Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayırlı cumalar olsun kızlar günaydın.....

tükkanı açmak bana kısmetmiş:)amma kirletmişsiniz ortalığı bi silip süpiriyim bari:)

gğnaydın canım sağol tükkanı açmışsın silip süpürmüşsün hamarat bacım menim sağol nasılsın bakim yorulmuşsundur gel men sana bi çay sölim dinlenirsin

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

öptüm bile teyzesi...
saol pelincim...
canım senin tariflerinde çok güzel bitki özlü maskeler ama nerde bende onları yapacak takat çok üşengecim bu konularda.tamam canım sen busemizi bekletme annesi kendine iyi bak öptüm canım
bende öyleyim valla saracım...
sağol canım evet o kadar moralimi bozmamalıymışım
aşımı olum şimdi biraz acıyor inş önceki kadar acımaz
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun canım..
canım tşkr ederimmm allaha razı olsun geçmiş olsun canım ssanada dikkat et canım üşütmüş olabilirsin
dogum esnasındada almış olabilirsin canım idrar yolu enfeksiyonu bencede git özel bi hasteneye
ağrım biraz daha azaldı ama gitmek lazım..teşekkürler ececim..
hayırlı cumalar olsun kızlar günaydın.....

tükkanı açmak bana kısmetmiş:)amma kirletmişsiniz ortalığı bi silip süpiriyim bari:)
hayırlı cumalar..hg tatlım..
günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnnnn

günaydın leylacım bugün nasılsın ben bugün daha iyiyim

iyiyim sağol
dünden beri bebeğimi hiç iyi hissedemedim az önce dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş ters olduğu için az hissedebilirmişim
içim rahatladı
sen nasıl oldun?

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım korkma herşey güzel olacak tamam mı bidenem

ben bugün daha iyiyim

hepinize günaydın kızlar

gğnaydın canım sağol tükkanı açmışsın silip süpürmüşsün hamarat bacım menim sağol nasılsın bakim yorulmuşsundur gel men sana bi çay sölim dinlenirsin

ayy yorulmuşum saracım bi yorgunluk çayını içerim yani..:13:

kızlar ceylan yeni CD çıkarmış çok hareketli parçalar var sabah sabah işyerimde dinliyorum içimden kalıp halay çekmek geliyo men halk müziğini çok seviyorum yaaa tey tey teeeeeeeey millet beni deli sanacak

leylacımmm nasılsın bitanemm..ben seni çok sevdim yaa..keşke daha önce tanışsaydık..
saracımm yaa senin bi özelliğin var,kendin gibi iyi tatlı sempatik insanları buluyorsun böyle tanışmamıza vesile oluyorsun:)

saram meleğimmm benimmm

günaydın canım tşkr ederim iyiyim bebişte iyi teyzesi sabah sabah aç karnına demir hapı vermişlerdi onu içtim midemin bulantısıile ugraşıyorum sen nasılsın canım

kıyamam yaaa ama herşey bebiş için ececim beklenen güzel olunca katlanmak kolay olurmuş dimi

canıııım iyi tatlı insanlarmıknatıs gibi birbirimizi çekiyoruz diyelim tatlım menim

inş ama insan tedirgin oluyor
iyi olmana sevindim canım..................

kıyamam yaaa ama herşey bebiş için ececim beklenen güzel olunca katlanmak kolay olurmuş dimi

canıııım iyi tatlı insanlarmıknatıs gibi birbirimizi çekiyoruz diyelim tatlım menim

evet canım kesinlikle öyle rabbim bütün isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu amiiinnnnnnnnnnnnnn

evet canım kesinlikle öyle rabbim bütün isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu amiiinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…