Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum,her çocuk emeklemez ki,bazısı direk kalkıp yürürmüş,annem hep öyle söyler
muhakkak busecik te öyle olcak,niye taktın kafana bu kadar
saracım selam,alttasın,gördümmmmmmm
cadıcım en azından kaçındı haftandasın artık görebiliyoz,sevindim
kızlar ben yarın gene annemlere gidiyorum,bu defa çok kalmıcam sanırım ama genede belli olmaz
benden uzun süre haber alamassanızdileğim anne olmak topiğine sorun,onlardan biri mutlaka biliyodur

iyi olmana sevindim üşengeç şey biz artık sürekli buralardayız ama çok özletme kendini en azından habersiz bırakma tamam mı canım annenle aynı şehirdemisiniz siz

iyi olmana sevindim üşengeç şey biz artık sürekli buralardayız ama çok özletme kendini en azından habersiz bırakma tamam mı canım annenle aynı şehirdemisiniz siz

değiliz,iki üç saatlik mesafe var ama şu sıra ameliyatlı ya,sürekli gidip gelesim geliyo saracım

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz bugün de erkenciyiz ve çok enerjiğiz
eşimle kahvaltı yaptık ve onu işe gönderdim
keşke burda olsaydınız da iki laflasaydık

değiliz,iki üç saatlik mesafe var ama şu sıra ameliyatlı ya,sürekli gidip gelesim geliyo saracım

hıııııı anladım canım Allah tez zamanda şifa versin annene gidip gelirken kendine dikkat et kardelencim

günaydın tatlım hep böyle enerjik ol bitanesi saatte ben uyuyodum ama şimdi burdayım gelde sohbet edek prensesim

bi günaydında benden olsun herkese

günaydın betülcüm nasılsın

napiyim saracım iiyiym sen nasılsın.ben 1 aydır pilatese başladım.haftada 2 gün bugünde vardı.ama gidemedim arabamız sanayide bi kaç arızası vardı o bakılıyo.şimdi kanal d de sabah sporu yapıyolar ama üşendim yapmadım:)

kız yollarda doğuracan o kalmış edanım..dikkat et hasta olma bak doğurdun doğuracan ha....geçmiş olsun tatlişim...
haklısın saracım..akşam eşimle konuşunca rahatladım..bunu taktın kafana boşver ya gereksiz insanları dedi...sözlerine teşekkürler canım...rahatladım yazdıklarınızı okuyunca...
haklısın kardelenim...çabuk gel özletme kendini tatlişim..öptüm bitanem...
ayyyyy anca gelebildik tatlişim ya...keşke iyi olurdu valla..sen uykuya gittin sanırım..uyanınca gel laflayalım tatlişim...
bi günaydında benden olsun herkese
günaydın betülcüm..hg tatlişim... senin yavrun kaç yaşında betülüm...?

bende iyiyim canım sağol.seninde mi kilo problemin var benim varda ne güzel spora başlamışsın insan bazen üşeniyo ama Ya Allah deyip bi başladımıda iyiki yapmışım diyo daha bi enerjik oluyo ben bazen yapıyorum ama ipin ucunu koyverincede gidiyo

günaydın leyloşum nasılsın bugün ben iyiyim

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkes için mutlu ve huzurlu bi gün olsun
günaydınnnnnnnnnnnn saracımmmmmmm..nasılsın kuşummmmmm...

spor iyidir betülcüm yapmak lazım ama ben hiç yapamıyorum malesef...

leyla kız profilini güncellesene çocuğun varmı bölümünde hala henüz yok yazıyo aaaaa çot ayıp ama

kilo problemim şöyle var.ben almak istiyorum.sporada kaslarımı güçlendirmek istiyorum.hiç bi hareket yapmıyorum günlük rutin işler.spora ihtiyacım olduğunu fazlasıyla hissettim.belki 2 gün çok etkilemez ama yinede faydasını görmeye başladım sanki.belkide birazcık kilo alırım enerji harcayıp

leylacım hoşbuldum sağolasın.benim kızım 6 yaşını geçti.anaokuluna gidiyo.artık abla olma zamanı geldi de geçiyo dimi
senin bebeğin var heralde ne kadarlık.sağlıkla büyüsün inşallah.

hıııı anladım canım benimki kilo problemim şişmanlık canım benim kilo vermem lazım almak istiyosan pordan önce değil spordan sonra yemek ye hem iştahın daha açık olur bide ben sana pastalar börekler yapayım bak nasıl kilo alıyosun

geldim kızlar yok daha uyumadım dolandım durdum evde ..............

Son düzenleme:

evet aynen öyle yapmaya çalışıyorum.ohh hele bide hergün biri bana pasta börek yapsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…