Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maşallah kırkbirkere maşallah yağmurumuz bereketiyle uğuruyla geldi inşallah sanada çok geçmiş olsun canım hadi sen dinlen şimdi iyileşince gelirsin uzun uzun konuşuruz tabi yağmur hanfendi izin verirse

oy desene bi melek daha geldi dünyaya allahım meleklerimzii korusun analı babalı byütsün sizi ondan onu sizden ayırmasın birbirinize bağışlasın

rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşşş

herkese ayrı ayrı tşk ederim allah sizide bi sancıda
kurtarır inşallahve olmayanlara sağlıklı evlatlar verir
inşallah sancımı çektiğim anda sizleride unutmadım canlarım hepinize
dua ettim allah duamızı kabul etsin inşallah ben hala ayaklanamadım dikişlerim
fazla atıldığı için kalkp oturamıyorum doğumumu iyleşirken
uzun uzun yazarm inşllah merak eden arkadaşlar ben normal doğum yaptım
ebeler rahatlığına düşkün biliyorsunuz olmayınca kesik attılar sanırım
ama çok yırtıltı ve dikişlerm çok oldu oyüzden toparlanamıyorum
hastaneye gittiğimde 4 santimlik açığın var dediler ve doğuma aldılar
şuan bu yazıyıda gelen bi arkadaşma
yazdırıyorm sizi merakta bırakmamak için inşallah en kısa zamanda
sağlıma kavuşur gelirim tekrar hepinizi öpüyorum can yoldaşlarım allaha emanet olun

gözünaydın canım vede çoook geçmiş olsun,bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim...

hastane özelmiydi devletmi merak ettim açıkcası.

birde bişeyi anlamadım 4 cm. açıklıkla direk doğumamı aldılar yoksa ayrıntılı yazmadığın için benmi yanlış anladım.

canımmm çok geçmiş olsun ve tebrik ederimmm allahımmm büyüdüğünüde evliliğini de göstersinnn inşallahhh

CANIM SAĞLIKLA KUCAKLADIN YAAAA BU sıkıntılarda geçecek inşşşşşş

merhaba kızlar nasılsınız

sevinçten haber varmı diye baktım ama gelmemiş acaba sonucu ne çıktı merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26:

çok geçmiş olsun canım bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyileşince gel uzun uzun sohbet edelim

kızlar niye kimsecikler yok
gezmelere mi gittiniz
gelin bakim

dünde bugünde gezmedeydim canım eve şimdi geldim size bakayım dedim sevincide merak ettim korunduğu halde hamile kalmış dün çok şaşkındı emin olmak için kan testi yapmaya gitti ama gelmemiş

dünde bugünde gezmedeydim canım eve şimdi geldim size bakayım dedim sevincide merak ettim korunduğu halde hamile kalmış dün çok şaşkındı emin olmak için kan testi yapmaya gitti ama gelmemiş
gez bakalım seni gezenti hatun
dönüp dolaşıp geliyosun ya
evet canım ya sevince ben de çok şaşırdım

gez bakalım seni gezenti hatun
dönüp dolaşıp geliyosun ya
evet canım ya sevince ben de çok şaşırdım

heeeee gezmeden iş yapamıyorum ama yarından itibaren akşamları başlayacam bahar temizliğine bugünde hıdırellezdi ya o yüzden gezip eğlenelim dedik siz neler yaptınız bugün

heeeee gezmeden iş yapamıyorum ama yarından itibaren akşamları başlayacam bahar temizliğine bugünde hıdırellezdi ya o yüzden gezip eğlenelim dedik siz neler yaptınız bugün

iyi yapmışsın gez eğlen
ooo kolay gelsin o zaman e bahar geldi dimi ya
ben de bu ayın sonuna doğru başlıycam temizliğe inş
nasıl yapıcaksam
biz bu gün kocişle evi temizledik sonra duş aldım anneme gidip sarma yedim ama hala gözüm aç

oooh iyi yapmışsınız güle güle otur mis gibi evinde afiyet bal şeker olsun sarmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…