Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallah kendi bebişinide seversin çok yakında

hoşbuldum canım dün akşam baktım ama kimse yoktu bende okuyup çıktım ,
iyiyim canım sen nasılsın

canım benim evdeki nette sorun var akşamları o yüzden gelemiyorum bakalım eşim yaptıracak en kısa zamanda

inşallah kendi bebişinide seversin çok yakında

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimizin bebişi olur inşallah en kısa zamanda

dr um normal diyo..........
kızlar birazdan kocacımla yürüyüşe çıkıcaz...........
belki alışverişte yaparım23:

kendini çok yormdan yürü canım dikkat et kendine

kızlar yarın igneden sonraki 14.günüm test yapsam cıkarmaki:26:umudum yok aslında ama merak ediyorum adet sancılarımda başladı...

41 kere maşallah

kızlar yarın igneden sonraki 14.günüm test yapsam cıkarmaki:26:umudum yok aslında ama merak ediyorum adet sancılarımda başladı...

bende tam yazacaktım test yaptınmı diye yazmışın sende
test yaptırsan çıkar artık inşallah pozitiftir hep dua ediyorum aklıma geldikçe senin için
sara ve yeter içinde çok dua ediyorum inşallah yakındır o gün

canım allah razı olsun duaların icin amin inş bende hepinize dua ediyorum...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...nasılsın bu arada

inşiallah çıkar canım ya bi test yap bakalım çıkmazsada hemen üzülme daha erken olabilir çünkü

alır tabi canım ya helede kız cocukları başka oluyo erkek cocuklarınıda severim ama kız cocukları süslüyosun falan ya ayrı bi zaafım var...rabbim hepimizin gönlüne göre versin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evet ya annesi pembe pembe giydirmiş şapkasını düzeltiyorum nasıl kızıyo elleme der gibi yanaklarını ısırasım geldi maşallah ya

sağol canım sende benim dualarımdasın nazoşum seni çok seviyom men

nazemir hg canım?nasılsın?

hoşbuldum canım geçen günde yazmışın

nazcım seninle tanışmadık ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seni..maşallah çok sıcak kanlısın...tanışalım bir ara ...çok öptüm senide bitanem...

bende sarayla diğer topikten tanışıyorum,
orda kaynaştık ondan böyle rahatım burda,
yoksa normalde hiç rahat bir insan değilimdir yinede çok sağol böyle güzel karşılamana

canım allah razı olsun duaların icin amin inş bende hepinize dua ediyorum...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...nasılsın bu arada

amiiin...sağol canım iyiyim bende en azından hayatımda kötü bişey yok şükür

bende seni

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pelinim gönlüde yüreğide güzel bacım menim
evet canım yarın testi yapacam cıkmassada hayırlısı diyip yola devam etcez napalımsagol sarammm sende oylesin duygular karşılıklı
amiiin...sağol canım iyiyim bende en azından hayatımda kötü bişey yok şükür

bende seni

oh canım cok şükür en kötü günümüz böyle olsun inş

burasıda eviniz nazoşum burda rahat olmayacaksınızda nerde olacaksınız dimi ama

amiiiiiiiiiiin Allah kötü gün vermesin kimseye

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz diyim bakem garii

benim dün akşamki kuru fasulye maceram hüsranla sonuçlandı kabukları yüzünden ama inat ettim kuru fasulyeyi kabukları soyulmadan pişirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…