sağol leylam ya..bakalım..başta anlaşmalı boşanıp kutulcam senden diyordu..şimdide anlaşamam senle diyr
boşanmakmı istemiyosun derdin nedir diyorum,inan senden tiksiniyorum istemiyorum seni diyor...
10kere boşasaydı sa şu lafları işitmeseydim...sonra tamam tiksinmiyorum ama uzatma dolunay bıktım artık diyor..
snki ben işi yokuşa sürüyorum...herşey biranda olup bitse en çok ben sevinicem..buşekilde çok rahatsızım..
çalışıyorum...annemde kalsam servise ne dicem evimde kalsam ayrı dert,yerim yurdum belli değil..
tatlım boşver servistekilere ne diyeceğini zaten bi süre sonra öğrenecekler boşandığınızı o yüzden kimsye bişey anlatmak zorunda değilsin.madem son kararınız birbirinizi daha fazla yıpratmadan bitirin gitsin.sürüncemede kalınca her ikiniz içinde daha zor olur herşey.Allah hakkınızda hayırlısını versin
Sıkıntılı bir süreç..Allah yardımcın olsun canım ya..insan ne yazacağınıda şaşırıyor inan ki tatlım ya...takma sen onu..belliki herşey son raddeye varmış..daha fazla çirkinleşmeden olayın bitmesi en mantıklısı canım ya...ne diyim bilmiyorum ki...:26:
tatlım boşver servistekilere ne diyeceğini zaten bi süre sonra öğrenecekler boşandığınızı o yüzden kimsye bişey anlatmak zorunda değilsin.madem son kararınız birbirinizi daha fazla yıpratmadan bitirin gitsin.sürüncemede kalınca her ikiniz içinde daha zor olur herşey.Allah hakkınızda hayırlısını versin
saracığıma katılıyorum..boşver kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin...şu ne demiş bu ne etmiş bu tür şeyler insanı daha çok yıpratıyor...hep çevre işte...türk toplumunun en çok sıkıntısı bu bence....inşallah herşey sen üzülmeden ve yıpranmadan biter tatlım...
saraaaaaaaaaaaaa yoğunmusun tatlım...
çok fazla değil canım bazen çıkmam gerekiyo işteama aklım hep burda inanki
bende öyle oluyorum canım ya...saracımmmmmmmm kardelen 2 gündür uğramıyor ya..özelden yazdım bugün ona..bakalım girip yazacak mı?merak ediyorum..umarım iyidir...:26::26:
saracım yine yemek topiclerini dolaşıyor..........ayyyyyyyyyyyyy gülmekten öldüm saram Allah iyiliğini versin emi sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün tatlişim...
amiin canım Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün
tatlım ya kuru fasulyenşn pişşince kabuğunun soyulmasından bıktım ne yapsam ne etsem olmuyo onu araştırıyodum sen neasıl yapıyosun
haşlamadan düdüklüye atıyorum..hiç soyulmuyor canım ya...ocakta haşlama fazlada kaynatma...düdüklüde yap..ben kaçtım buse beni bekler saram..öğleden sonra görüşürüz bitanem..afiyetler olsun...
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
gunaydin kizlar nasilsiniz
aminnnnnnnnnn canım...selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...hayırlısıla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
cadııııııııııııı çizelge ekle canım ya..gününü takip edelim...ikizler nasıl bakalım annesi...?gunaydin kizlar nasilsiniz
slm kızlarr pestilim çıkmış durumdayımmmm
perde yıkadık dün organize perde çok kırışmış tekrar çıkartıp ütü yapmam lazımmm ama yakmaktan korkuyrmmm.
bide kızlar tavsiye edeceğiniz kahve makinası varmııı???arzumun ürünleri güzel ama kahve makinasııı berbatt hemen taşırıyor
leyloşum benim biraz işim var gelecem bi yere gitme bekle tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?