hayırlı cumalar olsun kızlar günaydın.....
tükkanı açmak bana kısmetmiş:)amma kirletmişsiniz ortalığı bi silip süpiriyim bari:)
HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
öptüm bile teyzesi...busemi öp bizim için canım:)
elbette gelirim buraya zaten buranın hatunlarının hastasıyım ben:)
benimde cildim kuru normalde pek bişey yapmam,banyodan sonra nivea sürerim accık..
bendemi garnier alsam iyi gelirmiki bana?
saol pelincim...tamam canım sen busemizi bekletme maşallah kuzuna...görüşmek üzre seni ve prensesini öpüyorum
evet canım bende ilk kez kullanıyorum ve memnun kaldım...her krem güzel cıkmıyo bazılara cilde zarar bile veriyo bide cildinin yapısını bilince daha iyi benim cildim karma oldugu icin ona uygun krem seciyorum...
bende öyleyim valla saracım...canım senin tariflerinde çok güzel bitki özlü maskeler ama nerde bende onları yapacak takat çok üşengecim bu konularda.tamam canım sen busemizi bekletme annesi kendine iyi bak öptüm canım
geçmiş olsun canım..sağol canım evet o kadar moralimi bozmamalıymışım
aşımı olum şimdi biraz acıyor inş önceki kadar acımaz
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ağrım biraz daha azaldı ama gitmek lazım..teşekkürler ececim..canım tşkr ederimmm allaha razı olsun geçmiş olsun canım ssanada dikkat et canım üşütmüş olabilirsin
dogum esnasındada almış olabilirsin canım idrar yolu enfeksiyonu bencede git özel bi hasteneye
hayırlı cumalar..hg tatlım..hayırlı cumalar olsun kızlar günaydın.....
tükkanı açmak bana kısmetmiş:)amma kirletmişsiniz ortalığı bi silip süpiriyim bari:)
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
aminnnnnnnnnnHAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canım nasılsın
öptüm bile teyzesi...
saol pelincim...
bende öyleyim valla saracım...
geçmiş olsun canım..
ağrım biraz daha azaldı ama gitmek lazım..teşekkürler ececim..
hayırlı cumalar..hg tatlım..
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnnnn
iyiyim sağol
dünden beri bebeğimi hiç iyi hissedemedim az önce dr a gittik
çok şükür her şey normalmiş ters olduğu için az hissedebilirmişim
içim rahatladı
sen nasıl oldun?
günaydın kıslarrr hayırlı cumalarr
gğnaydın canım sağol tükkanı açmışsın silip süpürmüşsün hamarat bacım menim sağol nasılsın bakim yorulmuşsundur gel men sana bi çay sölim dinlenirsin
hepinize günaydın kızlar
ayy yorulmuşum saracım bi yorgunluk çayını içerim yani..:13:
günaydın canım nasılsın ececim bebiş nasıl
öptüm bile teyzesi...
saol pelincim...
bende öyleyim valla saracım...
geçmiş olsun canım..
ağrım biraz daha azaldı ama gitmek lazım..teşekkürler ececim..
hayırlı cumalar..hg tatlım..
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnnnn
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım korkma herşey güzel olacak tamam mı bidenem
ben bugün daha iyiyim
günaydın canım tşkr ederim iyiyim bebişte iyi teyzesi sabah sabah aç karnına demir hapı vermişlerdi onu içtim midemin bulantısıile ugraşıyorum sen nasılsın canım
leylacımmm nasılsın bitanemm..ben seni çok sevdim yaa..keşke daha önce tanışsaydık..
saracımm yaa senin bi özelliğin var,kendin gibi iyi tatlı sempatik insanları buluyorsun böyle tanışmamıza vesile oluyorsun:)
saram meleğimmm benimmm
inş ama insan tedirgin oluyor
iyi olmana sevindim canım..................
kıyamam yaaa ama herşey bebiş için ececim beklenen güzel olunca katlanmak kolay olurmuş dimi
canıııım iyi tatlı insanlarmıknatıs gibi birbirimizi çekiyoruz diyelim tatlım menim
kıyamam yaaa ama herşey bebiş için ececim beklenen güzel olunca katlanmak kolay olurmuş dimi
canıııım iyi tatlı insanlarmıknatıs gibi birbirimizi çekiyoruz diyelim tatlım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?