Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz diyim bakem garii

benim dün akşamki kuru fasulye maceram hüsranla sonuçlandı kabukları yüzünden ama inat ettim kuru fasulyeyi kabukları soyulmadan pişirecem

canım şimdi bende yemek yapmak icin kalkıyodum...

bugunku menum:mantar sote,makarna,salatafazla yemek yapmıyorum yenmiyo cünkü az az yapıyorumki bitsin...ben şimdilik kacar ışıgım yanacak ama biraz işim var görüşmek üzre

memnun oldum canım...saranın dostu bizimde canımızdır...herzaman bekleriz...burası hepimizin...

benim dün akşamki kuru fasulye maceram hüsranla sonuçlandı kabukları yüzünden ama inat ettim kuru fasulyeyi kabukları soyulmadan pişirecem

kolay gelsin sana..ben ne yapacam bilmiyorum...:26::26:

sebzeli kofte yaptım yanınada salataa şimdilik

ıııııııım menü süpermiş ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun tamam canım sana kolay gelsin

süper menüüüüüüüüüüüü belinaysu hg tatlım...nasılsın?

pelocummmmm eline sağlık güzelmiş menün bitanesi...

benimde dün akşamadan nohutum var yanınada az makarnamı yapsam pelin söyleyince canım çekti

menü süper ellerine sağlık canım menim afiyet bal şeker olsun

pendee celdummm daaaa

hoşceldun daaaa

senin sıcak kanlılığından rahat olmam

hosbulduk ablacımm iyim artık bu ay reglım 3 gun surdu dusumu aldım artık yenı bı ay yenı umut

aynen canım yeni ay yeni umut hep böyle pozitif ol tamam mı tatlım menim

saracım , leylacumm belinayum nazoooocum ve pelunummmm öpeyrum sizi

bende seni öpeyrum canum menum

süper menüüüüüüüüüüüü belinaysu hg tatlım...nasılsın?

pelocummmmm eline sağlık güzelmiş menün bitanesi...

sen ne yapacan kız bende daha ne yapacağımı bilmiyorum

sabrın sonu selamettir :)

amin canım hoşgeldin kenidini tanıtta tanışalım

benimde dün akşamadan nohutum var yanınada az makarnamı yapsam pelin söyleyince canım çekti

senin menüde güzelmiş afiyet olsun canım menim makarnayı bende çok seviyorum şöyle bol salçalı olacak yanında acı biberiye turşularından oooh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…