haklısın pelocummmmm...sagol canım benimmee napalım kocişler neyi seviyosa onu yapıyoruz
saracım cıkolata kahvede güzel bi renk eminim sanada yakışır
hg sefalar getirdin bitanem...tanışmadık sanırım..ama sanki seni tanıyor gibiyim..nikini görmüştüm bir yerde...HOBBAAA ben geldimm
Leylacım ben daha geçen c.tesi yaptırdım şaçlarımı:)şekil verdirdim ve balyajla saçlarımı sarıya döndürdüm..
herkes çok yakıştırdı..bitek eşim ne gerek vardı sen her halinle güzelsin diyererk beni yine gıcccccık etti...
hoşbuldum canımmmm bende çoook özledimmm seni..saracığımla bugün hasret giderdik,hepiniz burnumda tütüyosunuz canlarım
haklısın pelocummmmm...
hg sefalar getirdin bitanem...tanışmadık sanırım..ama sanki seni tanıyor gibiyim..nikini görmüştüm bir yerde...
gülerek kullan tatlım...erkek milleti işte..insanı gıcık edecek bişey yapıyor mutlaka..takılma sen ona eminim süper olmuştur...
neşeyle yumurtlayanlar topiğindeydim bir ara belki ordan hatırlıyorsundur canım..
kocamla sorunlarım var ve artık neşeyle yumurtlasamda boş..artık tek bir topik değilde spontane takılıyorum..
insanları derdimle boğuyorum çünkü...
teşekkür ederim canım,bende keyifle kullanıyorum yeni saçlarımı...ama tam 8saat kuaförde kaldım..
c.tesi yoğunluğuda vardı tabi,okadar emek ediyoruz,adam diyorki ne gerek vardı...gelde delirme
iyii sna yapmadım zaten mi diyim...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
yalnız kaldım yine...
saraaaaaa, pelooooooo, dolunayyyyyy nereye kayboldunuz kuzum...
LeYLa_21
yalnız kaldım yine...
seni tanıdığıma sevindim dolunaycım...inşallah sorunlarınız düzelir yumurtlasamda boş deme..bir bakarsın yavrun gelir...bazen bir bebek düzeltir herşeyi...bu dünyada hallolmayacak sorun yoktur...boğmak ne demek..her zaman sıkıntılarını dinlemeye hazırız canım..insan bu şekilde deşarj oluyor...rahatlıyoruz...sabaha kadar dinlerim ben...erkekler bu tür şeylere pek önem vermiyorlar o yüzden canını sıkma sen bitanem...öpüyorum canım seni...
LeYLa_21
yalnız kaldım yine...
LeYLa_21
yalnız kaldım yine...
sagol canım benimmee napalım kocişler neyi seviyosa onu yapıyoruz
saracım cıkolata kahvede güzel bi renk eminim sanada yakışır
HOBBAAA ben geldimm
Leylacım ben daha geçen c.tesi yaptırdım şaçlarımı:)şekil verdirdim ve balyajla saçlarımı sarıya döndürdüm..
herkes çok yakıştırdı..bitek eşim ne gerek vardı sen her halinle güzelsin diyererk beni yine gıcccccık etti...
hoşbuldum canımmmm bende çoook özledimmm seni..saracığımla bugün hasret giderdik,hepiniz burnumda tütüyosunuz canlarım
neşeyle yumurtlayanlar topiğindeydim bir ara belki ordan hatırlıyorsundur canım..
kocamla sorunlarım var ve artık neşeyle yumurtlasamda boş..artık tek bir topik değilde spontane takılıyorum..
insanları derdimle boğuyorum çünkü...
teşekkür ederim canım,bende keyifle kullanıyorum yeni saçlarımı...ama tam 8saat kuaförde kaldım..
c.tesi yoğunluğuda vardı tabi,okadar emek ediyoruz,adam diyorki ne gerek vardı...gelde delirme
iyii sna yapmadım zaten mi diyim...
seni tanıdığıma sevindim dolunaycım...inşallah sorunlarınız düzelir yumurtlasamda boş deme..bir bakarsın yavrun gelir...bazen bir bebek düzeltir herşeyi...bu dünyada hallolmayacak sorun yoktur...boğmak ne demek..her zaman sıkıntılarını dinlemeye hazırız canım..insan bu şekilde deşarj oluyor...rahatlıyoruz...sabaha kadar dinlerim ben...erkekler bu tür şeylere pek önem vermiyorlar o yüzden canını sıkma sen bitanem...öpüyorum canım seni...
