hb evet canım eşimi göndermeen onunla yaptık kafaltımızı..........
sen de hoş geldin aramıza canım.......
Maşallah canım..benimki 10 aylık teyzesi 11 girecez inşallah...ALLAHIM ÖMÜR VERSİN EVLATLARIMIZA...İnşallah ikinciyide yakalarsın canım..ben henüz düşünmüyorum..eşim acele ediyor ama daha erken benim için...Rabbim olana sağlık versinde zamanı gelince ikincide olur inşallah...öptüm canım seni...kilo problemim şöyle var.ben almak istiyorum.sporada kaslarımı güçlendirmek istiyorum.hiç bi hareket yapmıyorum günlük rutin işler.spora ihtiyacım olduğunu fazlasıyla hissettim.belki 2 gün çok etkilemez ama yinede faydasını görmeye başladım sanki.belkide birazcık kilo alırım enerji harcayıp
leylacım hoşbuldum sağolasın.benim kızım 6 yaşını geçti.anaokuluna gidiyo.artık abla olma zamanı geldi de geçiyo dimi
senin bebeğin var heralde ne kadarlık.sağlıkla büyüsün inşallah.
niye dolanıyorsun canım..iyisindir umarım...geldim kızlar yok daha uyumadım dolandım durdum evde ..............
saol bitanem bugün daha iyiyim...senin iyi olmanada sevindim bitanem...günaydın leyloşum nasılsın bugün ben iyiyim
leyla kız profilini güncellesene çocuğun varmı bölümünde hala henüz yok yazıyo aaaaa çot ayıp ama
evet tatlım az kaldıhoşbuldum canım seninde bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.az kalmış.
Maşallah canım..benimki 10 aylık teyzesi 11 girecez inşallah...ALLAHIM ÖMÜR VERSİN EVLATLARIMIZA...İnşallah ikinciyide yakalarsın canım..ben henüz düşünmüyorum..eşim acele ediyor ama daha erken benim için...Rabbim olana sağlık versinde zamanı gelince ikincide olur inşallah...öptüm canım seni...
niye dolanıyorsun canım..iyisindir umarım...
saol bitanem bugün daha iyiyim...senin iyi olmanada sevindim bitanem...
ayyyyyyy hemen düzeltiyorum...buse duymasın bana çok kızar..annem beni yazmamış der...
kızlar cevap geç geliyor kusura bakmayın...arada işim oluyor ara ara yazıyorum...
evet tatlım az kaldı
sağol hayatım
bu günlerinin tadını çıkar bol bol uyu,uzat ayaklarını keyif yap.bebeğin gelince bunları az yapıcaksın,bıcırıklar anneleri hep onlarla ilgilensin istiyolar
evet tatlım az kaldı
sağol hayatım
bu günlerinin tadını çıkar bol bol uyu,uzat ayaklarını keyif yap.bebeğin gelince bunları az yapıcaksın,bıcırıklar anneleri hep onlarla ilgilensin istiyolar
ya ben rahat uyuyamıyorum göbeğimd öyle büyük değil ama yüzüstü yatamayınca uygun pozisyon bulamıyorum
evet aynen öyle yapmaya çalışıyorum.ohh hele bide hergün biri bana pasta börek yapsa ne güzel olur
hb evet canım eşimi göndermeen onunla yaptık kafaltımızı..........
sen de hoş geldin aramıza canım.......
Maşallah canım..benimki 10 aylık teyzesi 11 girecez inşallah...ALLAHIM ÖMÜR VERSİN EVLATLARIMIZA...İnşallah ikinciyide yakalarsın canım..ben henüz düşünmüyorum..eşim acele ediyor ama daha erken benim için...Rabbim olana sağlık versinde zamanı gelince ikincide olur inşallah...öptüm canım seni...
niye dolanıyorsun canım..iyisindir umarım...
saol bitanem bugün daha iyiyim...senin iyi olmanada sevindim bitanem...
ayyyyyyy hemen düzeltiyorum...buse duymasın bana çok kızar..annem beni yazmamış der...
kızlar cevap geç geliyor kusura bakmayın...arada işim oluyor ara ara yazıyorum...
ya ben rahat uyuyamıyorum göbeğimd öyle büyük değil ama yüzüstü yatamayınca uygun pozisyon bulamıyorum
maşallah tatlı buseye.haklısın kardeş için daha erken çünü buse daha bebiş.gerçi bana bakarsın bende baya geç kaldım.benim kadarda bekleme tabi.ben tembel çıktımşaka bi yana sağlık problemlerim sebebiyle erteledim.şimdi hazırım bebeğim nazlanıyo
Allah yardımcın olsun canım.uyuyamamkda zordur.ben hamileliğim son zamanlarında yastığı dikleştirip biraz oturur gibi uyuyodum.reflüm vardı oda rahatsız ediyodu.bide nefes alırken daha rahat oluyodu.gerçi ben son ayımı geçiremedim kızım 36.haftada doğmuştu.
