Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benide ekle benide dualarına canım hakkımda neyse o olsun dieee
inş canım seni de katarım duama .....
Rabbim hakkında hayırlı olanı en kısa zamanda nasip etsin inş

maaşallah ne güzel duygudur o...........
tekrardan hayırlı olsun

hayırlı cumalar kızlar.........
2 gün sonra kocacımın doğum günü
oğluşumla gidip babamıza hediye aldık
haftasonu ondan gizli çıkamazdık malum evde

hoşgeldin canım nasılsın bakim fasulyen nasıl eşin bişey demiyomu eve gitmemene tatlım :26::26::26::26::26::26::26::26:

sağol tatlım bugün yine doktora gittik fasülyelikten çkmş artıkk. bu arada bugün döndüm yuvayaaaa çok üzgününm annemden ayrıldığım için ama artk beebk için gelmem gerekiyordu

sen naslsn ablacım nasl gidiyor hayat

kızlar ben çok kötü grip oldum
sabaha kadar neredeyse hiç uyuyamadım
tüm ağrılar bir yana bu baş ağrısı beni öldürüyor
inş çabuk iyileşirim

slm kızlarr.

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın???

hayırlı olsun rabbim gönlündekini versin.

biz eşimle 20gündür maç yapıyoruz adet bitiminde ilk haftada oldu maçımızzz

ayın 4ünde adet olmam lazımdı hala olmadım.akıntım yok.karnımda adet olacakmış gibi sancıda yok.dün test yaptım negatif.bebek olsa şimdiye 1aylık olmuş olurdu çıkardı teste.bari adetlerim düzgün olsaaaaa

senin fasulyeni yesinlerrrrrrrrr
kızlar ben çok kötü grip oldum
sabaha kadar neredeyse hiç uyuyamadım
tüm ağrılar bir yana bu baş ağrısı beni öldürüyor
inş çabuk iyileşirim

çok geçmiş olsun rabbim ş,fa verisn

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

kuzucum siz maçların sayısını artıtrdınız mı maaşllahh. siz de bizim gibiydiniz de

sarammmmmm güzel yüreklimmmmm dualrımdasınnnnn bebişlerinleeee beraber geleceksinnnn SENDEN ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLACAK CANIM BENİMM

merhaba kızlaaaaaaaaaaaar

herkesin anneler günü kutlu olsun

seneye ki anneler gününde hepimizin kucağı dolu olsun inşallah

sarammmmmm güzel yüreklimmmmm dualrımdasınnnnn bebişlerinleeee beraber geleceksinnnn SENDEN ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLACAK CANIM BENİMM

amin sağol yetercim can dostum arkadaşım inşallah sende bende isteyen herkeste bidahaki anneler gününde kucağımızda çocuklarımızla kutlarız

merhaba başakcım nasılsın evine dönmüşsün çok sevindim evinde çocuğunla eşinle mutlu mesut yaşarsın inşallah canım menim Allah evlendikten sonra hiç bi kızı baba evine geri göndermesin ailelerimizin yanına sadece tatlı tatlı misafirlik için gidelim

bende tedaviye başladım bana da dualarında yer ver canım

sağol kardelencim Allah senden razı olsun canım

amin betülcüm çok sağol Allah senide bi avazda kurtarsın

hayırlı cumalar kızlar.........
2 gün sonra kocacımın doğum günü
oğluşumla gidip babamıza hediye aldık
haftasonu ondan gizli çıkamazdık malum evde

eşinin doğum günü kutlu olsun prensesim eşinle oğluşunla mutlu mesut bi ömür sizin olsun

ayyy cnaım bu sefer bu düzensizlik hemen hemen herkeste var nedendir bilmiorum benimde çok saçma tarihlerle karşıladı b ay 19 unu belkliom inşallah gelmezz eğer yoksada heemn gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…