Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Maşallah canım..benimki 10 aylık teyzesi 11 girecez inşallah...ALLAHIM ÖMÜR VERSİN EVLATLARIMIZA...İnşallah ikinciyide yakalarsın canım..ben henüz düşünmüyorum..eşim acele ediyor ama daha erken benim için...Rabbim olana sağlık versinde zamanı gelince ikincide olur inşallah...öptüm canım seni...
geldim kızlar yok daha uyumadım dolandım durdum evde ..............
niye dolanıyorsun canım..iyisindir umarım...
günaydın leyloşum nasılsın bugün ben iyiyim
saol bitanem bugün daha iyiyim...senin iyi olmanada sevindim bitanem...
leyla kız profilini güncellesene çocuğun varmı bölümünde hala henüz yok yazıyo aaaaa çot ayıp ama

ayyyyyyy hemen düzeltiyorum...buse duymasın bana çok kızar..annem beni yazmamış der...

kızlar cevap geç geliyor kusura bakmayın...arada işim oluyor ara ara yazıyorum...

hoşbuldum canım seninde bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.az kalmış.
evet tatlım az kaldı
sağol hayatım

iyiyim canım yalnızlıktan napıcağımı bilemedim...........
önemli değil iş beklemez......

maşallah tatlı buseye.haklısın kardeş için daha erken çünü buse daha bebiş.gerçi bana bakarsın bende baya geç kaldım.benim kadarda bekleme tabi.ben tembel çıktımşaka bi yana sağlık problemlerim sebebiyle erteledim.şimdi hazırım bebeğim nazlanıyo

evet aynen öyle yapmaya çalışıyorum.ohh hele bide hergün biri bana pasta börek yapsa ne güzel olur

benim uzmanlık alanım pasta börek

hb evet canım eşimi göndermeen onunla yaptık kafaltımızı..........

sen de hoş geldin aramıza canım.......

eferim prensesime kahvaltı önemli atlamamak lazım

bende öyle geç yazıyorum çünkü arada iş çıkıyo

ya ben rahat uyuyamıyorum göbeğimd öyle büyük değil ama yüzüstü yatamayınca uygun pozisyon bulamıyorum

yüz üstü olmaz sık dişini az kaldı doğumdan sonra uyursun istediğin gibi tabi o zamanda uyumaya fırsat bulursan

Son düzenleme:
ya kızlar geçen gün bir arkadaşa oturmaya gittim
orda bir kadın güya şaka olarak bana şişko anne dedi
bir şey demedim ama çok kırıldım

herşeyin başı sağlık tatlım inşallah yakında gelir bebişin hem seni hem kardeşini bekletmez

evet tatlım az kaldı
sağol hayatım

iyiyim canım yalnızlıktan napıcağımı bilemedim...........
önemli değil iş beklemez......
Aman canım hasta falan olmada dolan yeterki...
zamanı var demekki betülcüm...inşallah sağlıkla gelir ikinciside canım...seni çok sevdim aramızda kal güzel paylaşımlar yapalım..sen tecrübeli bir annesin kızın 6 yaşına girmiş..sana bişeyler sormak istiyorum..canım yavrun ufakken yani yaşına girmeden neler veriyordun kahvaltısını nasıl hazırlıyordun?
benim uzmanlık alanım pasta börek

eferim prensesime kahvaltı önemli atlamamak lazım

bende öyle geç yazıyorum çünkü arada iş çıkıyo
ölmeyince iş bitmez tatlişim...

herşeyin başı sağlık tatlım inşallah yakında gelir bebişin hem seni hem kardeşini bekletmez

sağol canım.nerde çalışıyosun ?kolay gelsin diyim.bende anneme kahvaltıya gidiyim.8de kalkıyorum bu saate anca acıkıyorum.boğazsızım ben görüşürüz kızlar.

sağol canım.nerde çalışıyosun ?kolay gelsin diyim.bende anneme kahvaltıya gidiyim.8de kalkıyorum bu saate anca acıkıyorum.boğazsızım ben görüşürüz kızlar.

ben memurum canım sağolasın işler bazen çok oluyo bazen hiç olmuyo hadi sen kahvaltını yap gel sohbet edelim annelerin hazırladığı kahvaltı güzel olur keşke bende anneme yakın olaydım kahvaltıya gideydim yaaaa

öyle canım vakti zamanı var.inşallah bende sizleri sevdim.ben kızımı 19 yaşıma yeni girmiştim kucağıma aldımda.kahvaltısınıda neler veriyodum.suya peynir koyuyodum tuzu gitsin diye mesela ama şimdi labne peyniri var.biraz yumurta sarısı ,kuşburnu marmelatı süt cici bebe bulamaç yapıyodum.bazen hazır kahvaltı mamaları var onun içine katardım ama şimdiki aklım olsa hazır mama tercih etmezdim.
her yediğimden verirdim.tabiş hergün aynı şey olmuyodu.ama kuşburnu marmelatını tavsiye ederim.azar azar verebilirsin yoğun c vitamini.aklıma şimdilik bunlar geldi.eee çok zaman oldu unutmuşumgörüşürüz canım ben kahvaltıyakilo almaya

yine bekleriz canım
ben hamile kalana kadar nadir kahvaltı yapardım
hoşlanmıyorum kendilerinden

Allah sağlık versinde tatlım çalışmadan da olmuyo

prensesim eminim sen çok güzel çok tatlı bi annesin elalemi boşver insanlar çekemedikleri insanları sinir etmek için konuşur sende onları görmezden geleceksin ğzğlğp bebeğini strese sokma değmez çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…