sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle
ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı
biri banamı seslendi hamarat denince akla hemen onun adı gelir hadiş hadiş hadişş kızz ben hep geliom kimseler olmuo yazıom farkındaysan sen bile yoksun yaniii topik başkanı olmayınca demek topiklikten çıkıomuşşş canım 3 dene nur ropu gibi topiciğimiz var maşallah hepsine de geliorum cvplıorum gelim bi kahveni içim bakim napıosun topikte kimler varrrr başakkk
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bende yeni haber yok cadıcım bu ayda olmadı gibi hiç bi belirti yok sadece yüzümde sivilce çıktı oda regl belirtisi
yok kuzucum hadişkomuza bişi dimedim
ayyy ablacım sorma ya bu gidişle burda doğurmaktan korkuyom:18::18:annem diyo zaten istanbul soğuk olur sen burda doğur diyomercimek mercimeklikten çıkıp fasülye oldu. mısır olma yolunda ilerli,yor. ne zaman gidicem evime bilmiyom
saracım sen ne kadar süredir deniyodun.neden olmuyo kist felanmı var?
yok tatlım bizde sorun yok bi defa oldu düştü bi dahada olmadı işte ama Allah kısmet ederse bu ay tedaviye başlayacaz
en azından problem yok buda güzel bişey.bebeklerimiz nazlı anacımm illaki aratıcaklar
canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahhdoğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim
geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor
saracım rekor kırmışsın maşallah 11 ziyaretçi....
ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...
mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagızhoşgeldin ececim naıslsın cnaım tanışmadık ama slm verim dedim
merhaba ececim nasılsın tamirat işi nasıl gidiyo
neden tanışamayalım canıım tanışırız tanışırız şu aralar yoğunumm okadar görüşürüz inşallahcanım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh
geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor
mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagız
mrb canım tşkr ederimiyiyim sen nasılsın canım tamirat işine gelince daha başlamadık canım cumartesi geleceklermiş adamlar bende bu arada hastane işimi halledeyim dedim sanırım baya bi fırsatımolmayacak
doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim
yok kuzucum hadişkomuza bişi dimedim
ayyy ablacım sorma ya bu gidişle burda doğurmaktan korkuyom:18::18:annem diyo zaten istanbul soğuk olur sen burda doğur diyomercimek mercimeklikten çıkıp fasülye oldu. mısır olma yolunda ilerli,yor. ne zaman gidicem evime bilmiyom
amin canım inş bu ay senden güzel haberler alırız hagerçektenmi canım hayırlısı Allahtan ne demişler körün istediği bi göz Allah verdi iki göz
yerim men senin minnak oğluşunu annesiyel kahvaltımı yaparmış o Allah sizi nazarlardan korusun prensesim bi avazda kurtulursun inşallah
geçmiş olsun dikkat et kendine çabucak iyileş emi
saracım rekor kırmışsın maşallah 11 ziyaretçi....
ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...
herkese merhaba salı günü sancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
herkese merhaba salı günü sancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
herkese merhabaaa.bugün cuma ve ben çok güzel bi haber aldım sanırsam.sabırsız davrandım.temizliğe falan başladım hareketlerime dikkat etmem gerekirmi diye,evdeki erken gebelik testimi bu sabah yaptım umutsuzcaa çünkü bu ay hiç umudum yoktu.ve 2.çizgi hemen çıktı ortA KOYulukta ne çok kırmızı nede çok silik.inanamadımmmm çünkü aylardır hep tek çizgi görmekten bıkmıştım.daha çok yeni sizlerle paylaşmak istedim hala inanamıyorum ve kaybetmekten korkuyorum.mutluluğum kısa sürmesin nolur..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?