ya kızlar geçen gün bir arkadaşa oturmaya gittim
orda bir kadın güya şaka olarak bana şişko anne dedi
bir şey demedim ama çok kırıldım
yüz üstü olmazsık dişini az kaldı doğumdan sonra uyursun istediğin gibi tabi o zamanda uyumaya fırsat bulursan
Aman canım hasta falan olmada dolan yeterki...evet tatlım az kaldı
sağol hayatım
iyiyim canım yalnızlıktan napıcağımı bilemedim...........
önemli değil iş beklemez......
zamanı var demekki betülcüm...inşallah sağlıkla gelir ikinciside canım...seni çok sevdim aramızda kal güzel paylaşımlar yapalım..sen tecrübeli bir annesin kızın 6 yaşına girmiş..sana bişeyler sormak istiyorum..canım yavrun ufakken yani yaşına girmeden neler veriyordun kahvaltısını nasıl hazırlıyordun?maşallah tatlı buseye.haklısın kardeş için daha erken çünü buse daha bebiş.gerçi bana bakarsın bende baya geç kaldım.benim kadarda bekleme tabi.ben tembel çıktımşaka bi yana sağlık problemlerim sebebiyle erteledim.şimdi hazırım bebeğim nazlanıyo
benim uzmanlık alanım pasta börek
eferim prensesime kahvaltı önemli atlamamak lazım
bende öyle geç yazıyorum çünkü arada iş çıkıyo
herşeyin başı sağlık tatlım inşallah yakında gelir bebişin hem seni hem kardeşini bekletmez
evet zor ama sabredicemAllah yardımcın olsun canım.uyuyamamkda zordur.ben hamileliğim son zamanlarında yastığı dikleştirip biraz oturur gibi uyuyodum.reflüm vardı oda rahatsız ediyodu.bide nefes alırken daha rahat oluyodu.gerçi ben son ayımı geçiremedim kızım 36.haftada doğmuştu.
benim de reflüm var iki yastıkla uyuyorum
ben de 36 haftalık doğmuşum
ya tızım boş verin gereksiz insanları milletin ağzı torba değilki büzesin
ama ben kilolu hamile kaldım
ilk aylar çok kilo verdim
hala başlangıç kiloma gelmemişim
hamile olduğumu bilmeyen anlamaz
göbeğim o kadar az çıktı
insan sıkılıyor işte
sağol canım.nerde çalışıyosun ?kolay gelsin diyim.bende anneme kahvaltıya gidiyim.8de kalkıyorum bu saate anca acıkıyorum.boğazsızım bengörüşürüz kızlar.
Aman canım hasta falan olmada dolan yeterki...
zamanı var demekki betülcüm...inşallah sağlıkla gelir ikinciside canım...seni çok sevdim aramızda kal güzel paylaşımlar yapalım..sen tecrübeli bir annesin kızın 6 yaşına girmiş..sana bişeyler sormak istiyorum..canım yavrun ufakken yani yaşına girmeden neler veriyordun kahvaltısını nasıl hazırlıyordun?
ölmeyince iş bitmez tatlişim...
sağol canım.nerde çalışıyosun ?kolay gelsin diyim.bende anneme kahvaltıya gidiyim.8de kalkıyorum bu saate anca acıkıyorum.boğazsızım bengörüşürüz kızlar.
Aman canım hasta falan olmada dolan yeterki...
zamanı var demekki betülcüm...inşallah sağlıkla gelir ikinciside canım...seni çok sevdim aramızda kal güzel paylaşımlar yapalım..sen tecrübeli bir annesin kızın 6 yaşına girmiş..sana bişeyler sormak istiyorum..canım yavrun ufakken yani yaşına girmeden neler veriyordun kahvaltısını nasıl hazırlıyordun?
ölmeyince iş bitmez tatlişim...
evet zor ama sabredicem
benim de reflüm var iki yastıkla uyuyorum
ben de 36 haftalık doğmuşum
ama ben kilolu hamile kaldım
ilk aylar çok kilo verdim
hala başlangıç kiloma gelmemişim
hamile olduğumu bilmeyen anlamaz
göbeğim o kadar az çıktı
insan sıkılıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?