Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı

yok kuzucum hadişkomuza bişi dimedim

ayyy ablacım sorma ya bu gidişle burda doğurmaktan korkuyom:18::18:annem diyo zaten istanbul soğuk olur sen burda doğur diyomercimek mercimeklikten çıkıp fasülye oldu. mısır olma yolunda ilerli,yor. ne zaman gidicem evime bilmiyom

yerim seniii kuzummmmm dertleşemiyoruz çoktan farkındayım ve bende topik kurulu başkanı olarak yaptığımdan utanıyorum:78::78::78:

inşallah iyisindir bebeğimmm

hoşgeldin canım nasılsın bakim fasulyen nasıl eşin bişey demiyomu eve gitmemene tatlım :26::26::26::26::26::26::26::26:

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim
canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh
geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor
hoşgeldin ececim naıslsın cnaım tanışmadık ama slm verim dedim
mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagız
merhaba ececim nasılsın tamirat işi nasıl gidiyo

mrb canım tşkr ederimiyiyim sen nasılsın canım tamirat işine gelince daha başlamadık canım cumartesi geleceklermiş adamlar bende bu arada hastane işimi halledeyim dedim sanırım baya bi fırsatımolmayacak

neden tanışamayalım canıım tanışırız tanışırız şu aralar yoğunumm okadar görüşürüz inşallah

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim

oy desene bi melek daha geldi dünyaya allahım meleklerimzii korusun analı babalı byütsün sizi ondan onu sizden ayırmasın birbirinize bağışlasın

canım benim yaaa mercimekini sewsinler senin sana annenden daha ii kimse bakamazzz otur oturdun yerde kızzz

ALLAH'ım

Habibin Muhammed Mustafa'ya,,ailesine ve dostlarına rahmet eyle. Ve onların katındaki hürmetin için dualarımıza icabet et..

Ya Rabbi,, borçlularımızla,, yetimlerimizle,, yuvası dağılmışlarımızla,, sevdiğini kaybetmişlerimizle,, hastalarımızla,, kırgınlarımızla,, çaresizlerimizle,, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla,, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla,, yanlışlarımızla,, eksiklerimizle,, salavatlarla,, ayetlerle,, surelerle,, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..

Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.

Tüm dua dostlarımıza güç,,sabır,,gayret,,sevgi,,birlik ve beraberlik nasib et ki İZNİNLE her daim bu dua dostluğu çizgisinde senin rahmetini arayalım ve ümid edelim ve bulabilelim.

Allah'ım! kendi rahmetin,,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız,,vatanımız,,ordumuz,, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,,hayır,,rahmet,,rızık,,huzur,,kavuşma,, afiyet ve esenlik vesilesi kıl. ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel alemiyn..."""

amin canım inş bu ay senden güzel haberler alırız ha
geçmiş olsun dikkat et kendine çabucak iyileş emi

maşallah canım sana da kızımız yağmur a da çok sevindim Rabbim bebeğini sana bağışlasın

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşşş

Hepinize günaydın kızlaarrrr
hayırlı cumalar inşalllaahhh
gönlünüzdeki tüm güzelliklerin olmasını diliyorum bugün...

herkese merhabaaa.bugün cuma ve ben çok güzel bi haber aldım sanırsam.sabırsız davrandım.temizliğe falan başladım hareketlerime dikkat etmem gerekirmi diye,evdeki erken gebelik testimi bu sabah yaptım umutsuzcaa çünkü bu ay hiç umudum yoktu.ve 2.çizgi hemen çıktı ortA KOYulukta ne çok kırmızı nede çok silik.inanamadımmmm çünkü aylardır hep tek çizgi görmekten bıkmıştım.daha çok yeni sizlerle paylaşmak istedim hala inanamıyorum ve kaybetmekten korkuyorum.mutluluğum kısa sürmesin nolur..:18::18:

batın ne zamandı betülcüm 2.çizgi silikte olsa az çıkıncada kesin var diyor kızlar
korkma tatlım inşallah sonunuda göreceksin mutluluğun...
dikkat et kendine bırak temizliği memizliği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…