Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hepinizi çok öpüyorum..hayırlı hafta sonları diliyorum..leyloşunuz kaçar....byyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben akşama bişey yemeyi düşünmyorum önce yediğim kazıkları bi hazmedeyim..acıkınca yerim bişiler

canım benim çok merak ediyordum seni arada profilinden girip yazdıklarına bakıyorum

merhaba canım msn den yazışıyorumda biraz geç yazıyorum nasılsın

iyim bende abla kocısı beklıyorumm dolunay bende merak edıyodum sorunlarını cozdumu:26:

ben ne yapsam kızlar ya kuşbaşı et çıkardım öğlende çözülsün diye :44::44::44::44::44::44::44::44:

ben ne yapsam kızlar ya kuşbaşı et çıkardım öğlende çözülsün diye :44::44::44::44::44::44::44::44:

ben kuşbaşı et(tavukda olabilir)soğan biber ve mantar ile sote yapardım yanıında da pilav..
benimki ellerine sağlık bebiş derdi..

birdaha artık restoranda yer...çünkü anası bu yemeği yapmayı bile bilmiyoo..oh oh...bilmiyokiiii

ıııııııım menü süpermiş ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun tamam canım sana kolay gelsin
sagol canım benimmm
pendee celdummm daaaa
dolunayım hoşgeldin yemek yapıyodum o yüzden gec yazdım nasılsın canım

süper menüüüüüüüüüüüü belinaysu hg tatlım...nasılsın?

pelocummmmm eline sağlık güzelmiş menün bitanesi...
sagol canıım benimmmm
benimde dün akşamadan nohutum var yanınada az makarnamı yapsam pelin söyleyince canım çekti

benım koca dundekı yemegı yemıyo pelın makarna deyın ce bede hemen suyunu koydum canım makarna salatası cektı:125:

ay kızlar gelin ben yaptım beraber yiyelim

Son düzenleme:

her türlüsünü severim ama bol salçalı makarnanın tadıda bi başka olur

benım koca dundekı yemegı yemıyo pelın makarna deyın ce bede hemen suyunu koydum canım makarna salatası cektı:125:

benim koca yemeklerde olmadığı için kafama göre takılıyorum

ve pılav karacıgerde yaglanma yapıyo dıye duymustum :44::44:

bende kilo aldırdığı için pek fazla tüketmek istemiyorum ama bunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…