- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
inş canım seni de katarım duama .....benide ekle benide dualarına canım hakkımda neyse o olsun dieee
saracım tedaviye başlamışsın.herşey dilediğin gibi olur inşallah.en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .
bende bugün doktora gittim dayanamadım erken oldu.vajinal ultrasonla keseyi gördük.5mm cik
hala rüya gibi rabbim tamamına erdirir inşallahhhh.size uğramadan olmuyo işimin gücümün arasında geliyorum.
evi toparladım hazırlanıp arkadaşa gidicem ablamla.öptüm herkesi cumanız mübarek olsun bu arada.
hoşgeldin canım nasılsın bakim fasulyen nasıl eşin bişey demiyomu eve gitmemene tatlım :26::26::26::26::26::26::26::26:
senin fasulyeni yesinlerrrrrrrrrsağol tatlım bugün yine doktora gittik fasülyelikten çkmş artıkk. bu arada bugün döndüm yuvayaaaaçok üzgününm annemden ayrıldığım için ama artk beebk için gelmem gerekiyordu
sen naslsn ablacım nasl gidiyor hayat
kızlar ben çok kötü grip oldum
sabaha kadar neredeyse hiç uyuyamadım
tüm ağrılar bir yana bu baş ağrısı beni öldürüyor
inş çabuk iyileşirim
senin fasulyeni yesinlerrrrrrrrr
çok geçmiş olsun rabbim ş,fa verisn
senin fasulyeni yesinlerrrrrrrrr
slm kızlarr.
saracım tüp bebek tedavisinemi başladın???
hayırlı olsun rabbim gönlündekini versin.
biz eşimle 20gündür maç yapıyoruz adet bitiminde ilk haftada oldu maçımızzz
ayın 4ünde adet olmam lazımdı hala olmadım.akıntım yok.karnımda adet olacakmış gibi sancıda yok.dün test yaptım negatif.bebek olsa şimdiye 1aylık olmuş olurdu çıkardı teste.bari adetlerim düzgün olsaaaaa
sarammmmmm güzel yüreklimmmmm dualrımdasınnnnn bebişlerinleeee beraber geleceksinnnn SENDEN ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLACAK CANIM BENİMM
sağol tatlım bugün yine doktora gittik fasülyelikten çkmş artıkk. bu arada bugün döndüm yuvayaaaaçok üzgününm annemden ayrıldığım için ama artk beebk için gelmem gerekiyordu
sen naslsn ablacım nasl gidiyor hayat
hayırlı cumalar kızlar
saracım tedaviye başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun inşallah,pozitifle sonuçlansın,şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin,tüm bebek hasretiyle yananların ateşini söndürsün rabbim
leyloşum,yoğunsun galiba,kolay gelsin,bi türlü karşılaşamadık ama böyle arkadan arkayada olsa görüşmüş olmak güzel
resimlere yaptığın yorumları gördüm canım,çok teşekkür ederim,daha yeni resim yok,olsa onları da koycaktım,inşallah büyüdüğü resimleri koymak ta nasib olur
saracım tedaviye başlamışsın.herşey dilediğin gibi olur inşallah.en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .
bende bugün doktora gittim dayanamadım erken oldu.vajinal ultrasonla keseyi gördük.5mm cik
hala rüya gibi rabbim tamamına erdirir inşallahhhh.size uğramadan olmuyo işimin gücümün arasında geliyorum.
evi toparladım hazırlanıp arkadaşa gidicem ablamla.öptüm herkesi cumanız mübarek olsun bu arada.
hayırlı cumalar kızlar.........
2 gün sonra kocacımın doğum günü
oğluşumla gidip babamıza hediye aldık
haftasonu ondan gizli çıkamazdık malum evde
slm kızlarr.
saracım tüp bebek tedavisinemi başladın???
hayırlı olsun rabbim gönlündekini versin.
biz eşimle 20gündür maç yapıyoruz adet bitiminde ilk haftada oldu maçımızzz
ayın 4ünde adet olmam lazımdı hala olmadım.akıntım yok.karnımda adet olacakmış gibi sancıda yok.dün test yaptım negatif.bebek olsa şimdiye 1aylık olmuş olurdu çıkardı teste.bari adetlerim düzgün olsaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?