Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloş yaaa ben çok kötüyüm ha yürürken bile sanki iğne batıyo sende de öyle oldumu:18::18::18::18::18::18::18::18:

özellikle sağ kasığım varya acayip ağrıyordu sancı şeklinde iğne batması gibi..saracım bol bol su iç tatlım ve çişin gelince hemen tuvalete git hiç bekleme...geçmiş olsun..sende benim gibisin..yarın sabah bir idrar testi vermeyi düşünüyorum..

su içiyorum olmazsa yarın bende bi doktora gideyim.ooooof oooof doktora gitmekten nefret ediyorum

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

ziyaretçilerde bizi hiç bırakmıyor saracım...

leylacım gittiğimiz topiğin sahibi başak bizim topiğe takılıyodu burada tanıştığı yeniş arkadaşlarıyla kendi topiklerini açtılar başakda bu ay hamile olduğunu öğrendi.çok iyi kızlardırlar.burada eski kızlar niye gelmiyo biz burayı işgalmi ediyoz gibi bahanelerle gittiler ama ben seviyorum onlarıda sonuçta burası sanal alem ve önemli olanda güzel vakit geçirebilmek.bizim topikte ıssızadaya dönünce bende onlara takıldım.şimdi senin gelmenle bizim topikte neşelendi buna çok sevindim sanalda olsa ben hepinizi seviyorum ve gelmediğinizde hem merak ediyor hem özlüyorum.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

ziyaretçilerde bizi hiç bırakmıyor saracım...

evet canım ziyaretçimizde merak edenimizde çoktur sağolsunlar ama nickleriyle gelme cesaretini gösteremiyolar malesef

leyla patates yemeğinin yanına yoğurtlu brokoli salatası nasıl gider güzel olurmu sence:26::26::26::26::26:

Evet saracım bende hepinizi çok seviyorum...maksat güzel vakit geçirip bilgi paylaşımı yapmak..gelmeyenleri bende merak ediyorum...
leyla patates yemeğinin yanına yoğurtlu brokoli salatası nasıl gider güzel olurmu sence:26::26::26::26::26:

güzel olur...nasıl yapıyorsun brokkoli salatasını...akşam bende kuru yapcam yanına patates haşlayıp salata yapcam.bulgur pilavımda var.

saraaaaaaaaaa valla su içe içe kusacak hale geldim gııııııııııııı...amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn ağrım azaldı şükürler olsun...suyu bol iç sana tavsiyem..iyi geliyor canım...

Son düzenleme:

brokoliyi haşlayıp süzüyorum üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyorum bu kadar

saraaaaaaaaaa valla su içe içe kusacakhale geldim gııııııııııııı...amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn ağrım azaldı şükürler olsun...suyu bol iç sana tavsiyem..iyi geliyor canım...

içiyorum canım inşallah banada iyi gelir

brokoliyi haşlayıp süzüyorum üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyorum bu kadar

içiyorum canım inşallah banada iyi gelir
seni sarımsaklı yoğurt güzeli ilan ediyorum...çok kullanıyorsun sarımsaklı yoğurdu şaka bir yana güzelmiş saracım..afiyet olsun tatlım...inşallah su sanada iyi gelir..
senin menüde güzelmiş şimdiden afiyet olsun
teşekkürler canım... eskilerden bir hznkbsl vardı onuda merak ediyorum giriyormu nikinede hiç bakmadım ya..bir bakayım hele...

sarımsağıda yoğurduda çok seviyom canım men.sarımsağı kuru fasulye nohut ve pirinç pilavı hariç onun dışındaki her yemeğe hemen hemn bırakırım.çok güzel oluyo hemde sağlıklı bi besin.yoğurduda kendim yaptığım için güvenle her öğün tüketmeye çalışırız.

selincimi diyosun oda gelmiy artıkın çoktandır ondanda haber yok

pelinim hoşgeldin nasılsın canım kırmızlardan haber yok dimi

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür sen nasılsın...yokda saracım daha var adetime 13 test yapmayı düşünüyorum inş o zamana kadar da gelmez ama bende hic belirti yok ya yine olmadı galiba

hoşbulduk canım iyiyim cok şükür sen nasılsın...yokda saracım daha var adetime 13 test yapmayı düşünüyorum inş o zamana kadar da gelmez ama bende hic belirti yok ya yine olmadı galiba

dur daha tatlım daha 13 gün varmış henüz hiçbişey belli değil hemen umutsuzluğa kapılma son ana kadar umut hep var unutma tamam mı canım inşallah bebeğin senledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…