as canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hediye almak ..........en çok zorlandığım konu belki siz fikir verebilirsiniz bana
as canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hediye almak ..........en çok zorlandığım konu belki siz fikir verebilirsiniz bana
canım ben polaristen ayakkabı aldım verdik bile çok beğendiler ve sevindiler
bende hiç fikir yokk onun için sordum sizeee
bende bilmiyorum ki:26::26::26::26:
ben kalıcı bişey almak istiyorum ama ne bilmiyorum
olmadı ben de ayakkabı ya da giysi falan alırım
iyiyim canım sen nasılsın?
güzel fikir...bence ayakkabı en güzeli...bende daha karar vermedim ya...
nasılsın prensescim..iyimisin canım...kız senin ismin neydi..habire prenses diyorum..merak ettim..sakıncası yoksa canım..
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ısrarla bugün topicte seni bekliyorum canikommmmmmmmmm..hadi gel amaaaaaaaaaaaaaa...gözüm yollarda kaldı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
prensessssssssssss cevap yazmadan nere kaçtın canım ya
iyiyim canım sen nasılsın?
babam beni hep prensesim diye severdi
evlendim kocam ilk günden tesadüfen prensesim diye çağırdı
öyle kalldı adım
adım fatma canım fatoş yanim
evet ya sara nerde kaldı merak ettim
kocişim gelmeden anneme uğrayıp geldim
bebeğime hırka başlamış beğenirmiyim diye bana soruyor
canım annem benim
merhaba kızlar bugün sabahtan beri doktordaydım yeni geldim tahlildi ultrasondu derken ancak gelebildim beni merak etmişsiniz çok sağolun
bugün daha iyiyim maşallah barekallah diyerek tedaviye başladım Allah hayırlı eder inşallah ve bebeğim gelir dua edin kızlar
canım ya seni çok merak ettim valla...sabah beri topici bekledim resmen...iyi olmana sevindim..tedavin hayırlı olsun saracım...inşallah bebeğin gelecek hayırlısıyla canım benim...
şimdi çıkmam lazım çok öpüyorum seni...iyi olduğunu öğrendim içim rahat eve gidebilirim artık....
merhaba zeynocum canım arkadaşım bacım kıymetlim seni o kadar çok özledimki anlatamam
senin ve bebeğinin iyi olmanıza çok sevindim noyanımızı uyutunca kaç gelde laflayalım
zeynooooooooo huuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?