günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu pazarlar
kızlar bu ay reglim gecikince bazı belirtilerde olunca acaba hamileyim mi diye düşünmeye başladım hatta itiraf etmeliyim birazda ümitlendim dün gidip test yaptım ama malesef negatifti zaten eve gelincede kırmızıları gördüm dün moralim çok bozuktu ama bugün iyiyim
canım her günümüz geçtiginde bi umut açılıyo insanda ama sonunda ister istemez yıkılıyor insan üzülmen dogal olarak normal ama kendini çabuk toplamana sevindim inşallah rabbim en kısa zamanda muradını nasip eder dualarım hep sizine canımmm
eski sohbetleri bende özlüyorum ececim ama yapacak bişey yok topiğimize nazar değdi galiba
kizlar nerdesiniz hayirli ve mutlu bir hafta gecimek dileyile
sağol canım yetercim sende kitap okumayı seviyon dimi ne güzel bende çok seviyorum
evet canım seviyor hemde çokkk elime aldımmı bitirmesem içim rahat etmiyor eskiden çok daha fazla okurdum evlendikten sonra bıraktım biraz ama geçenlerde kız kardeşim kitap istediiii (netten bir kitab evi vardı çok uygun fiyata korgoya veriyorlar istediğin kitabı)bende kız kardeşim için 4 tane kitap geitirtimm bunların içinde KİMYA HATUN diye bir kitap vardı şemsin eşini anlatıyorduu onu okudummm şimdide ZÜLFÜ LİVANELİNİN SERENED KİTABINI OKUYORUM SÜPERRRRR BİR KİTAPP TAVSİYE EDERİMMM
serenadı bende aldım geçenlerde ama daha okumadım elimdeki bitsin ona başlayacam bende İskender Palanın Od isimli kitabını okuyorum şimdi çok güzel
günaydınlarrrrrrrr canlarrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaa benim aldıkarım içinde o da varşimdi kız kardeşim okuyor sonra bennnn birde canan tan ın iz kitabını aldım ama okumadım daha
gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyim
günaydın kızlarr bende geldim nasılsınız
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
hoş bulduk canımallaha şükür iyiyim misafirimvardı onları gönderdim geldim kim var diye bakıyım diye allahtan şansıma sizler varsınızvallasıkılıyorum akşama kadar pc başındayalnız oturmaktan
iyi olmana sevindim canım bende bi bakayım topiğe dedim iyiki bakmışım sizleri gördüm
evet canımaynen bende bakımışım valla özledim sizleri sohbet etmeyii cadıcımdahemen gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?