Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım sende varmı bi hareketlilik arkadaşım?

dişlerde yapıldı anladığım kadarıyla?
doktor takibindemisin canım...

bak gör sen hamiş kalacan yakın zamanda Allahın izniyle
hamile sara saramın oğlu

günaydın leylacım bugün nasılsın ben bugün daha iyiyim
saol bitanem..bende daha iyiyim saracım...ay yoğunluktan bir türlü yazamıyorum..sayfam açık kalıncada nikim kapalı gözüküyor..tam yazacam biri geliyor...
busede halaya bayılıyor teyzesi bir görsen...müzik çıkınca başlıyor sallanmaya..

saol canım benim..bende seni çok sevdim dolunaycım...seni hep burda görmek istiyorum...aramızda kal sohbet edelim tatlişim benim...sende çok tatlı bir insansın tabiki yüreği güzel...öpüyorum canım benim...

inşallahhhhhhhhh canım...hepiniz hamiş olun yavrularınızı kucaklayın inşallah... sizleri böyle görmek istiyorum...

ayyy şımaydımmm benncanım benim bu topikteki herkes çok candan insanlar,saracım mıknatık gibi çekmiş valla

bu arada bebişini Allah bağışlasın..Buse ismi favori ismimdir benim,bi arkadaşın kızının adıda buseydi..

bigün kızım olursa adını Buse koyabilirim derdim:)

Son düzenleme:

aminnnnnnnn teyzesi..Allah razı olsun dolunaycım...sende çok sıcak kanlısın maşallah...evet babası koydu kızımın ismini..oda buse ismini çok seviyor bende seviyorum...darısı başına olsun bitanem...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, _DoLuNaY+, son_ece+, sara_28+

kızlar çay ısmarlıyorum size buyrunnnnnnnnnn ececim sana çay yok üzgünüm..sende süt iç hamiş anne...

yaaa ben süt içemiyorum ki 3 aydan sonra sütten tiksindim canım 1 bardakcık olsun versen olmaz mııı

aminnnnnnnn teyzesi..Allah razı olsun dolunaycım...sende çok sıcak kanlısın maşallah...evet babası koydu kızımın ismini..oda buse ismini çok seviyor bende seviyorum...darısı başına olsun bitanem...
sağol leylacım..inşallah doğru insanı bulursam bende ondan bi busecik yaprım inşallah
ayyy evet yaa..ne güzel olur benimki demli olsun şekerim:)
yaaa ben süt içemiyorum ki 3 aydan sonra sütten tiksindim canım 1 bardakcık olsun versen olmaz mııı

ozaman son eceme açık bi çay verelim,yazık hamile canı çekmiş...

neyse hadi verelim bari...şimdi ececiğimin canı çekmiş..buyur ececim açık bir çay

dolunaycım eşin ne güne duruyor..sen ayrıldın mı tatlım?:26::26::26:

neyse hadi verelim bari...şimdi ececiğimin canı çekmiş..buyur ececim açık bir çay

leylacım dün son gecemizdi..artık annemlere taşınıyorum,tabi arada eşyalar için uğrayacağım eve ama bitti yani..

eşim hiçbigüne duruyor canım...normalde de bi hayrını görmedik zaten..ite kaka çocukmu yapılır..
olmadıda gelmedide bbebişim..aman iyikide gelmemiş yoksa şuanda acayip kötü bir durumda olurdum..

Son düzenleme:

belkide senin için hayırlısı budur bitanem...hiç canını sıkma...herşeyde bir hayır vardır dolunaycım...bazen insan ne kadar çabalarsa çabalasın tek taraflı bir şey olmuyor canım ya..kendini yıpratma sakın...duruma üzüldüm...inşallah bundan sonra hayatın daha güzel olur..hayırlı biri karşına çıkar seninde dediğin gibi yavrun öyle gelir...Allah büyüktür ümidi asla kesmemek lazım...en umutsuz anlarda Rabbim bizlere ne kapılar açar..sen çalışıyormusun dolunaycım..kısaca kendini tanıtmak istersen dinlerim...çok öpüyorum güzel arkadaşım...

ayy canlarımmm kıyamadılar yne bana valla canım çekti çayı gittim yaptım geldim kendime leylacım canım zorlamıyorum süt içmek için kendimi onun yerine ayran peynir yumurta yiyorum bolca telefietmek için

rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin canım demekki senin içinde böylesi hayırlı kaçyaşındasın cnım sen ne kadarlık bi evlilik bitiyor

rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin canım demekki senin içinde böylesi hayırlı kaçyaşındasın cnım sen ne kadarlık bi evlilik bitiyor

canlarım teşekkür ederim...32yaşındayım,çok şükür belli bir kariyerim ve bir işim var,ayaklarım yere basıyor çok şükür..
3,5yıllık evliliğimiz vardı....ama çok önceden saygıyı yitirmiştik..sürpriz olmasada boşanmak..yinede ağır bir süreç..

hakkında hayırlı olsun dolunaycım..inşallah bundan sonra tüm güzellikler hayatına girsin bitanem..

hakkında hayırlı olsun dolunaycım..inşallah bundan sonra tüm güzellikler hayatına girsin bitanem..

sağol leylam ya..bakalım..başta anlaşmalı boşanıp kutulcam senden diyordu..şimdide anlaşamam senle diyr
boşanmakmı istemiyosun derdin nedir diyorum,inan senden tiksiniyorum istemiyorum seni diyor...

10kere boşasaydı sa şu lafları işitmeseydim...sonra tamam tiksinmiyorum ama uzatma dolunay bıktım artık diyor..
snki ben işi yokuşa sürüyorum...herşey biranda olup bitse en çok ben sevinicem..buşekilde çok rahatsızım..
çalışıyorum...annemde kalsam servise ne dicem evimde kalsam ayrı dert,yerim yurdum belli değil..

ayyy inşallah dolunaycım ya inşallah Allah söyletmiştir seni

canım menim ya kıyamam ona kanımızda halay bizim leyloşum

inşallahhhhhhhhh canım...hepiniz hamiş olun yavrularınızı kucaklayın inşallah... sizleri böyle görmek istiyorum...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:

tatlım boşver servistekilere ne diyeceğini zaten bi süre sonra öğrenecekler boşandığınızı o yüzden kimsye bişey anlatmak zorunda değilsin.madem son kararınız birbirinizi daha fazla yıpratmadan bitirin gitsin.sürüncemede kalınca her ikiniz içinde daha zor olur herşey.Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…