pelincim hoşgeldin nasılsın canım
nazemircim hoşgeldin canım nasılsın senle görüşemedik kaç gündür
kızlar misafirim geldi onunla ilgilendim çok tatlı kız bebeği var maşallah önceleri kucağıma gelmiyodu şimdi alışmış geldi kucağıma çok sevdim öptüm konuşmaya çalışıyo bişeyler demeye uğraşıyı daha 7 aylık bi görseniz maşallah Allah çok bağışlasın anasına babasına
doktorun ne dedi bu konuda canım..o en iyisini bilir.
tutamadım kendimi işte...
buydayım...
hoşbulduk canım iyiyim sagol sen nasılsın saracım...ayy bebişler cok tatlı oluyo ya maşallah ona rabbim bizlerede nasip etsin...
hoşbuldum canım dün akşam baktım ama kimse yoktu bende okuyup çıktım ,
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah kendi bebişinide seversin çok yakında
dr um normal diyo..........
kızlar birazdan kocacımla yürüyüşe çıkıcaz...........
belki alışverişte yaparım23:
amin canım ya görseniz insanın bütün stresini alıyo
kızlar misafirim geldi onunla ilgilendim çok tatlı kız bebeği var maşallah önceleri kucağıma gelmiyodu şimdi alışmış geldi kucağıma çok sevdim öptüm konuşmaya çalışıyo bişeyler demeye uğraşıyı daha 7 aylık bi görseniz maşallah Allah çok bağışlasın anasına babasına
kızlar yarın igneden sonraki 14.günüm test yapsam cıkarmaki:26:umudum yok aslında ama merak ediyorum adet sancılarımda başladı...
bende tam yazacaktım test yaptınmı diye yazmışın sende
test yaptırsan çıkar artık inşallah pozitiftir hep dua ediyorum aklıma geldikçe senin için
sara ve yeter içinde çok dua ediyorum inşallah yakındır o gün
kızlar yarın igneden sonraki 14.günüm test yapsam cıkarmaki:26:umudum yok aslında ama merak ediyorum adet sancılarımda başladı...
alır tabi canım ya helede kız cocukları başka oluyo erkek cocuklarınıda severim ama kız cocukları süslüyosun falan ya ayrı bi zaafım var...rabbim hepimizin gönlüne göre versin
bende tam yazacaktım test yaptınmı diye yazmışın sende
test yaptırsan çıkar artık inşallah pozitiftir hep dua ediyorum aklıma geldikçe senin için
sara ve yeter içinde çok dua ediyorum inşallah yakındır o gün
canım allah razı olsun duaların icin amin inş bende hepinize dua ediyorum...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...nasılsın bu arada
nazemir hg canım?nasılsın?
canım allah razı olsun duaların icin amin inş bende hepinize dua ediyorum...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...nasılsın bu arada
inşiallah çıkar canım ya bi test yap bakalım çıkmazsada hemen üzülme daha erken olabilir çünkü
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evet ya annesi pembe pembe giydirmiş şapkasını düzeltiyorum nasıl kızıyo elleme der gibi yanaklarını ısırasım geldi maşallah ya
sağol canım sende benim dualarımdasın nazoşum seni çok seviyom men
inşiallah çıkar canım ya bi test yap bakalım çıkmazsada hemen üzülme daha erken olabilir çünkü
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evet ya annesi pembe pembe giydirmiş şapkasını düzeltiyorum nasıl kızıyo elleme der gibi yanaklarını ısırasım geldi maşallah ya
sağol canım sende benim dualarımdasın nazoşum seni çok seviyom men
evet canım yarın testi yapacam cıkmassada hayırlısı diyip yola devam etcez napalımamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pelinim gönlüde yüreğide güzel bacım menim
amiiin...sağol canım iyiyim bende en azından hayatımda kötü bişey yok şükür
bende seni
hoşbuldum canım geçen günde yazmışın
nazcım seninle tanışmadık ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seni..maşallah çok sıcak kanlısın...tanışalım bir ara ...çok öptüm senide bitanem...
bende sarayla diğer topikten tanışıyorum,
orda kaynaştık ondan böyle rahatım burda,
yoksa normalde hiç rahat bir insan değilimdir yinede çok sağol böyle güzel karşılamana
evet canım yarın testi yapacam cıkmassada hayırlısı diyip yola devam etcez napalımsagol sarammm sende oylesin duygular karşılıklı
oh canım cok şükür en kötü günümüz böyle olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?