Çilek maskesi
Çilekler akne tedavisinde kullanılan salisilik asit içerirler. Dışarıda satılan birçok ürünün içinde aynı karışım bulunmaktadır.
Bu maske cildinizi stresten oluşan lekelerden arındırır
Malzemeler
Yarım çay fincanı taze çilek
1 çorba kaşığı ekşi krema
(ekşi krema Eksi krema yapmak için, Marketlerde satılan 200 g. paketlerde satılan kremayı alin. Bunu bir kaseye koyup, içine 1/8 dilim limonun suyunu ilave edip çırpma teli ile karıştırın. Orijinali ise, çiftliklerden taze krema alıp, 1 hafta ekşimeye bırakılır. Paketteki krema Pastörize olduğu için ekşitilemez. )
2 çay kaşığı bal
Hazırlanışı
Bütün malzemeleri blenderdan geçirin.
Yüzünüze ve alnınıza sürün ve 20 dakika bekletin.
Soğuk suyla durulayın ve havluyla kurulayın.
cildi güzelleştiriyormuş aynı zamanda..yapın parıl parıl parlayın kızlar....eşiniz sizi tanıyamaz...mis elite güzeli sanacak...
önemli değil canım..merak ettim sadece...işi daldın sandım..işte geldim burdayımaz işim çıktıda gitmek zorunda kızlar kusura bakmayın emi
önemli değil pelocummmmm...takıl sen kuşum..ben burdayım canım da fecime dalmışım kusura bakma
sağol canım çok naziksin:)
yani belkide zamanında olsaydı bebeğimiz bukadar sinirlerimiz yıpranmaz ve herşeye tepki vermezdik
ama artık çok geç..saygı falan yitirdik yani..
burdayımm arkadaşım:)
önemli değil canım..merak ettim sadece...işi daldın sandım..
önemli değil pelocummmmm...takıl sen kuşum..
anladım bitanem...inşallah düzelir...ama şunu unutma hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir...canını sıkma lütfen..eşinden kopma...
ay ben bunu yüzüme sürmem YERİMMM KIZ:)mmmm bayılırım çileğee
Çilek maskesi
Çilekler akne tedavisinde kullanılan salisilik asit içerirler. Dışarıda satılan birçok ürünün içinde aynı karışım bulunmaktadır.
Malzemeler
(ekşi krema Eksi krema yapmak için, Marketlerde satılan 200 g. paketlerde satılan kremayı alin. Bunu bir kaseye koyup, içine 1/8 dilim limonun suyunu ilave edip çırpma teli ile karıştırın. Orijinali ise, çiftliklerden taze krema alıp, 1 hafta ekşimeye bırakılır. Paketteki krema Pastörize olduğu için ekşitilemez. )
2 çay kaşığı bal
Hazırlanışı
cildi güzelleştiriyormuş aynı zamanda..yapın parıl parıl parlayın kızlar....eşiniz sizi tanıyamaz...mis elite güzeli sanacak...
ye canım ye...her türlü faydası var çileğin
önemli değil canım..merak ettim sadece...işi daldın sandım..
önemli değil pelocummmmm...takıl sen kuşum..
anladım bitanem...inşallah düzelir...ama şunu unutma hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir...canını sıkma lütfen..eşinden kopma...
bizde içerden besleriz cildi dimi yaa
sagol canım paylaştıgın icin cilek alınca yaparım zaten meyve özürlüyüm hic yiyemiyorumÇilek maskesi
Malzemeler
2 çay kaşığı bal
Hazırlanışı
aaa saracım bende de aynı krem var bende cok memnum kaldım daha yeni kullanmaya başladım halde...bende garnier esas bakım gündüz kremini aldım çok güzel hem kokusu hemde cildi yumaşacık yapıyo yağlandırmadan nemlendiriyo ve parlatmıyo cildi ben memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?