kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz diyim bakem garii
benim dün akşamki kuru fasulye maceram hüsranla sonuçlandıkabukları yüzünden ama inat ettim kuru fasulyeyi kabukları soyulmadan pişirecem
memnun oldum canım...saranın dostu bizimde canımızdır...herzaman bekleriz...burası hepimizin...hoşbuldum canım geçen günde yazmışın
nazcım seninle tanışmadık ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seni..maşallah çok sıcak kanlısın...tanışalım bir ara ...çok öptüm senide bitanem...
bende sarayla diğer topikten tanışıyorum,
orda kaynaştık ondan böyle rahatım burda,
yoksa normalde hiç rahat bir insan değilimdir yinede çok sağol böyle güzel karşılamana
benim dün akşamki kuru fasulye maceram hüsranla sonuçlandıkabukları yüzünden ama inat ettim kuru fasulyeyi kabukları soyulmadan pişirecem
canım şimdi bende yemek yapmak icin kalkıyodum...
bugunku menum:mantar sote,makarna,salatafazla yemek yapmıyorum yenmiyo cünkü az az yapıyorumki bitsin...ben şimdilik kacar ışıgım yanacak ama biraz işim var görüşmek üzre
memnun oldum canım...saranın dostu bizimde canımızdır...herzaman bekleriz...burası hepimizin...
kolay gelsin sana..ben ne yapacam bilmiyorum...:26::26:
burasıda eviniz nazoşum burda rahat olmayacaksınızda nerde olacaksınız dimi ama
amiiiiiiiiiiin Allah kötü gün vermesin kimseye
anaaaaaam belinaysucumda gelmiş hoşgeldin tatlım nasılsın bugün
süper menüüüüüüüüüüüüsebzeli kofte yaptım yanınada salataaşimdilik
canım şimdi bende yemek yapmak icin kalkıyodum...
bugunku menum:mantar sote,makarna,salatafazla yemek yapmıyorum yenmiyo cünkü az az yapıyorumki bitsin...ben şimdilik kacar ışıgım yanacak ama biraz işim var görüşmek üzre
saracım , leylacumm belinayum nazoooocum ve pelunummmm öpeyrum sizi
sebzeli kofte yaptım yanınada salataaşimdilik
pendee celdummm daaaa
senin sıcak kanlılığından rahat olmam
hosbulduk ablacımmiyim artık bu ay reglım 3 gun surdu dusumu aldım artık yenı bı ay yenı umut
saracım , leylacumm belinayum nazoooocum ve pelunummmm öpeyrum sizi
süper menüüüüüüüüüüüübelinaysu hg tatlım...nasılsın?
pelocummmmm eline sağlık güzelmiş menün bitanesi...
sabrın sonu selamettir :)
benimde dün akşamadan nohutum var yanınada az makarnamı yapsam pelin söyleyince canım çekti
benimde dün akşamadan nohutum var yanınada az makarnamı yapsam pelin söyleyince canım çekti
bende seni öpüyorum bitanem..saracım , leylacumm belinayum nazoooocum ve pelunummmm öpeyrum sizi
süper olur..nohut-pilav ve fasulye-pilav karı - koca gibi ayrılmaz bir ikilidir..benceeeeeenohutun yanına pilav iyi gitmezmi?
nohutun yanına pilav iyi gitmezmi?
bende senı opuyorum canım nasılsınn
nazooo abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?