Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyidir pelinimm:)seni sormalı...ne pişirdin kız:)
dolunayım hoşgeldin yemek yapıyodum o yüzden gec yazdım nasılsın canım

sagol canıım benimmmm

ay kızlar gelin ben yaptım beraber yiyelim

şimdi olmasada 1-2 aya kadar sığabileceğimi düşünüyorum canım

alırdım senı evlatlıkda canım sen bunlara sıgar ısın

inş gelır ya annesı ona neler neler alır

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller

iyi tatiller sarammm topiğimizin kurucusu medeni iftaarımız bizim

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller
güle güle canım sagol sanada iyi tatıller saracım
iyidir pelinimm:)seni sormalı...ne pişirdin kız:)

şimdi olmasada 1-2 aya kadar sığabileceğimi düşünüyorum canım

iyi tatiller sarammm topiğimizin kurucusu medeni iftaarımız bizim
bende iyiyim dolunayım kırmızılar gelmesse yarın test yapcam inş...mantar sote ve makarna yaptım canım gel buyur hep beraber yiyeliim :))
karnımda acıkdı zaten hemen atlayıp geliyorum 3 saate sende olurum

tamam canım ben sen gelene kadar masayı hazırlamış olurum

sağol canım ama bugün hazır yicem...eve son bikez uğrucam..annemler almaya gelicek beni..
şimdi mutfağımda temiz..yemek yapıp kirletmiyim ortalığı..

tabi biliyormusun bilmiyorum benim yuvam yıkıldı..

sağol canım ama bugün hazır yicem...eve son bikez uğrucam..annemler almaya gelicek beni..
şimdi mutfağımda temiz..yemek yapıp kirletmiyim ortalığı..

tabi biliyormusun bilmiyorum benim yuvam yıkıldı..

canımmm inanki bilmiyodum ya cok üzüldüm niye oyle olduki dolunayım off ya binbir umutla yuva kuruyosun sonra böyle oluyo inş barışırsınız hayırlısı olsun bitanem ne diycemi bilemedim yaaa

canımmm inanki bilmiyodum ya cok üzüldüm niye oyle olduki dolunayım off ya binbir umutla yuva kuruyosun sonra böyle oluyo inş barışırsınız hayırlısı olsun bitanem ne diycemi bilemedim yaaa

sağlık olsun canım,zaten öyle ahım şahım bi evlilik değildi...ite kaka buralara kadar fazla bile geldik..
barışma imkanı iki taraf içinde söz konusu değil canım...

sağlık olsun canım,zaten öyle ahım şahım bi evlilik değildi...ite kaka buralara kadar fazla bile geldik..
barışma imkanı iki taraf içinde söz konusu değil canım...

anladım canım hayırlısı olsun diyelim o zaman ama aşılmıycak bir sorunmu yaşıyosunuz canım ya her evlilikte sorunlar oluyo severek evlendiyseniz ayrılmassınız inş...ayy ben cok üzülüyorum ya böyle olunca(

dolunaycım inşallah bu günleri çabucak atlatırsın
ve karşına okadar iyi bir insan çıkarsınki RABBİM
geçmişi unutturacak kadar mutlu olursun

sağolun kızlar..evet severek evlenmiştim..onunda sevdiğine emindim..ama şuanda beni sevmediğini bilmek hatta tiksindiğini..
çok koyuyor ama dik durmak zorundayım..aile işlerinize napın edin başkalarını karıştırmayın..

benimki anne baba kurbanı oldu..onların gazıyla hareket etti..haa ben barışmak istiyormuyum ?hayır..
kimin gazıyla olursa olsun sonuçta bana telafisiz hatalar yaptı ve bunca zaman içinde ne bir gönül alma nede başka birşey..ağzından tek hayırlı cümle çıkmadı..
Allahın izniyle toparlanırım hatta kısmetimde varsa yeniden gelinliğim giyer evlenirimde..beni en çok üzen...
onu tanıyamamış olmam..çıkmaya başladığımızda size abartı gelebilir ama ilk 3ay yüzüme bile bakamıyordu..
ben kafamı çevirince bakıyordu...okadar aşıktıkki..oralardan buralara nasılda geldik..

onunla evlendiğime çok pişman değilim aslında,çok şey öğrendim..yeri geldi car car konuştum,hakaretlerde ettim..
ama hep onun ilgisini kazanmak içindi..beni çok ihmal etti..
evlendik evleneli değişti..nasılsa tapum onda diye bir bakıma el altında hissetti beni..
onu asla terketmeyeceğimi biliyordu...zaten terketmedimde..ayrılmayı o istedi..banada mantıklı geldi zaten..
hergün kavga hergün huzursuzluk nereye kadar...

bunun böyle olmayacağını ikimizde biliyoruz nazocumm..ama iste umut diyoruz..
bilmiyorumm..hayatımda en güvendiğim kişiydi o..bundan sonra ne ben birine bukadar güvenebilirim nede sevip sevilirim..

neyse kızlar kendinize iyi bakın..iyi tatiller hepinize..akşam akşam moralinizi bozdum..kusuruma bakmayın artık..

bunun böyle olmayacağını ikimizde biliyoruz nazocumm..ama iste umut diyoruz..
bilmiyorumm..hayatımda en güvendiğim kişiydi o..bundan sonra ne ben birine bukadar güvenebilirim nede sevip sevilirim..

canım şimdi sana öyle geliyor tanıdığım bir kaç kişi var öyle asla bir daha mutlu olamayacağımı düşünmüştüm ama şimdi nekadarda mutluyum iyiyki tanımışım şimdiki eşimi diyen inşallah sende onlardan olursun
ama gönül isterdiki eşin hatasını anlayıp birşeyleri düzeltmeye çalışsaydı ve sizde bu yaşadıklarınızı geçmişte bıraksaydınız ama yinede çıkmadık candan umut kesilmez

neyse kızlar kendinize iyi bakın..iyi tatiller hepinize..akşam akşam moralinizi bozdum..kusuruma bakmayın artık..

canım ne demek keşke bir nevi içini rahatlatsak elimizden bişey gelse çok öpüyorum kendine iyi bak kendinden daha değerli kimse yok bunu unutma

yok canım ya ne kusuru moral verebildiysek ne mutlu bize...dolunayım hayırlısı olsun inş bundan sonra mutluluk yakanı hic birakmaz...görüşmek üzre kendine iyi bak öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…