hamişlik allahaşükür çokgüzel gidiyorda canımbi türlü hastanemi ayarlayamadım ogluşumu evde doguracam bu gidişlesanırım biz geldiğimizde o çıkmıştı ama ışığı yanıyodu
neler yapıyosun ececim hamişlik nasıl gidiyo
hamişlik allahaşükür çokgüzel gidiyorda canımbi türlü hastanemi ayarlayamadım ogluşumu evde doguracam bu gidişle
niye canım ya koskoca ankarada bi hastane bulamadınmı :26::26::26::26::26::26:
ay valla ayarlayamadım yakın olsun dedim burda bi hastaneye gidiyordum oda drlaanlaşamadık bi igne kullanıyorum herhafta ignemin dozu yükseliyor tüp bebek hastanesindeki drum ayarlıyor gittim hastanedede bizim dedigimiz olacak diyorlar ortada kaldım
aaaaaaaaaasen tüp bebek yaptırdığını doktorunun bu dozda iğneleri olman gerektiğini söylemedinmi canım nasıl dozu yükseltirler ya sana yada bebeğe bi zararı olsa Allah korusun öyle saçma şeymi olur
söylemez olurmuyum canım herhafta kan veriyorum ona göre ignenin dozunu ayarlıyorlar ve gittigim hastaneyede o sonuçları götürüyorum neymiş fazla bi deger yükselmesi olmuyormuş o yüzden belli bi dozda kullansam olurmuş ya insanlara kolay geliyo ben yavrumu 12 senden sonra bulmuşum tedrgin olmayacamda ne yapacam çok pimpiriklisin diyorlar
pimpirikli olmakla alakası yok tüp bebek hastanesindeki doktorunla konuş ona anlat bu durumu bak o ne diyo ona göre davranırsın canım bz ha deyince doğuramıyoruz deseydin ordaki doktorlara o yüzden bizim bebekler hem çok kıymetli hemde bizim için çok değerli töbe töbe yaaaaa
konuştum canımdogum olana kadar gitmesemde takip altına alacaklar ignemi yine ayarlayacaklar saolsunlar ama mcburen dogum için anlayışlı bi d bulmam lazım fiyat konusunda kendi drum ok istedi
hıııı anladım canım hakkında hayırlısı olsun ben çıkmak zorundayım ececim öğleden sonra görüşelim olurmu
Şems-i Tebrizi
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler arasında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.
bana kitabın adını söylermisin cnmgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrşemsss nekadar mükemel sözler söylemiş böyleeee kitabını okudumm çok güzeldi
emeğine sağlık sarammmmmmmmmm
yetercim o aldın internet sitesinin adresini özeldne yazarmısın bide kapıdan ödememiii ya geçen 2 jitap alacaktım 2si 45 ytl tuttu alamadımmm kitaplarda çok pahalııevet canım seviyor hemde çokkk elime aldımmı bitirmesem içim rahat etmiyor eskiden çok daha fazla okurdum evlendikten sonra bıraktım biraz ama geçenlerde kız kardeşim kitap istediiii (netten bir kitab evi vardı çok uygun fiyata korgoya veriyorlar istediğin kitabı)bende kız kardeşim için 4 tane kitap geitirtimm bunların içinde KİMYA HATUN diye bir kitap vardı şemsin eşini anlatıyorduu onu okudummm şimdide ZÜLFÜ LİVANELİNİN SERENED KİTABINI OKUYORUM SÜPERRRRR BİR KİTAPP TAVSİYE EDERİMMM
hamişlik allahaşükür çokgüzel gidiyorda canımbi türlü hastanemi ayarlayamadım ogluşumu evde doguracam bu gidişle
harika cnmm beni kendime getirdii
bana kitabın adını söylermisin cnm
yetercim o aldın internet sitesinin adresini özeldne yazarmısın bide kapıdan ödememiii ya geçen 2 jitap alacaktım 2si 45 ytl tuttu alamadımmm kitaplarda çok pahalıı
ayy cnm çok yaşa dün haberlerde bi kadın ambulansın içinde 11inci çocunu doğurmuşşş.adam pişkin pişkin 8tane çocuğum vardı başbakan 3tane yapın diyince 3tane daha olsun dedik 11e tamamladık dioo.bi balyozla herifin kafasına indiresim geldiii
günaydın canım İskender Palanın şah sultanınıda aldım ben ama daha okumadım bide Sunay Akının bir çift ayakkabı isimli kitaplarıda son aldığım kitaplar ayrıca sana tavsiyem daha önce okudunmu bilmiyorum ama Serdar Özkanın kayıp gül ve kayıp gül 2 (ölümsüz kalp) isimli kitapları muhteşemler ben kişisel gelişim kitaplarınıda seviyorum.
boşuna sana kanım kaynamıyo bak çok güzel bi ortak yönümüz varmış kitap okumak gibi
kitaplar bana en gerçekçi dostlardan daha yakın geliyo hiç ilgilanmesen bile sana küsmüyolar orda bi köşede sessizce bekiyolar onları hatırlamanı ve okuduğun da farklı kocaman bi dünyanın içnde buluyosun kendini hem bişeyler öğreniyo hem kafanı dağıtıyo kendini dinlemeyi bırakıyosun hem zamanını iyi değerlendirmiş ve kültürüne bişeyler katmış oluyosun.
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Hz. Mevlana...
ey affetmeyi seven rabbim, sil göz yaşlarımı..
ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Cahilim çok cahilim...
Hz. Mevlana... [sıze=3][/sıze]
ey affetmeyi seven rabbim, sil göz yaşlarımı..
ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Cahilim çok cahilim...
Hz. Mevlana... [sıze=3][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?