Sabırla Bebeğini Bekleyenler

batın ne zamandı betülcüm 2.çizgi silikte olsa çıkınca kesin var diyor kızlar
korkma tatlım inşallah sonunuda göreceksin mutluluğun...
dikkat et kendine bırak temizliği memizliği

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

batın ne zamandı betülcüm 2.çizgi silikte olsa az çıkıncada kesin var diyor kızlar
korkma tatlım inşallah sonunuda göreceksin mutluluğun...
dikkat et kendine bırak temizliği memizliği

canım tahminime göre 7 mayıstı.çünkü ovulasyon tarihimi tam bilemiyorum.erken yumurtladığımı tahmin ettim ve batımı ona göre hesapladım.inşallah inşallah.eskiden hamile kalınca korku falan olmazdı şimdi insan öyle şeyler duyuyoki düşükler dış gebelikler kalp atışı duyamama falan insan ister istemez korkuyo.Allah sanada nasip etsin efsuncum

canım çok sevindim inanki ne mutlu size Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin darısı başımıza diyorum ve seni çok öpüyorum.

şimdi hiç beklemeden hemen bi hastaneye git ve kan testi yaptırıp bu durumnu tescillendir ve kendine dikkat et temizliğide streside kaynanayıda herşeyi bi kenara itip bebeğini düşün canım

Son düzenleme:

tatlım iyi şeyler düşünki iyi olsun hiç negatifliği getirme aklına tamam mı betülcüm

canımmmmm çok sağol.RABBİM sanada en kısa zamanda nasip etsin.benimkinide tamamına erdirsin inşallah.
saracım ben kan testi yaptırmicam eğer kanamam falan olmazsa 6 haftaya kadar doktorada gitmeyi düşünmüyorum.inşallah herşey düşündüğüm gibi olur.doktora gidip direk kalp atışını duymak istiyorum rabbim nasip ederse.
bu arada kaynana dedinde aklıma geldi dün arayıp söyledim sonunda.tamam ben babanla konuşurum haberleşiriz dedi.oh be dünya varmış ddedim niye bu kadar sıkıntı yaptıysam dedim.

betülcüm kötüşeyleri çıkart at kafandan canım yaaa herşeyin hayırlısı de
inşallah hayırlısıyla kucağına aldığınıda duyarız canım
aminnnnnnnnnnn inşalllhhhhhh tüm bekleyenlere......

amin canım sağol tatlım doktorda tescilleseydi folik asit yada progestan gibi ilaçlar verebilirdi risk etme diye söyledim.ama yinede sen bilirsin canım hkorkma annesi bebişin seni bırakmaz inşallah.gördünmü bak tatlı dil yılanı bile deliğindençıkarır tatlı tatlı konuşunca halolmayacak iş yoktur sevindim bak bebeğin uğuruyla geldi şimdiden

kızlar ya belim ağrıyo doktora gittim sabah iltihabım vardı daha geçmemiş ilaç yazdı geldim yarında regl günümya gitmişken test yapayım bide dedim yaptım ve kocaman bi sıfırla karşılaştım yine belim çok ağrıyo kasıklarım batıyo sanırım kırmızılar geliyo

evet rabbim herşeyin hayırlısını versin.iyi düşünüp iyi olur inşallah.aminnn

folik asit kullanıyorum bayadan beri.kanımda düşüktü kan ilacıda kullanmıştım.ben sle hastasıyım yani romatizmal bişiy.dewamlı kontrol altındayım.şimdi izmite orayada gitmem lazım.mecbur kadın doğumada fakültede gitmem lazım.
evet ya bebeğim hayırlı uğurlu gelir inşallah.

geçmiş olsun.idrar yolu iltihabımı?oda gebeliğe engelmiş sanırım.inşallah önümüzdeki aya umutları yitirmemek lazımmış.ben bu ay umutsuz vakaydım resmen.:44:

anne olamamak demek
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

SARAMMMMMMMMMMMMMM
geçmiş olsun balım

çok tebrik ederim,inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğin.

saracım akşam alttaydın ama ben geçmişi okuyana kadar eşim geldi ve beni kaldırdı pc den,bi selam bile veremedim,bugünde hiç gelemedim,kendimi kötü hissettim bu yüzden.
cadıcım senden ne var,ne yok,bebişlerin cinsiyet artık belli olmuş olmalı,bize de haber versene kız
tuba nerelerde,bayadır kayıp bu hatun.
leyloşum sanada çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,buseye öpücükler.

çok geçmiş olsun tatlım inş iltihptanda kurtulursun benim de adet sancım girio ara ara adetimii oldum bitti çoktan çok tipik vakayımyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…