- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
prensesim sancın yok dimi daha kendini sıcak tutuyosun dimi tatlım:26::26::26::26::26::26::26:
önemli değil tatlım biz bir aile gibiyiz merak ediyoruz birbirimizi
hayırlı olsun inş bebişiniz gelir ve en kısa zamanda seni de hamile görürüz
hep duamdasın canım sen ve diğer arkadaşlarım
merhaba kızlar bugün sabahtan beri doktordaydım yeni geldim tahlildi ultrasondu derken ancak gelebildim beni merak etmişsiniz çok sağolun
bugün daha iyiyim maşallah barekallah diyerek tedaviye başladım Allah hayırlı eder inşallah ve bebeğim gelir dua edin kızlar
zeynocum cadının ikiz kızları oluyo iki tane daha cadı geliyo yanidarısı başıma
saraaaaaa cadiiiiiii isimlerinizi gördüm altta ses cıkmıyooooooooooooo........
saram tedaviyi sordum??
cadicim nasil gidiyor hamilelik cinsiyetler belli oldu mu? nasilsin?
kızlar yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır[/
günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin
canim benim tedaviye baslamissin hayirli olsun ALLAHIN izniyle insalla en kisa zamanda bebisine kavusursun ... sen okadar iyi okadar tatli dilisinki ALLAHTA sana gonlune gore versin canim
HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥
sağol canım menim iyilik karşılıklıdır Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin sanada bi avazda kurtulmak evlatlarını kucaklamak nasip etsin inşallah
günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa versin
hayırlı cumalar kızlar
saracım tedaviye başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun inşallah,pozitifle sonuçlansın,şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin,tüm bebek hasretiyle yananların ateşini söndürsün rabbim
leyloşum,yoğunsun galiba,kolay gelsin,bi türlü karşılaşamadık ama böyle arkadan arkayada olsa görüşmüş olmak güzel
resimlere yaptığın yorumları gördüm canım,çok teşekkür ederim,daha yeni resim yok,olsa onları da koycaktım,inşallah büyüdüğü resimleri koymak ta nasib olur
saracım tedaviye başlamışsın.herşey dilediğin gibi olur inşallah.en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .
bende bugün doktora gittim dayanamadım erken oldu.vajinal ultrasonla keseyi gördük.5mm cik
hala rüya gibi rabbim tamamına erdirir inşallahhhh.size uğramadan olmuyo işimin gücümün arasında geliyorum.
evi toparladım hazırlanıp arkadaşa gidicem ablamla.öptüm herkesi cumanız mübarek olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?