Sabırla Bebeğini Bekleyenler

dur daha tatlım daha 13 gün varmış henüz hiçbişey belli değil hemen umutsuzluğa kapılma son ana kadar umut hep var unutma tamam mı canım inşallah bebeğin senledir.

13 gün yok canım benim 13de test yaparım demek istemiştim adet olmama 3,4 gün filan var...amin canım haklısın ama bu ay boyle umutsuzum işte inş rabbim göndermiştir mucizemi...

13 gün yok canım benim 13de test yaparım demek istemiştim adet olmama 3,4 gün filan var...amin canım haklısın ama bu ay boyle umutsuzum işte inş rabbim göndermiştir mucizemi...

hııııı yanlış anlamışım kusura bakma canım az kalmış o halde inşallah gelmez kırmızıların hiç belirti arama çünkü belirtiler hep psikolojik bunu yakinen yaşayan biri olarak söylüyorum hiç umutsuz olma tatlım inşallah bebişin senledir böyle konuştuğunu duydukça üzülüyodur annesi

Son düzenleme:

onemli degil canım...evet oyle ama ben iki kere hamile kaldıgımda bazı belirtiler olmuştu onlarda yok bende oyuzden fazla umutlanmıyorum hayal kırıklıgı olmaması icin hatta aynı adet olcam gibi karnım agrıyo hayırlısı olsun...ayy saracım ya ne güzel yazmışsın duygulandırdın beni inş dedigin gibidir

canım benim inşallah sende bu mutlu haberi vereceksin bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

selam kızlar nasılsınız...
hg pelincim...3 kez girdim tam yazıyorum elektrik gitti pc kapandı...

bende severim yoğurdu canım...hep tüketmek lazım...evet selindi dimi ismi...:26:

bende severim yoğurdu canım...hep tüketmek lazım...evet selindi dimi ismi...:26:

elektrikler burada da gidiyo canım bi rüzgar çıksın tamamdır evet ismi selindi çoktandır yok oda inşallah iyidirler

canım benim inşallah sende bu mutlu haberi vereceksin bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
amin canım inş...saracım bişey sorcam şimdi bi arkadaşlada yazısıyorum oda benim gibi klomen ve catlatma ignesi olmuştu test yapmış silik cızgı cıkmış ondan sonrada adet olmuş...acaba kullandıgımız ilacların etkisiylede silik cızgı cıkabilirmi:26::26:

h.b canım önemli degil...nasılsın

iyiyim pelincim..umarım sende iyisindir...

kızlar birazdan çıkacam eşim almaya geliyor yolda...hayırlı akşamlar canlarım...

tatlım çatlatma iğnesi yaptıktan sonra 4 - 5 gün gebelik testi yapmamlısın çünkü çatlatma iğnesi beta hcg değerini yanıltıcı olarak yüksek çıkarıyo.sanırım aynı hormonu içeriyo bu yüzden.ama üzerinden bi 5 - 10 gün geçtikten sonra etkisini kaybediyo.

iyiyim pelincim..umarım sende iyisindir...

kızlar birazdan çıkacam eşim almaya geliyor yolda...hayırlı akşamlar canlarım...
bende iyiyim canım sagol...tamam görüşmek üzre snada hayırlı akşamlar leylacım
anladım canım cok sagol cevap verdigin icin ama o arkadaşta 10 gectikten sonra yapmıştı yinede silik cıkmış ondan sonra adet olmuş neyse hayırlısı olsun hakkımızda saracım...

canlarım bende cıkıyorum yemek yapcam sonra görüşürüz

tatlım belki o arkadaşının kimyasal gebelik olmuştur.çünkü 10 gün geçmişse çatlarma iğnesinin eseri kalmaz diye biliyorum.hadi sana da kolay gelsin ne yemek yapacan akşama kız söyleyipte gitseydin.

tatlım belki o arkadaşının kimyasal gebelik olmuştur.çünkü 10 gün geçmişse çatlarma iğnesinin eseri kalmaz diye biliyorum.hadi sana da kolay gelsin ne yemek yapacan akşama kız söyleyipte gitseydin.

tamam canım söyleyip gideyim fırında patetes köfte,pilav,corba,salata yapcam saracım...

tamam canım söyleyip gideyim fırında patetes köfte,pilav,corba,salata yapcam saracım...

bugün patates günü sanırım bende patates yemeği yapıyorum.yoğurtlu brokoli salatası ve sütlaç.

senin menüde süpermiş şimdiden afiyet olsun canım.iyi akşamlar akşam gelde sohbet edek

iyi geceler kızlar yrn duvar silicemmm gelemiye bilirim akşamada misafirim var.

ilk kez yemeğe gelecekler. eşi kuru fasulyeyi çok sevio kuru fasulye ; tavuk tava ; pirinç pilavı yapacam sizce basitmi olur tavuk tava yerine başka bişeymi yapsam fikri olan yardımcı olabilirm???

günaydın kızlar burada yağmur var ve ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum

menün çok gül canım tavuk tava hiçde basit olmaz üstelik çok hoş olur.yanınada salata çorba eklersen bide hafif bi tatlı tamamdır

günaydın kızlar burada yağmur var ve ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum
burasıda aynı ...hava bozuk valla..birde kış gibi soğuk yani...inanılmaz..

süper menü...kolay gelsin maonyam..kendini yorma fazla...

topic bomboş..saracımda sabah uğramış gitmiş..ya işi var yada doktora gitti ikisinden biridir diye düşünüyorum..saracım doktora gitmeden iyileşmeyecez galiba...sabah yine buseyi emzirirken hafif hafif ağrılarım var gibiydi..hareket ederken oluyor..insanın günlük yaşamını etkiliyor ya...sanki yeni doğum yapmış gibi oluyorum bazen...:18:

ececimmmmmmm iki gündür girmemiş..morali bozulmuştu şeker olayına..inşallah iyidir..onu merak ediyorum

kardelencimde girmemiş...kız kardelenim hatim yapıyorsun biliyorum ama arada gir iyiyim de canım merak ediyorum seni....

nehirdennn hiç haber yokkkkkk..onuda merak ediyorum yaaaaa...

sanalın en kötü yanı bu işteeeeeee....

diğer kızlar ara ara giriyor..prensescim, cadıcımmmm, maonyacımmmm,pelincimmmm bunlarla görüşüyoruz arada...bir önceden işi olan yarın gelemeyebilirim desin lütfen..merak ediyor insan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…