Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gunaydin kizlar yeni bir hafta yeni umutlar ....kizlar nasilsiniz iyimi siniz .... ben iyi olmaya calisiyorum elerim ayaklarim sismis odem toplamis .daha erken deyilmi :26:

hamd olsun bebeğimmm sen nasılsın
dün köye gitmiştim üşütmüşüm:26::26::26: idarar yolu enfeksiyonum rahatsız etti dr gittim sabahtan ilaç aldımmm

geçmiş olsun canım senle ben bi türlü iyileşemedik gitti nazarmı değdi noldu bize kız

leylaaaaaaaaaa nasıl oldun bacım iyileşemedinmi gelip kendine bi haber ver :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

leylaaaaaaaaaaaa, betüüüüüüüüüüüüül,seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinç,hilaaaaaaaaaaaaaal,efsuuuuuuuuuuuuuuuuun,nerdesiniz kızlar niye kimse gelmiyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

selam kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür her şey yolundaymış
bebeğim düzelmiş
kilosu da haftasıyla uyumlu
teyzem bugün sezaryen doğum yaptı
bir oğlu oldu bebeği görünce nasıl duygulandım

herşeyin yolunda olmasına sevindim gözünüz aydın teyzenin bebeği içinde Allah analı babalı büyütsün darısı başına bi avazda kurtulursun inşallah

Merhabalar hepinize
Nasılsınız görüşmeyeli? İnşallah hepiniz iyisiniz, sağlık ve afiyettesiniz dimi? Şöyle bir selam verip kaçıcam ben yine. Çünkü nete giremiyorum bu sıralar. Annemin gitmesine az kaldı günler ne çabuk geçiyor ya Allah' a emanet olunuz: 16:

merhaba kızlar kaçgündür gelemdim.dün eşim ayağını sakatladı maçta.önce kırık demişler acilde alçıya almışlar.bugünde hastanedeydik kırık mırık yok dedi başka bi doktor.bana gelince bende hala rüyada gibiyim.rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum.ne zaman ultrasonda görürsem o zaman inanırım heralde.herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım.

Son düzenleme:

inşallah sende hayırlısıyla sğalıkla alırsın bebeni kucağına canımmm

geçmiş olsun canım Allah şifa versin eşine sende bu rüyadan uyanmayacaksın canım inan bana Allah hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder sana inşallah

çok geçmiş olsun tatlım umarım bebiş haberiyle bunuda unutursunuz şimdi iiimi peki eşinnn

geçmiş olsun canım Allah şifa versin eşine sende bu rüyadan uyanmayacaksın canım inan bana Allah hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder sana inşallah

sağolasın saracım.bu forumda öyle şeyler okudumki ister istemez başıma gelirmi diye kuruntu ediyorum.kasıklarım falan belim ağrıyo aklım gidiyo bişe olursa diye .6-7 ay uğraştım heralde bu yüzden bu kadar korkuyorum.RABBİM sanada nasip etsin inşallah.
bide bişey sorucam bu ay erken yumurtladım ben 12.gün oluyo,normalde 14-15te yumurtlardım hep.bi sorun teşkil etmez dimi yumurta iyi geliştimi acaba diye düşünüyorum.

çok geçmiş olsun tatlım umarım bebiş haberiyle bunuda unutursunuz şimdi iiimi peki eşinnn

eşim iyi çok şükür koltuk değnekleriyle fıldır fıldır geziyo ,iştende rapor aldı ama dinlenmiyo,bağları kopmuş.şimdi bile maç izlemeye gitti halı sahaya.ben artık ne diyimm
bebiş inşallah iyi gelicek,Allahım tamamına erdirir inşallah.sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…