misafirimvardı onları gönderdim geldim kim var diye bakıyım diye allahtan şansıma sizler varsınızvallasıkılıyorum akşama kadar pc başındayalnız oturmaktan

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28, son_ece+, zynpcnk, caadi+

zeynep hoşgeldin sessiz kalma canım kendini tanıt sohbet yapalım hepimiz burda sabırla bebek sahibi olmayı bekliyoruz

iyi olmana sevindim canım bende bi bakayım topiğe dedim iyiki bakmışım sizleri gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…