dur daha tatlım daha 13 gün varmış henüz hiçbişey belli değil hemen umutsuzluğa kapılma son ana kadar umut hep var unutma tamam mı canım inşallah bebeğin senledir.
13 gün yok canım benim 13de test yaparım demek istemiştim adet olmama 3,4 gün filan var...amin canım haklısın ama bu ay boyle umutsuzum işte inş rabbim göndermiştir mucizemi...
hııııı yanlış anlamışım kusura bakma canım az kalmış o halde inşallah gelmez kırmızıların hiç belirti arama çünkü belirtiler hep psikolojik bunu yakinen yaşayan biri olarak söylüyorum hiç umutsuz olma tatlım inşallah bebişin senledir böyle konuştuğunu duydukça üzülüyodur annesi
onemli degil canım...evet oyle ama ben iki kere hamile kaldıgımda bazı belirtiler olmuştu onlarda yok bende oyuzden fazla umutlanmıyorum hayal kırıklıgı olmaması icin hatta aynı adet olcam gibi karnım agrıyo hayırlısı olsun...ayy saracım ya ne güzel yazmışsın duygulandırdın beni inş dedigin gibidir
hg pelincim...3 kez girdim tam yazıyorum elektrik gitti pc kapandı...selam kızlar nasılsınız...
sarımsağıda yoğurduda çok seviyom canım men.sarımsağı kuru fasulye nohut ve pirinç pilavı hariç onun dışındaki her yemeğe hemen hemn bırakırım.çok güzel oluyo hemde sağlıklı bi besin.yoğurduda kendim yaptığım için güvenle her öğün tüketmeye çalışırız.
selincimi diyosun oda gelmiy artıkın çoktandır ondanda haber yok
hg pelincim...3 kez girdim tam yazıyorum elektrik gitti pc kapandı...
bende severim yoğurdu canım...hep tüketmek lazım...evet selindi dimi ismi... :26:
amin canım inş...saracım bişey sorcam şimdi bi arkadaşlada yazısıyorum oda benim gibi klomen ve catlatma ignesi olmuştu test yapmış silik cızgı cıkmış ondan sonrada adet olmuş...acaba kullandıgımız ilacların etkisiylede silik cızgı cıkabilirmi:26::26:canım benim inşallah sende bu mutlu haberi vereceksin bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
hg pelincim...3 kez girdim tam yazıyorum elektrik gitti pc kapandı...
bende severim yoğurdu canım...hep tüketmek lazım...evet selindi dimi ismi... :26:
elektrikler burada da gidiyo canım bi rüzgar çıksın tamamdırevet ismi selindi çoktandır yok oda inşallah iyidirler
amin canım inş...saracım bişey sorcam şimdi bi arkadaşlada yazısıyorum oda benim gibi klomen ve catlatma ignesi olmuştu test yapmış silik cızgı cıkmış ondan sonrada adet olmuş...acaba kullandıgımız ilacların etkisiylede silik cızgı cıkabilirmi:26::26:
h.b canım önemli degil...nasılsın
amin canım inş...saracım bişey sorcam şimdi bi arkadaşlada yazısıyorum oda benim gibi klomen ve catlatma ignesi olmuştu test yapmış silik cızgı cıkmış ondan sonrada adet olmuş...acaba kullandıgımız ilacların etkisiylede silik cızgı cıkabilirmi:26::26:
h.b canım önemli degil...nasılsın
bende iyiyim canım sagol...tamam görüşmek üzre snada hayırlı akşamlar leylacım
iyiyim pelincim..umarım sende iyisindir...
kızlar birazdan çıkacam eşim almaya geliyor yolda...hayırlı akşamlar canlarım...
anladım canım cok sagol cevap verdigin icin ama o arkadaşta 10 gectikten sonra yapmıştı yinede silik cıkmış ondan sonra adet olmuş neyse hayırlısı olsun hakkımızda saracım...tatlım çatlatma iğnesi yaptıktan sonra 4 - 5 gün gebelik testi yapmamlısın çünkü çatlatma iğnesi beta hcg değerini yanıltıcı olarak yüksek çıkarıyo.sanırım aynı hormonu içeriyo bu yüzden.ama üzerinden bi 5 - 10 gün geçtikten sonra etkisini kaybediyo.
iyiyim pelincim..umarım sende iyisindir...
kızlar birazdan çıkacam eşim almaya geliyor yolda...hayırlı akşamlar canlarım...
bende iyiyim canım sagol...tamam görüşmek üzre snada hayırlı akşamlar leylacım
anladım canım cok sagol cevap verdigin icin ama o arkadaşta 10 gectikten sonra yapmıştı yinede silik cıkmış ondan sonra adet olmuş neyse hayırlısı olsun hakkımızda saracım...
canlarım bende cıkıyorum yemek yapcam sonra görüşürüz
tatlım belki o arkadaşının kimyasal gebelik olmuştur.çünkü 10 gün geçmişse çatlarma iğnesinin eseri kalmaz diye biliyorum.hadi sana da kolay gelsin ne yemek yapacan akşama kız söyleyipte gitseydin.
tamam canım söyleyip gideyimfırında patetes köfte,pilav,corba,salata yapcam saracım...
iyi geceler kızlar yrn duvar silicemmm gelemiye bilirim akşamada misafirim var.
ilk kez yemeğe gelecekler. eşi kuru fasulyeyi çok sevio kuru fasulye ; tavuk tava ; pirinç pilavı yapacam sizce basitmi olur tavuk tava yerine başka bişeymi yapsam fikri olan yardımcı olabilirm???
burasıda aynı ...hava bozuk valla..birde kış gibi soğuk yani...inanılmaz..günaydın kızlar burada yağmur var ve ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum
iyi geceler kızlar yrn duvar silicemmm gelemiye bilirim akşamada misafirim var.
ilk kez yemeğe gelecekler. eşi kuru fasulyeyi çok sevio kuru fasulye ; tavuk tava ; pirinç pilavı yapacam sizce basitmi olur tavuk tava yerine başka bişeymi yapsam fikri olan yardımcı olabilirm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?