Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar mrhb nasılsınız(geçmişe bakmadan buradan yazıyorum ) bu gün hiç gelemedimmm şu andada parmaklarım yazıyor ama yorgunluktan hiç bir şey göremiyormmm bu gün gece eşin rahatsızlandııı aslında bir kaç gündür gripti ama dr gitmemek için direniyordu gece sürekli olarak kustu (griple bunun alakası ne anlamadım )hiç uyumadık sabaha kadar sabah eşimi dinlemedim hemen aclile götürüdm tetkkler yapıldı serum takıldı dr grip haricinde pek bir sorun yok dedii göğüs has yönlendirdi akciğerinde enfeksiyon var ama çok ciddi değild dedi dahiliyeye gönderdii o dr muyayene yaptı ama oda çok ciddi bir şey yok dedii (hatta eşimi görünce endişelendi çok halsizdi )bir kaç ilaç yazdı kendi dr mutlaka görsün dedii pzrts randevumuz var zaten gidecektikkk şimdi eve geldikkk ev işleri falan derken çok yoruldum
kızlar öpüyorum siiz ve çıkıyorummm

çok geçmiş olsun yetercim Allah yardımcınız olsun

cok cabuk geciyor gunler bazen arim sizim olmadisa unutuyorum hamile oldumu ... ama bu gunlerde kramplarim oluyor ve geceleri yatamiyorum bazen zor oluyor bazende tatli bir ari onlarin varlini onlarin orda oldunu biliyorum ... ALLAH her isteyene en kisa zamanda nasip etsin AMINNNNNNNNNNNNnn

selam kızlar
gene kimseler yok burda
bu arada cadıcım sana bi takvim yapalım canım yaaa,olmuyo böyle,takvimden görelim kuzucukları

evet canim bu aralar herkez girip yazip cikiyor kimse kimselen denk delipte sohpet yapamiyor .. sende gelmiyorsun nasilsin hersey yolunda mi ... takvim bende dusundum canim ama nasil oldunu bilmiyorum ...sen biliyorsan yapip gonder canim

cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin .......

merhaba kardelencim nasılsın
merhaba saracım,daha iyisin inşallah
biz de iyiyiz hamdolsun,harıl harıl yeni bi dr arıyorum sadece,çünkü şu an gittiğim,bebek erken falan gelmeye niyetlenmese,kesin kesin sezeryan yaparım,30 yaş üstüsün,ben bebeği riske atmak istemiyorum diyo
ben de herhangi bi anormallik oluşmassa(inşallah oluşmaz)normal doğum istiyorum
bakalım,kısmetten öte yol olmaz
evet canim bu aralar herkez girip yazip cikiyor kimse kimselen denk delipte sohpet yapamiyor .. sende gelmiyorsun nasilsin hersey yolunda mi ... takvim bende dusundum canim ama nasil oldunu bilmiyorum ...sen biliyorsan yapip gonder canim

cadıcım,sat lazım canım,bir de istediğin herhangi bir not yazarsan,bir sonraki girmemde mesaj atarım özeline,sen de beğenirsen yapıştırırsın çizelge yazan yere

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

seninde bebeğinde iyi olmanıza sevindim canım Allah hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin

eyy rabbim;
ibrahime ismaili;
zekeriyaya yahyayı;
meryeme isayı;
müjdelediğin gibi bizede gözaydınlığı ve şükür vesilesi olucak evlatlar müjdele.

30.11.2011 ALLAHIM SANA EMANET MELEKLERIM ...........simdiden tesekurler canim .........senin icin en hayirlisi neyse o olsun hayirlisi sezeryansa olursun canim bebisin salikli doosun onemli olan odur

Kızlar hepinize selamlar, sevgiler....

Kusuruma bakmayın uzun zamandır giremedim, üstüne birde buranın sifresini unutmusum tekrar bulana kadar da bir süre gecti tam cilası oldu...

cok sükür 40ımız cıktı, su an 1,5 aylık olduk.. oldukca güzel fakat bir okadar da yorucu bir sürec... Annem bir süre bizdeydi ama bayadır yanlızım burada... yani iste uykusuzluk, yorgunluk gidiyor... Rabbim bu güzel duyguyu bekleyenlere, isteyenlere tez zamanda yasatır insallah... Darısı başınıza olsun insallah...

Hepinizi cok özledim, geçmisi cok okuyamadım, insallah hersey yolunda gidiyordur, insallah yakında bir sürü hamile haberleri alırız, mart nisan bereketi olsun insallah...

inşallah zaman geçtikce daha cok vakit bulup girebilirim buraya, muhabbetlerimizi cok özledim sekerler..
şimdilik bizden haberler böyle, selamlar sevgiler....

zeynom hoşgelmişsin canım seninde bebeğininde iyi olmanıza sevindim maşallah kırkınızda çımış nice güzel sağlıklı günlere diyeyim canım bende seni özlemişim haber almak iyi oldu arada bebişin uyunca kaç gel haberdar et bizi canım senide bebişinide kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…