Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, pikepolat+, caadi+, hadisko

anammmmmmmm zeynom gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş....kız gel bir sarılalım ya çok özledim seni ben.. oğlun nasıl canım herşey yolundadır inşallah zeynocum...

hadiskocum cadıcım sizlerde hg şekerler...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

anaaaaaaaaaaaaa kimse bişey yazmadan gitti yaaaaaaaaa...

saraaaaaaaaaaa canım iyileştin mi ya seni merak ediyorum...bugün hiç gelmedin?inşallah iyisindir...

Mini mini elleri

Pırıl pırıl gözleri

Bağrıma bastırdıkça

Gülümsüyor bebeğim..

Kokusu hanımeli

Taze bir gül çiçeği

Saçları ipek teli

Pamuk gibi bebeğim..

Küçücük süte muhtaç

Ağlarsa karnı çok aç

O mutluluk o kazanç

Benim canım bebeğim..

Yürüyor paytak paytak

En sevdiği yer kucak

Yoruldu uyuyacak

Benim güzel bebeğim..

Mışıl mışıl uykusu

Gözde sevda duygusu

Yoktur benden mutlusu

Senin ile bebeğim..

Sımsıcacık gül teni

Yanakları gamzeli

Gülüşünde al beni

Benim tatlı bebeğim..

Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın içindede benimki inşallah...öğlen gelirken nasıl ağladı arkamdan gitme anne der gibiydi....

Son düzenleme:
ben kalıcı bişey almak istiyorum ama ne bilmiyorum
olmadı ben de ayakkabı ya da giysi falan alırım

güzel fikir...bence ayakkabı en güzeli...bende daha karar vermedim ya...

nasılsın prensescim..iyimisin canım...kız senin ismin neydi..habire prenses diyorum..merak ettim..sakıncası yoksa canım..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçiiiiiii merhabaaaaaaaaaaaa..

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ısrarla bugün topicte seni bekliyorum canikommmmmmmmmm..hadi gel amaaaaaaaaaaaaaa... gözüm yollarda kaldı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

prensessssssssssss cevap yazmadan nere kaçtın canım ya

prenses şu tickeri nasıl yapıyorsunuz ya..merak ettim...belki bir gün lazım olur

güzel fikir...bence ayakkabı en güzeli...bende daha karar vermedim ya...

nasılsın prensescim..iyimisin canım...kız senin ismin neydi..habire prenses diyorum..merak ettim..sakıncası yoksa canım..
iyiyim canım sen nasılsın?
babam beni hep prensesim diye severdi
evlendim kocam ilk günden tesadüfen prensesim diye çağırdı
öyle kalldı adım
adım fatma canım fatoş yanim
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ısrarla bugün topicte seni bekliyorum canikommmmmmmmmm..hadi gel amaaaaaaaaaaaaaa... gözüm yollarda kaldı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

prensessssssssssss cevap yazmadan nere kaçtın canım ya

evet ya sara nerde kaldı merak ettim
kocişim gelmeden anneme uğrayıp geldim
bebeğime hırka başlamış beğenirmiyim diye bana soruyor
canım annem benim

saol tatlım..Allaha şükür iyiyim bende...adın güzelmiş Peygamber Efendimizin kızının adından..evet canım anneler bir tanedir ya..benim annemde buseye neler yapmış kızımın çeyizine bile yeter yaptıkları inan ki....evet sarayı bende merak ettim.:26:.izin aldıda evde yatıp dinleniyormu acaba...kız sara bir gir iyiyim yaz kuzum ya...offffffff yarında yokum ben...

merhaba kızlar bugün sabahtan beri doktordaydım yeni geldim tahlildi ultrasondu derken ancak gelebildim beni merak etmişsiniz çok sağolun

bugün daha iyiyim maşallah barekallah diyerek tedaviye başladım Allah hayırlı eder inşallah ve bebeğim gelir dua edin kızlar

Son düzenleme:

canım ya seni çok merak ettim valla...sabah beri topici bekledim resmen...iyi olmana sevindim..tedavin hayırlı olsun saracım...inşallah bebeğin gelecek hayırlısıyla canım benim...

şimdi çıkmam lazım çok öpüyorum seni...iyi olduğunu öğrendim içim rahat eve gidebilirim artık....

çok sağol bitanem çok iyisin hakikaten gerçek dostsun leylacım biliyomusun çok sağol iyi dileklerin için çok sağol Allah senden razı olsun buseyi çok öp benim için Allahım bana ve tüm isteyen herkese evlat nasip etsin busemizide sana çok bağışlasın

merhaba zeynocum canım arkadaşım bacım kıymetlim seni o kadar çok özledimki anlatamam

senin ve bebeğinin iyi olmanıza çok sevindim noyanımızı uyutunca kaç gelde laflayalım

zeynooooooooo huuuuuuu

canım benim gecmise bakmaya calistim ama tam okuyamadım cevap yazayım diye, tedaviye mi başladın???
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah sana hayırlı saglikli (mümkünse ikiz) evlat(lar) nasip etsin insallah canım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…