- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
eve gittiğimde daha uyuyordu miskin buse hanım...ben gidince uyandı..kokumu aldı herhalde..azcık emzirdim sonra dayadım yumurtalı karışımı...biraz yedi sevdi çok şükür..önceden öööööö diyip yemiyordu...inşallah hep yer ya...seninde iyi olmana sevindim bitanem..
Allah razı olsun bitanem..böyle düşünmeniz beni çok duygulandırıyor..inşallah Rabbim hepine evlatlar nasip edecek..hep dualarımdasınız..sizleri çok seviyorum..evet saracım annelik çok zor heleki çalışan anne olunca çok zor..insan evde olsa herşeyi saati saatine ayarlıyor ama çalışınca aklın onda oluyor..yedimi içtimi uyudumu uyandımı vs..şimdi emzirerek uyutup geldim...
saol bitanem...bende sizleri çok özlemiştim cadıcım...öpüyorum senide bitanem benim...
anladım canım..eğer istersen kardelencim de demişti sanırım..şifreni ver biz girip takalım..istersen sonra şifreni değiştir..sen bilirsin tabi...nacizane bir fikir sana yardımcı olmak adını...
afiyet olsun saracım....valla öğleyin dairede bir arkadaşın yemeği vardı..her hafta biri ısmarlıyor..haftaya sıra bende...haftayada ben ısmarlıycam...orda biraz moralim bozuldu..şuan hiç keyfim yok...müdürle sohbet ettik..biri buseyi sordu emekliyormu diye..emeklemeye çalışıyor dedim..kadın kaldırıp bana demesinmi geç kalmışsın leylacım...şimdiye emeklemesi lazımdı diye..her bebek aynı zamanda emekleyecek diye bir kuralmı var..sinirimden ağlayacak vaziyetteyim yani...eve gittim annemle konuştum ama sakinleşemedim yani...milletin ağzı torba değilki büzesin..ağzı olan konuşuyor işte...
ne zaman yaptırmayı düşünüyosun yetercim Allah yardımcın olsun canım
leyloşum,her çocuk emeklemez ki,bazısı direk kalkıp yürürmüş,annem hep öyle söyler
muhakkak busecik te öyle olcak,niye taktın kafana bu kadar
saracım selam,alttasın,gördümmmmmmm
cadıcım en azından kaçındı haftandasın artık görebiliyoz,sevindim
kızlar ben yarın gene annemlere gidiyorum,bu defa çok kalmıcam sanırım ama genede belli olmaz
benden uzun süre haber alamassanızdileğim anne olmak topiğine sorun,onlardan biri mutlaka biliyodur
iyi olmana sevindim üşengeç şeybiz artık sürekli buralardayız ama çok özletme kendini en azından habersiz bırakma tamam mı canım annenle aynı şehirdemisiniz siz
değiliz,iki üç saatlik mesafe var ama şu sıra ameliyatlı ya,sürekli gidip gelesim geliyo saracım
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz bugün de erkenciyiz ve çok enerjiğiz
eşimle kahvaltı yaptık ve onu işe gönderdim
keşke burda olsaydınız da iki laflasaydık
bi günaydında benden olsun herkese
kız yollarda doğuracan o kalmış edanım..dikkat et hasta olma bak doğurdun doğuracan ha....geçmiş olsun tatlişim...selam kızlar nasılsınız inşallah
herkez iyi dün eşimle urfaya gezmeye gittik
orda hepimize dua ettim allah kabull eder
inşallah çok güzel geçti gezi ama yolda gelirkn
soğuk su içtim hasta oldum boğazm çok ağrıyo öksürüyorum
ve grp oldm galiba :2:
haklısın saracım..akşam eşimle konuşunca rahatladım..bunu taktın kafana boşver ya gereksiz insanları dedi...sözlerine teşekkürler canım...rahatladım yazdıklarınızı okuyunca...boş ver be leylacım gereksiz insanları ne derlerse desinler he de geç sen cevap verdikçe yada üzüldükçe onlarda kendilerini bi halt sanırlar hepsi busenin bi gülüşü edermi etmez sen bebişini düşün gerisini takma kafanaher çocuk aynı zamanda emeklemez ayrıca kimisi 9 ayda yürürü kimisi 3 yaşında ama hala emekler ne var bunda töbe töbe ya ne cahil insanlar var
cinsiyetlerini öğrenince ona göre alışveriş yapmak daha zevkli olur canım haklısın
oooh iyi yapmışsın canım uyu dinlen ve yemene içmene dikkat et
biber dolması ve cacık
geçmiş olsun canım mideden benimde zorum var gastrit var bilirim ağrısını çok zordur yani endoskopiyi uyutarak çektir duymazsın en azından
canım ya bugün işlerim çoktu öğleden sonrada izin aldım biraz alışveriş yaptım ev için ve kendim için yüz temizleme jeli tonik falan
merhaba edancım Allah kabul etsin dualarını canım çok sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmışken hasta olma
sağol canım senin korunmaman senin için artı bişey canım kendini kasma stres yapma gel burda bize takıl hep beraber inşallah hamile kalırız.
