ohh masalla canim buse yumurtayida yemis biraz hasret da giderdiniz .....canim benim insanlar her sey soyler duyma morelini bozma her cocuk ayni ayda emeklicek yada yurucek diye bir kural yok bazilari erken bazilari gec emekliyo onun icin kendini uzme deymez ... onemli olan busenin salikli olmasi gerisini ALLAH nezaman izin verirse ozaman emekler yurur ve konusur .. bos insanlar icin uzulme deymez .........
prenseeeeeeees , cadııııııııııı ses verin kızlar hafta sonu neler yaptınız
saol bitanem...Allah razı olsun cadıcım..içime su serptin yazdıklarını okuyunca bir nebze olsun içimin ateşi söndü...öğleden beri karalar bağlamıştım...insanlardan o kadar yoruldum ki milletin çenesinden bıktım artık...bir sene içinde görev yerimi değiştirmeyi düşünüyorum..bakalım hayırlısı..aynı yerde fazla kalmak stres kaynağı...sen nasılsın canım umarım iyisindir ikizlerde iyidir inşallah...çizelgeyi eklemişsin çok sevindim tatlişim...
saol bitanem...Allah razı olsun cadıcım..içime su serptin yazdıklarını okuyunca bir nebze olsun içimin ateşi söndü...öğleden beri karalar bağlamıştım...insanlardan o kadar yoruldum ki milletin çenesinden bıktım artık...bir sene içinde görev yerimi değiştirmeyi düşünüyorum..bakalım hayırlısı..aynı yerde fazla kalmak stres kaynağı...sen nasılsın canım umarım iyisindir ikizlerde iyidir inşallah...çizelgeyi eklemişsin çok sevindim tatlişim...
tatlım milleti takma
insanın her şeyinden konuşuyorlar onlara neyse
mesela benimle kız kardeşimin arasında 1,5 yaş var
annem hemen hemen birlikte yürüdünüz,konuştunuz,diş çıkardınız der
her çocuğun gelişimi farklıdır
görev yerini değiştirme fikri bence güzel
değişiklik iyidir
oh iyi yapmışsın cadıcım...valla elimde olsa bende görüşmeyecem ama hergün yüzyüze baktığım insanlar bunlar yani..yapacak bişey yok...bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen meselesi yani....sen ne kadar iyi niyet gösterirsen insanlar o kadar üstüne geliyor yani....ben iyim canim biraz cikip yuruyus yaptim geldim ... biraz belim ve sol tarafim ardi ama bunlar normal rahim buyuyo su anda uzandim hem dinleniyorum hem yaziyorum ... ben 9 yildir evliyim canim senelerdir insanlarin laflari icin nerdeyse aylemi bozuyordum ... ama bir gun karar verdim benim huzurumu bozan ve morelimi bozan insanlardan uzak durmayi ve cok da iyi yapmisim cok fazla insanla gorusmuyorum ve huzurumda morelimde yerimde .... ya fazla samimi olma yada duymazdan gel soylediklerini ... mecbur deyilsen gorusme
kizlar aksama ne yemek var
tatlım çok uykum vardı dayanamadım çıktım uyudum
az önce uyandım
hımm hafta sonu dayıma gittik
oğlunun doğum gününü kutladık
maşallah çok tatlı iki oğlu var
pazar gününü de kocacımla geçirdim
ben çok acıkmışım gidip bişeyler yicem
maşallah canım çocuk görmelerine gitmişsin yakındada sana gelecekler çocuk görmeyepazar alışverişini bende severim cadıcım
kız yeter gelsende sohbet etsek özledim seni
çıkacaktım eşimi aradım gelip alayım seni dedi...neyse 20dk daha buralardayım...
yeterrrrrrrrrrrrrrrr hg canım..nasılsın?
çıkacaktım eşimi aradım gelip alayım seni dedi...neyse 20dk daha buralardayım...
------------------------------------çıkacaktım eşimi aradım gelip alayım seni dedi...neyse 20dk daha buralardayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?