Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hatres+

hatressss hg canım...nasılsın bebişin nasıl güzelim?topice gelmene çok sevindim..seni daima burda görmek isterim canım..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sewinncc+, prencessss, hatres+

kızlarrrrrrrrr hg..sefalar getirdiniz...nasılsınız şekerler?

bir Allahın kuluda cevap yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızzzzzzz saraaaaaaaaaaaaa sen nere gittin kayboldun bugün yine.........

selam kızlar nasılsınız inşallah
herkez iyi dün eşimle urfaya gezmeye gittik
orda hepimize dua ettim allah kabull eder
inşallah çok güzel geçti gezi ama yolda gelirkn
soğuk su içtim hasta oldum boğazm çok ağrıyo öksürüyorum
ve grp oldm galiba :2:

ne güzel konuşuyosun öyle:)insanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyo bazen.korunma sürecinde eşim korundu hap falan almıyodum yani.kızıma ilk ay hamile kalmıştım ya hep öyle kolay zannediyodum.meğerse zormuş.ALLLAH hayırlısını versin hayırlısıyla olsun.
kaç yaşındasın ,senin ne zamandır olmuyo?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+

cadıııııııııııııııııı niye cevap vermiyon bacummmmmmmmmmm...huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

uzgunum canim ne oldu bende anlamadim sayfalar deyismiyordu bende kapadim .... simdi duzelmis ama ben gec kaldim

boş ver be leylacım gereksiz insanları ne derlerse desinler he de geç sen cevap verdikçe yada üzüldükçe onlarda kendilerini bi halt sanırlar hepsi busenin bi gülüşü edermi etmez sen bebişini düşün gerisini takma kafana her çocuk aynı zamanda emeklemez ayrıca kimisi 9 ayda yürürü kimisi 3 yaşında ama hala emekler ne var bunda töbe töbe ya ne cahil insanlar var

cinsiyetlerini öğrenince ona göre alışveriş yapmak daha zevkli olur canım haklısın

oooh iyi yapmışsın canım uyu dinlen ve yemene içmene dikkat et

kizlar aksama ne yemek var

biber dolması ve cacık

canım nasılsınız hepinizi özledim ama bir türlü vakit bulamadım eşimin tadı yok bu aralarr yine bende midemden rahatsızım dr endeskopi yapalım dedi ama karar veremedim bir türlü

geçmiş olsun canım mideden benimde zorum var gastrit var bilirim ağrısını çok zordur yani endoskopiyi uyutarak çektir duymazsın en azından

bir Allahın kuluda cevap yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızzzzzzz saraaaaaaaaaaaaa sen nere gittin kayboldun bugün yine.........

canım ya bugün işlerim çoktu öğleden sonrada izin aldım biraz alışveriş yaptım ev için ve kendim için yüz temizleme jeli tonik falan

merhaba edancım Allah kabul etsin dualarını canım çok sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmışken hasta olma

sağol canım senin korunmaman senin için artı bişey canım kendini kasma stres yapma gel burda bize takıl hep beraber inşallah hamile kalırız.

toprak 2012 hoşgeldin canım sende bizim gibi bebek isteyenlerdenmisin:26::26::26::26::26:

reflü var dedi ama başka ne var bilemiyorum dediii iştebu yüzden endeskopi yapalım dediii bende anestezi almadan asla olmaz dedimmm bir dr anestezi ile yapıyormuş ona yönlendiririm dedi devlet has işteeee

reflü var dedi ama başka ne var bilemiyorum dediii iştebu yüzden endeskopi yapalım dediii bende anestezi almadan asla olmaz dedimmm bir dr anestezi ile yapıyormuş ona yönlendiririm dedi devlet has işteeee

ne zaman yaptırmayı düşünüyosun yetercim Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…