Sabırla Bebeğini Bekleyenler

niye canım ya koskoca ankarada bi hastane bulamadınmı :26::26::26::26::26::26:

ay valla ayarlayamadım yakın olsun dedim burda bi hastaneye gidiyordum oda drlaanlaşamadık bi igne kullanıyorum herhafta ignemin dozu yükseliyor tüp bebek hastanesindeki drum ayarlıyor gittim hastanedede bizim dedigimiz olacak diyorlar ortada kaldım

aaaaaaaaaa sen tüp bebek yaptırdığını doktorunun bu dozda iğneleri olman gerektiğini söylemedinmi canım nasıl dozu yükseltirler ya sana yada bebeğe bi zararı olsa Allah korusun öyle saçma şeymi olur

söylemez olurmuyum canım herhafta kan veriyorum ona göre ignenin dozunu ayarlıyorlar ve gittigim hastaneyede o sonuçları götürüyorum neymiş fazla bi deger yükselmesi olmuyormuş o yüzden belli bi dozda kullansam olurmuş ya insanlara kolay geliyo ben yavrumu 12 senden sonra bulmuşum tedrgin olmayacamda ne yapacam çok pimpiriklisin diyorlar

pimpirikli olmakla alakası yok tüp bebek hastanesindeki doktorunla konuş ona anlat bu durumu bak o ne diyo ona göre davranırsın canım bz ha deyince doğuramıyoruz deseydin ordaki doktorlara o yüzden bizim bebekler hem çok kıymetli hemde bizim için çok değerli töbe töbe yaaaaa

konuştum canımdogum olana kadar gitmesemde takip altına alacaklar ignemi yine ayarlayacaklar saolsunlar ama mcburen dogum için anlayışlı bi d bulmam lazım fiyat konusunda kendi drum ok istedi

konuştum canımdogum olana kadar gitmesemde takip altına alacaklar ignemi yine ayarlayacaklar saolsunlar ama mcburen dogum için anlayışlı bi d bulmam lazım fiyat konusunda kendi drum ok istedi

hıııı anladım canım hakkında hayırlısı olsun ben çıkmak zorundayım ececim öğleden sonra görüşelim olurmu

harika cnmm beni kendime getirdii
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrşemsss nekadar mükemel sözler söylemiş böyleeee kitabını okudumm çok güzeldi
emeğine sağlık sarammmmmmmmmm
bana kitabın adını söylermisin cnm
yetercim o aldın internet sitesinin adresini özeldne yazarmısın bide kapıdan ödememiii ya geçen 2 jitap alacaktım 2si 45 ytl tuttu alamadımmm kitaplarda çok pahalıı

hamişlik allahaşükür çokgüzel gidiyorda canımbi türlü hastanemi ayarlayamadım ogluşumu evde doguracam bu gidişle

ayy cnm çok yaşa dün haberlerde bi kadın ambulansın içinde 11inci çocunu doğurmuşşş.adam pişkin pişkin 8tane çocuğum vardı başbakan 3tane yapın diyince 3tane daha olsun dedik 11e tamamladık dioo.bi balyozla herifin kafasına indiresim geldiii

Son düzenleme:

canım elbette yazarımmmm özline istediğin kitap SİNAN YAĞMUR ..... KİMYA HATUNNN
CANIMMMM BU kitap aldığımmm yeri sana özleden yazarım 20 tl geçen ürünlerde kargoyu onlar karşılıyorlarr ayrıca faceden ekledim ben kitap evini adam kitapları ve yorumları duvarında paylaşmış ayrıca sana (mns adresine )kitapların fiyat listesini gönderiyor ben 4 kitabı 23 liraya aldım çok uygunnn

ama ben bu konuda manyak gibiyim okuduğum kitabı bitimesem rahat edemiyorumm
seviyorummmm ufkum değişiyor gelişiyorrrrrrr

Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!

Hz. Mevlana...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiinnnnnnn amiiinnnnnnnnnnn

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…