haklısın kardelenim...çabuk gel özletme kendini tatlişim..öptüm bitanem...leyloşum,her çocuk emeklemez ki,bazısı direk kalkıp yürürmüş,annem hep öyle söyler
muhakkak busecik te öyle olcak,niye taktın kafana bu kadar
saracım selam,alttasın,gördümmmmmmm
cadıcım en azından kaçındı haftandasın artık görebiliyoz,sevindim
kızlar ben yarın gene annemlere gidiyorum,bu defa çok kalmıcam sanırım ama genede belli olmaz
benden uzun süre haber alamassanızdileğim anne olmak topiğine sorun,onlardan biri mutlaka biliyodur
ayyyyy anca gelebildik tatlişim ya...keşke iyi olurdu valla..sen uykuya gittin sanırım..uyanınca gel laflayalım tatlişim...günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz bugün de erkenciyiz ve çok enerjiğiz
eşimle kahvaltı yaptık ve onu işe gönderdim
keşke burda olsaydınız da iki laflasaydık
günaydın betülcüm..hg tatlişim...bi günaydında benden olsun herkese
napiyim saracım iiyiym sen nasılsın.ben 1 aydır pilatese başladım.haftada 2 gün bugünde vardı.ama gidemedim arabamız sanayide bi kaç arızası vardı o bakılıyo.şimdi kanal d de sabah sporu yapıyolar ama üşendim yapmadım:)
kız yollarda doğuracan o kalmış edanım..dikkat et hasta olma bak doğurdun doğuracan ha....geçmiş olsun tatlişim...
haklısın saracım..akşam eşimle konuşunca rahatladım..bunu taktın kafana boşver ya gereksiz insanları dedi...sözlerine teşekkürler canım...rahatladım yazdıklarınızı okuyunca...
haklısın kardelenim...çabuk gel özletme kendini tatlişim..öptüm bitanem...
ayyyyy anca gelebildik tatlişim ya...keşke iyi olurdu valla..sen uykuya gittin sanırım..uyanınca gel laflayalım tatlişim...
günaydın betülcüm..hg tatlişim...senin yavrun kaç yaşında betülüm...?
günaydınnnnnnnnnnnn saracımmmmmmm..nasılsın kuşummmmmm...günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkes için mutlu ve huzurlu bi gün olsun
napiyim saracım iiyiym sen nasılsın.ben 1 aydır pilatese başladım.haftada 2 gün bugünde vardı.ama gidemedim arabamız sanayide bi kaç arızası vardı o bakılıyo.şimdi kanal d de sabah sporu yapıyolar ama üşendim yapmadım:)
bende iyiyim canım sağol.seninde mi kilo problemin var benim vardane güzel spora başlamışsın insan bazen üşeniyo ama Ya Allah deyip bi başladımıda iyiki yapmışım diyo daha bi enerjik oluyo ben bazen yapıyorum ama ipin ucunu koyverincede gidiyo
kilo problemim şöyle var.ben almak istiyorum.sporada kaslarımı güçlendirmek istiyorum.hiç bi hareket yapmıyorum günlük rutin işler.spora ihtiyacım olduğunu fazlasıyla hissettim.belki 2 gün çok etkilemez ama yinede faydasını görmeye başladım sanki.belkide birazcık kilo alırım enerji harcayıp
leylacım hoşbuldum sağolasın.benim kızım 6 yaşını geçti.anaokuluna gidiyo.artık abla olma zamanı geldi de geçiyo dimi
senin bebeğin var heralde ne kadarlık.sağlıkla büyüsün inşallah.
hıııııı anladım canım Allah tez zamanda şifa versin annene gidip gelirken kendine dikkat et kardelencim
günaydın tatlım hep böyle enerjik ol bitanesi saatte ben uyuyodum ama şimdi burdayım gelde sohbet edek prensesim
günaydın betülcüm nasılsın
kız yollarda doğuracan o kalmış edanım..dikkat et hasta olma bak doğurdun doğuracan ha....geçmiş olsun tatlişim...
haklısın saracım..akşam eşimle konuşunca rahatladım..bunu taktın kafana boşver ya gereksiz insanları dedi...sözlerine teşekkürler canım...rahatladım yazdıklarınızı okuyunca...
haklısın kardelenim...çabuk gel özletme kendini tatlişim..öptüm bitanem...
ayyyyy anca gelebildik tatlişim ya...keşke iyi olurdu valla..sen uykuya gittin sanırım..uyanınca gel laflayalım tatlişim...
günaydın betülcüm..hg tatlişim...senin yavrun kaç yaşında betülüm...?
geldim kızlar yok daha uyumadım dolandım durdum evde ..............
hıııı anladım canım benimki kilo problemim şişmanlık canım benim kilo vermem lazımalmak istiyosan pordan önce değil spordan sonra yemek ye hem iştahın daha açık olur bide ben sana pastalar börekler yapayım bak nasıl kilo alıyosun
hb evet canım eşimi göndermeen onunla yaptık kafaltımızı..........hoşgeldin canım kahvaltını yaptınmı
evet aynen öyle yapmaya çalışıyorum.ohh hele bide hergün biri bana pasta börek yapsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?