Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok canım gece uyudummu erkenden kalkıyorum
gece uyumaya alışkın değilim
ama şimdi çok uykum var
iyi yapmışsınız tatlım arada başbaşa kalın güzel olur

uyuyabildiğin kadar uyu bebiş uyanınca hiç uyku kalmıyor canım...ben hala alışamadım gece kalkmalarına...

iyiz canim cok sukur sizde iyisiniz .... topik masalah eski haline gelmis cok sevindim insalla boyle devam eder gelmiyen arkadaslar hepsi geri gelir

sabah buseye yumurtalı peynirli zeytinli karışım kahvaltı hazırlayıp gelmiştim..acaba yedimi merak ediyorum...:26::26::26:

cadıcımmmm hg tatlım...nasılsın bakalım sen ve ikizler...

iyiz canim cok sukur sizde iyisiniz .... topik masalah eski haline gelmis cok sevindim insalla boyle devam eder gelmiyen arkadaslar hepsi geri gelir

ayağımı sürüdüm galiba cadıcım..benle birlikte herkes gelmeye başladı...

cadıııııııııı tızımmmmmmm artık şu çizelgeye ekle yavvvvvvvv....doğuma ne kadar var bilelim gün gün....

sabah buseye yumurtalı peynirli zeytinli karışım kahvaltı hazırlayıp gelmiştim..acaba yedimi merak ediyorum...:26::26::26:

iyim canim cok sukur simdilik iyi gidiyor bazen halsizlik oluyo ama olur okadar .... masalla Buse artik yumurta peynir yimeye baslamis yerim ben onu

yaa gördünmü bak sen sevmiyosun yemiyosun diye bebiş sana naz yaptı annesi sevmesende onun için yemelisin çikolata enerji verdi paşamıza

inşallah canım eski arkadaşlar yeni arkadaşlar hepsi gelirde topik şenlenir burada geçirdiğimiz vakiitte ben kendi adıma stres atıyorum

canım anneni arayıp sor bakalım yemişmi busemiz kahvaltısını annnelik hiç kolay değil dimi leylacım heleki çalışan anne olmak

ayağımı sürüdüm galiba cadıcım..benle birlikte herkes gelmeye başladı...

evet leyloşum topik senin gelmnle şenlendi sen bizim topiğin uğurusun

prenseeeeeeees , cadııııııııııı ses verin kızlar hafta sonu neler yaptınız

cadıııııııııı tızımmmmmmm artık şu çizelgeye ekle yavvvvvvvv....doğuma ne kadar var bilelim gün gün....

ohhh ohhh kac gundur urasiyorum canim Kardelen saolsun bana cizelge yapti ve gonderdi ama gel gor ki leptopta hayir kalmamis gelen cocun elinde kim feise kim mns kim oyunlara giriyor ve bende sinirlenmemek icin hic birsei diyemiyorum cogu dumeleri basilmiyor iki defa tamire goturdum olmuyor .... ozel mesajdan kopire yapip getiremiyom cizelgeyi once ben urastim ... dedim belki ben beceremiyorum sonrada esime soyledim bana yapsin oda beceremedi leptop tamire gitinde orendiki bazi dumeleri islem yapmiyor canim uzgunum ........

prenseeeeeeees , cadııııııııııı ses verin kızlar hafta sonu neler yaptınız

hafta sonu iyi gecti canim cuma gunu burda cok buyuk pazar kuruluyo ve biraz bana uzak hamile kalali hic gitmemistim oraya gitim birkactane genis gomlek hamilelik gibi kulanabileceyim aldim gezdim sonra eltime gitim kizinla oynadim biraz ........ cumartesi bebek sormaya gitim ordada bir olan olmustu masalla 4 kilo doomus tosuncuk gibiydi .... pazar gunu hava cok souktu evdeydik disariya cikmadik ........... sende baya gezmissin canim iyi yapmissin

Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus
Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm. Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...
Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...
Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun..

maşallah canım çocuk görmelerine gitmişsin yakındada sana gelecekler çocuk görmeye pazar alışverişini bende severim cadıcım

İNŞŞŞŞ canım benim inşşş

kız yeter gelsende sohbet etsek özledim seni

iyim canim cok sukur simdilik iyi gidiyor bazen halsizlik oluyo ama olur okadar .... masalla Buse artik yumurta peynir yimeye baslamis yerim ben onu
eve gittiğimde daha uyuyordu miskin buse hanım...ben gidince uyandı..kokumu aldı herhalde..azcık emzirdim sonra dayadım yumurtalı karışımı...biraz yedi sevdi çok şükür..önceden öööööö diyip yemiyordu...inşallah hep yer ya...seninde iyi olmana sevindim bitanem..
Allah razı olsun bitanem..böyle düşünmeniz beni çok duygulandırıyor..inşallah Rabbim hepine evlatlar nasip edecek..hep dualarımdasınız..sizleri çok seviyorum..evet saracım annelik çok zor heleki çalışan anne olunca çok zor..insan evde olsa herşeyi saati saatine ayarlıyor ama çalışınca aklın onda oluyor..yedimi içtimi uyudumu uyandımı vs..şimdi emzirerek uyutup geldim...
evet canim cok iyi yaptin iki geldin senide cok ozlemistik
saol bitanem...bende sizleri çok özlemiştim cadıcım...öpüyorum senide bitanem benim...
anladım canım..eğer istersen kardelencim de demişti sanırım..şifreni ver biz girip takalım..istersen sonra şifreni değiştir..sen bilirsin tabi...nacizane bir fikir sana yardımcı olmak adını...
kızlar ben çok acıktım ben çıkıyorum öğleden sonra görşürüz
afiyet olsun saracım....valla öğleyin dairede bir arkadaşın yemeği vardı..her hafta biri ısmarlıyor..haftaya sıra bende...haftayada ben ısmarlıycam...orda biraz moralim bozuldu..şuan hiç keyfim yok...müdürle sohbet ettik..biri buseyi sordu emekliyormu diye..emeklemeye çalışıyor dedim..kadın kaldırıp bana demesinmi geç kalmışsın leylacım...şimdiye emeklemesi lazımdı diye..her bebek aynı zamanda emekleyecek diye bir kuralmı var..sinirimden ağlayacak vaziyetteyim yani...eve gittim annemle konuştum ama sakinleşemedim yani...milletin ağzı torba değilki büzesin..ağzı olan konuşuyor işte...

maşallah canım çocuk görmelerine gitmişsin yakındada sana gelecekler çocuk görmeye pazar alışverişini bende severim cadıcım

kız yeter gelsende sohbet etsek özledim seni

evet canim kismet olursa banada gelicekler bebek gormeye herseyin hayirlisi insalla o gunleri gorurum .... uzun zamandir pazara gitmediyim icin hep bebek ustlerine baktim ama cinsiyeti bilmedim icin sadece bir kac tulum aldim onlara kismet olursa bu ayin 25 cinsiyetlerini orenirim ona gore alisverisida yapmaya baslarim

ohh masalla canim buse yumurtayida yemis biraz hasret da giderdiniz .....canim benim insanlar her sey soyler duyma morelini bozma her cocuk ayni ayda emeklicek yada yurucek diye bir kural yok bazilari erken bazilari gec emekliyo onun icin kendini uzme deymez ... onemli olan busenin salikli olmasi gerisini ALLAH nezaman izin verirse ozaman emekler yurur ve konusur .. bos insanlar icin uzulme deymez .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…