Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende garnier esas bakım gündüz kremini aldım çok güzel hem kokusu hemde cildi yumaşacık yapıyo yağlandırmadan nemlendiriyo ve parlatmıyo cildi ben memnun kaldım.
o tür kremlerde güzel saracım..gülerek kullan bitanem..yarasın canım...
bizde içerden besleriz cildi dimi yaa

tabi yaaaaaa...

kızlar ben çıkıyorum...busem beni bekler..acıkmıştır annesinin kuzusu...hafta sonu buseye mama sandalyesi aldırmayı planlıyorum..bakalım akşam oylamaya sunacam..eşim annem ne diyecekler...

hepiniz Allahıma emanet olun...inşallah KARDELEN bu akşam girer yazar..onu çok merak ediyorum...özledim de...

DOLUNAY BİTANEM HEP GEL BURAYA OLURMU..hepinizi öptüm canlarım..sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
sagol canım paylaştıgın icin cilek alınca yaparım zaten meyve özürlüyüm hic yiyemiyorum

aaa saracım bende de aynı krem var bende cok memnum kaldım daha yeni kullanmaya başladım halde...

garnierin ürünleri bide bitkisel ve dermatolojik testten geçtiği için güvenle kullanuyorum ben.bide esas bakım yüz temizleme köpüğünü ve toniğini alacam kzıkardeşim kullanıyo o tavsiye etti banada çok güzel diyo.

Son düzenleme:

canım senin tariflerinde çok güzel bitki özlü maskeler ama nerde bende onları yapacak takat çok üşengecim bu konularda.tamam canım sen busemizi bekletme annesi kendine iyi bak öptüm canım

tamam canım sen busemizi bekletme maşallah kuzuna...görüşmek üzre seni ve prensesini öpüyorum

evet canım bende ilk kez kullanıyorum ve memnun kaldım...her krem güzel cıkmıyo bazılara cilde zarar bile veriyo bide cildinin yapısını bilince daha iyi benim cildim karma oldugu icin ona uygun krem seciyorum...

benim cildimde karma canım o yüzden her kremşi kullanamıyosun.bide ben yüzme hiç krem kullanmazdım ama bunu denedikten sonra çok memenun kaldım kolay kolay vazgeçmem

busemi öp bizim için canım:)

elbette gelirim buraya zaten buranın hatunlarının hastasıyım ben:)

benimde cildim kuru normalde pek bişey yapmam,banyodan sonra nivea sürerim accık..
bendemi garnier alsam iyi gelirmiki bana?

gel tabi başımızın üstünde yerin var biliyosun.

garnierin cilt tipine uygun olan kremini alırsan memnun kalabilirsin canım

kızlar birazdan bende çıkarım mesai bitiyo 17,30 da yarın görüşürüz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

kızlar birazdan bende çıkarım mesai bitiyo 17,30 da yarın görüşürüz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

tamam canım görüşmek üzre sende allaha emanet ol bende cıkıyorum kızlar sonra görüşürüz dolunayım öpüyorum seni daha sık gelmeye calış

cektirdim canım tek tüpüm kapalı cıktı bu ayda klomen ve catlatma ignesiyle doktor takibindeydim şimdi bekliyorum adetime az kaldı bakalım ne olcak ben umutsuzum ama hayırlısı olsun...

he tamam tamam yaa kusura bakma konuşmuştuk..bu ara kafam allak bullak..hadi hayırlısı canımıniçi...
inşallah tez vakitte gzüel haberlerini alıcaz canım

sağol canım evet o kadar moralimi bozmamalıymışım
aşımı olum şimdi biraz acıyor inş önceki kadar acımaz
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım tşkr ederimmm allaha razı olsun geçmiş olsun canım ssanada dikkat et canım üşütmüş olabilirsin
dogum esnasındada almış olabilirsin canım idrar yolu enfeksiyonu bencede git özel bi hasteneye

hayırlı cumalar olsun kızlar günaydın.....

tükkanı açmak bana kısmetmiş:)amma kirletmişsiniz ortalığı bi silip süpiriyim bari:)

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…