son_ece nasilsin canim bebisle aran nasil
hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...
Allahım hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda ver... Rezzak ismin ile rızkımızı arttır, kimseye muhtaç etme! AMİN...
Selam ve dua ile...
hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...
Allahım hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda ver... Rezzak ismin ile rızkımızı arttır, kimseye muhtaç etme! AMİN...
Selam ve dua ile...
tşkr edeerim iiyim canımmmbebeişim beni hiç yormuyor allahaşükür iyiyizcanımsen nasılsın bebişlerin nasıl
iyi olmaniza sevindim canim .... ben geceleri pek uyamiyorum kramplarim oluyor bazen sabaha kadar ..onun disinda iyiz 14 haftalik olduk .......
hayirli cumalar bugun edilen tum dualar dilekler kabul olur insalla...............
iyi olmaniza sevindim canim .... ben geceleri pek uyamiyorum kramplarim oluyor bazen sabaha kadar ..onun disinda iyiz 14 haftalik olduk .......
selamun aleyküm kızlar cumanız mübarek olsunn saracım iadeyi ziyarete geldimm kuzum bu arada bu 28 giresun plaka yoksa giresundamısınn ? :26:
selam kızlar
gene kimseler yok burda
bu arada cadıcım sana bi takvim yapalım canım yaaa,olmuyo böyle,takvimden görelim kuzucukları
seninde cuman mübarek olsun tatlım hoşgeldin sefalar getirdin yoksa sendemi giresundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?