burdayım canım ya baktım kimseyok bende topik topik geziyom
gez canım gez...
leyloş yaaa ben çok kötüyüm ha yürürken bile sanki iğne batıyo sende de öyle oldumu:18::18::18::18::18::18::18::18:
özellikle sağ kasığım varya acayip ağrıyordu sancı şeklinde iğne batması gibi..saracım bol bol su iç tatlım ve çişin gelince hemen tuvalete git hiç bekleme...geçmiş olsun..sende benim gibisin..yarın sabah bir idrar testi vermeyi düşünüyorum..
su içiyorum olmazsa yarın bende bi doktora gideyim.ooooof oooof doktora gitmekten nefret ediyorum
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
ziyaretçilerde bizi hiç bırakmıyor saracım...
Evet saracım bende hepinizi çok seviyorum...maksat güzel vakit geçirip bilgi paylaşımı yapmak..gelmeyenleri bende merak ediyorum...leylacım gittiğimiz topiğin sahibi başak bizim topiğe takılıyodu burada tanıştığı yeniş arkadaşlarıyla kendi topiklerini açtılar başakda bu ay hamile olduğunu öğrendi.çok iyi kızlardırlar.burada eski kızlar niye gelmiyo biz burayı işgalmi ediyoz gibi bahanelerle gittiler ama ben seviyorum onlarıda sonuçta burası sanal alem ve önemli olanda güzel vakit geçirebilmek.bizim topikte ıssızadaya dönünce bende onlara takıldım.şimdi senin gelmenle bizim topikte neşelendi buna çok sevindim sanalda olsa ben hepinizi seviyorum ve gelmediğinizde hem merak ediyor hem özlüyorum.
leyla patates yemeğinin yanına yoğurtlu brokoli salatası nasıl gider güzel olurmu sence:26::26::26::26::26:
Evet saracım bende hepinizi çok seviyorum...maksat güzel vakit geçirip bilgi paylaşımı yapmak..gelmeyenleri bende merak ediyorum...
güzel olur...nasıl yapıyorsun brokkoli salatasını...akşam bende kuru yapcam yanına patates haşlayıp salata yapcam.bulgur pilavımda var.
saraaaaaaaaaa valla su içe içe kusacakhale geldim gııııııııııııı...amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnağrım azaldı şükürler olsun...suyu bol iç sana tavsiyem..iyi geliyor canım...
güzel olur...nasıl yapıyorsun brokkoli salatasını...akşam bende kuru yapcam yanına patates haşlayıp salata yapcam.bulgur pilavımda var.
seni sarımsaklı yoğurt güzeli ilan ediyorum...çok kullanıyorsun sarımsaklı yoğurdubrokoliyi haşlayıp süzüyorum üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiriyorum bu kadar
içiyorum canım inşallah banada iyi gelir
teşekkürler canım...senin menüde güzelmiş şimdiden afiyet olsun
seni sarımsaklı yoğurt güzeli ilan ediyorum...çok kullanıyorsun sarımsaklı yoğurduşaka bir yana güzelmiş saracım..afiyet olsun tatlım...inşallah su sanada iyi gelir..
teşekkürler canım...eskilerden bir hznkbsl vardı onuda merak ediyorum giriyormu nikinede hiç bakmadım ya..bir bakayım hele...
selam kızlar nasılsınız...
pelinim hoşgeldin nasılsın canımkırmızlardan haber yok dimi
hoşbulduk canım iyiyim cok şükür sen nasılsın...yokda saracım daha var adetime 13 test yapmayı düşünüyorum inş o zamana kadar da gelmez ama bende hic belirti yok ya yine olmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?