günaydınlar canlarrr
Kızlar bugün çok mutluyum heyecanlıyım telaşlıyım
Minik erkeğim 6 yaşına giriyor bugün çok ama çoook güzel
bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
iyiki doğdun hayatımızın anlamı evimizin neşesi canım herşeyim minik dev adamım benim.
iyiki doğdun hayatımızın anlamı evimizin neşesi canım herşeyim minik dev adamım benim.
benimde bugün işim yok gibi iyiyim ama canım sıkılıyo mide sabahtan beri acayip midem bulanıyo doğru dürüst kahvaltı bile demedim peyniri tadı bi garip geldi oysaki kutusunu yeni açmıştım
selam arkadaşlar.pek uğrayamıyorum fırsat buldukça bakıp çıkıyorum.eşim evde pc yi vermiyo bana oyun oynuyo can sıkıntısı ndan.
saracım inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
leyloşum iyi dileklerin için sağol.uzun zamansır görüşemedik senle.
caadı bebişlerinin ve senin iyi olmana çok sevindim.
bende hala aynı işte,ara ara sancı giriyo bana varlığını hissettiriyo sanırım bide çok gazım var.
sabah kalkınca ayakta duramıyorum öyle fena oluyorumki ama mide bulantısı falan değil.halsizlik.
benden haberler bunlarr.
kızzz betüllll aradınmı kaynananıııı
geçmiş olsun tatlım...öğleden sonra gelmedin..iyimisin saracım...?:26::26:
ben geldim kizlar...... dun gelemedim cok gec geldim hastaneden bu sabah yine gitim dun eko kilo tansiyon hersey iyi cikti bebislerde gayet iyi durumda herseyleri normal .... bu sabahta kan ve idrar testi icin gitim .... elerim ve aaklarim cok sis oldugu icin tuz kulanma dediler ama ben hamile kalali neredeyse hic tuz kulanmiyorum .... bakalim sonuclarda ne cikicak ... herseyin hayirlsi ......... siz nasilsiniz ..
selam arkadaşlar.pek uğrayamıyorum fırsat buldukça bakıp çıkıyorum.eşim evde pc yi vermiyo bana oyun oynuyo can sıkıntısı ndan.
saracım inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
leyloşum iyi dileklerin için sağol.uzun zamansır görüşemedik senle.
caadı bebişlerinin ve senin iyi olmana çok sevindim.
bende hala aynı işte,ara ara sancı giriyo bana varlığını hissettiriyo sanırım bide çok gazım var.
sabah kalkınca ayakta duramıyorum öyle fena oluyorumki ama mide bulantısı falan değil.halsizlik.
benden haberler bunlarr.
merhaba kızlarr
saracmm
hadiskocmmm
nasılsınızz
özledim sizleriii
merhaba moodcum bende seni özledim tatlım nasılsın
iyim tatlm aynı herşeyy pek uğramıyorum bebek tapiğine diyorum ama yinede aklım sizlerde kalıyo uğruyorum el alışkanlığıı ...
kafamı dağıtmak için alakasız topikleri geziyorum we ne çok görmediğim topik warmış şaşıyorum
kırmızıların gelmiş yine seninde hayırlısı olsun gülümm
bende bu ay rahim filmi çektirdim ya olmaz diyorum zaten we dr.da ben sorduktan sonra korunun fln dedi ilk başlarda korundum ama şimdi saldım zaten olmaz die
rahim filmi çektikten sonraki iki ay içerisinde hamile kalma şansı çok yüksek biliyomusun inşallah bu ay gebe kalırsın moodcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?