Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sanırım banaydı selam.tesadüf girdim okuyodum:)evet 2.bebğimi bekliyorum 6 aydır.
daha bişiy yok nazlı olucak sanırım bu.senin ilkmi??ne zamandır deniyosun.ben 6 ayda yoruldum umutsuzluğa düştüm sanki

evet canım sana selam verdiydim.ne güzel sen ikinci bebeğini istiyosun ben henüz birinciyi kucağıma alamadım daha inşallah çok beklletmeden gelir yaramaz bebişim.inşallah seninde bebeğinde çok bekletmez annesini.hep gelsene burada hem deneyimlerimizi hem sorunlarımızı hem sevinçlerimzi hem üzüntüleerimizi paylaşıyoruz.hem umutsuzluk yok tatlım bizimtutunduğumuz tek dalımız hiç kaybetmediğimiz umudumuz

Son düzenleme:

inşallah canım genelde sabahları daha çok uğruyorum.kızı sevise bindiriyorum geliyorum:)ne biliyim bi umutsuzluk sanki olmıcakmış gibi
,hayatı kendime zindan etmiyorum ,çokta takmıyorum ama böyle bi hisse kapılıyorum.bi problemim yok adetlerim falan düzenli.
ovulasyon testi kullanıyorum.pozitifi tam 14.günde hep görürüm ve sonrasındaki 14.günde reglim bekletmez gelir:)
sende inşallah alırsın bebeiğini kucağına.Allahım kimseye arartmasın.

amiiiin canım sağol güzel dileklerin için ne güzel hiç bi sorunun yok demekki vakti saati geldiğinde ikinci bebeğinde gelecektir.eğer bide korunma süreci yaşadıysan korunmadan sonrada vücut belli bi dönem kendini gebelik için hazırlıyo.umutsuz olma hiç ummadığın anda gelir bebeğin burada neler okuyoruz doktorların hiç olmaz dedikleri bile sürpriz bi şekilde hamile kalıyo Allah herşeye kadir bizimde yüzümüze gülecektir eminim.

öyle bir hüsrana uğradım saracım...yazıyorum diye yarım saat uğraşmıştım...çıldırdım sonra hepsi gidince...geri tuşunu denedim geri gelmedim..başka yazılar çıktı v.s.

neyse tatlım..günaydınnn..nasılsın saracım?

ya kızlar benim sayfam 4119 da takıldı kaldı ilerlemiyor 4120 ye gitmiyo kapatıp geri açıyorum ama dzelmiyo ne yapacagımmm

günaydın leyloşum ben iyiyim sen nasılsın sağlık olsun canım üzülme ama benim öyle olduğunda hiç bişey yazmadan hiçbiyere dokunmadan geri tuşuna basıyorum geri geliyo sende niye gelmemiş anlamadım. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: neyse canım hafta sonun nasıl geçti benim biraz yoğundu.yine bi nişana katıldım.sonrada kayınvalidemlere geçtim dünde görümcemin doğumgünüydü onu kutladık hiç haberi yoktu sürpriz yaptık kendisine güzel geçti yani.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sonraaaaa saçlarımı çikolata kahveye boyattım katlı kestim çok güzel oldu bide dün gece kayınvalidemle ellerimize kına yaktık ikimizde kınayı çok seviyoruz

benden haberler böyle sen neler yaptın boyattınmı saçlarını:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kısslarrr nasılsınızzherkese güzel bi hafta diliyorummmm

günaydın ececim ben iyiym canım sen nasılsın bebiş nasıl

allaha şükür iyiyiz canım bende kınayı çok seviyorum saracım ama kokusu oldum olası midemi bulandırmıştır bende sadece küçük parmagıma yakarım kınayı nişanolsun diye

maşallah saracım hafta sonu pek faalmişsin...güzel geçmesine sevindim tatlım..yeni saçlarını güle güle kullan tatlım..kınayı bende severim ama yakmıyorum..resmi dairede olmuyor...sana yakışmıştır eminim...gülerek kullan canım..ben daha saçlarıma dokunmadım..üşengeçlikten hiç bişey yapmıyorum...
günaydın canım allaha şükür bizler iyiyiz bebişimde bende şükür düzeldi sayfa
maşallah size

allaha şükür iyiyiz canım bende kınayı çok seviyorum saracım ama kokusu oldum olası midemi bulandırmıştır bende sadece küçük parmagıma yakarım kınayı nişanolsun diye

iyi olmanıza sevindim canım bende kokusunu seviyorum biliyomusun kınanın

sağol canım teşekküy edeyim. evet canım ya faaldim hafta sonu ama evimi özledim bugün evime geçiyorum bütün hafta sonu kaynanamda kaldım kınayı sadece elimin içine yaktım parmaklarıma falan değil kız bende resmi dairedeyim ne olacak.

sen niye üşengeçsin bakalım kış uykusundan uyna tızım bak bahar geldi nerdeyse yaz gelecek değişiklik iyi oluyo be leyloşum

günaydın kızlar...........
biz oğluşumla 5:30 dan beri ayaktayız
sizler nasılsınız?

günaydın prensesim ana oğul hasretmi gideriyosunuz sabahtan beri

bende iyiyim az biraz pazartesi sendromum var idare ediyorum işte bebişimiz bugün hareketlimi annesi:26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar...........
biz oğluşumla 5:30 dan beri ayaktayız
sizler nasılsınız?
günaydın tatlım..paşamız seni uyutmuyor herhalde...

valla daha uyanamadım..bu sene ne bahar geliyor ne yaz ya...valla havalar soğuk..bakalım ne olcak..sonumuz hayır olsun... hafta sonu eşimle biraz dolaştık buse uyuyordu..uzun zamandır ilk defa dışarda yemek yedik başbaşa...

günaydın prensesim ana oğul hasretmi gideriyosunuz sabahtan beri

bende iyiyim az biraz pazartesi sendromum var idare ediyorum işte bebişimiz bugün hareketlimi annesi:26::26::26::26::26::26:

ya sorma canım meğer benim oğlumun tatlıya ihtiyacı varmış
dünki tatlı kaçamağından sonra kış uykusundan uyandı
iyi olmana sevindim yeni saçında hayırlı olsun canım
eminim çok yakışmıştır

yok canım gece uyudummu erkenden kalkıyorum
gece uyumaya alışkın değilim
ama şimdi çok uykum var
iyi yapmışsınız tatlım arada başbaşa kalın güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…