Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim benim tedaviye baslamissin hayirli olsun ALLAHIN izniyle insalla en kisa zamanda bebisine kavusursun ... sen okadar iyi okadar tatli dilisinki ALLAHTA sana gonlune gore versin canim

hamarat hatun seni ....

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa versin

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin

günaydın canım sana da hayırlı cumalar nasılsın sevinçcim resimleriniz çok şeker çıkmış oğluşunla maşallah evladına

canim benim tedaviye baslamissin hayirli olsun ALLAHIN izniyle insalla en kisa zamanda bebisine kavusursun ... sen okadar iyi okadar tatli dilisinki ALLAHTA sana gonlune gore versin canim

sağol canım menim iyilik karşılıklıdır Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin sanada bi avazda kurtulmak evlatlarını kucaklamak nasip etsin inşallah

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

leylaaaaaaaaaacım arazideyim demişsin bugün için Allah yardımcın olsun dağ bayır dolaşırken dikkat et kendine bacım

hayırlı cumalar kızlar
saracım tedaviye başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun inşallah,pozitifle sonuçlansın,şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin,tüm bebek hasretiyle yananların ateşini söndürsün rabbim
leyloşum,yoğunsun galiba,kolay gelsin,bi türlü karşılaşamadık ama böyle arkadan arkayada olsa görüşmüş olmak güzel
resimlere yaptığın yorumları gördüm canım,çok teşekkür ederim,daha yeni resim yok,olsa onları da koycaktım,inşallah büyüdüğü resimleri koymak ta nasib olur

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa versin

saracım tedaviye başlamışsın.herşey dilediğin gibi olur inşallah.en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .
bende bugün doktora gittim dayanamadım erken oldu.vajinal ultrasonla keseyi gördük.5mm cik
hala rüya gibi rabbim tamamına erdirir inşallahhhh.size uğramadan olmuyo işimin gücümün arasında geliyorum.
evi toparladım hazırlanıp arkadaşa gidicem ablamla.öptüm herkesi cumanız mübarek olsun bu arada.

amin çok sağol kardelencim Allah senide bi avazda kurtarsın inşallah

amin betülcüm çok sağol sende inşallah bi avazda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…