- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bende yeni haber yok cadıcım bu ayda olmadı gibi hiç bi belirti yok sadece yüzümde sivilce çıktı oda regl belirtisi
gelmezler inşallah o kırmızılar
günaydın kıslar
şimdi biz oğluşumla kahvaltı yapıcaz
size bir bakalım dedik
tatlım sivilcelere hiç takılma benim en fazla sivilcem hamile olduğum ay olmuştu
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
sara_28
saracım rekor kırmışsın maşallah 11 ziyaretçi....
ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...
ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...
banyoyla alakası yok tatlım..eşim iki gündür acayip grip olmuş..ondan bulaştı bana...çok saol bitanem...çok geçmiş olsun canım ne oldu sana dün banyo yapıncamı üşüttün yoksam dikkat et kendine çabuk iyileş canım
saol efsuncum...geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
benim bat cumartesi canım ama hiç bi belirti yok o yüzden bebiş olduğunu sanmıyorum o yüzden evimi falan temizleyip beş gün kalacak misafirlerimi yani kırmızıları bekliyorum
Efsunnnnnnn Topici terkmi ettin bakalım
şaka kız şaka
hani gelmişti kızz sendeilmidin o seraymıdı ay karıştırdımmı ben acaba yahhh kahverengi gelmeye başladı dememişmidin
ben iyiyimde kız sen hala doğurmadınmı
doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim
herkese merhaba salı günü sancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
canm benim ltfen menim için kavga etmeyin biliom tmm payylaşılamıorum seviniom ama ben hepinizin misafirim olurum anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?