Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaa cadiiiiiii isimlerinizi gördüm altta ses cıkmıyooooooooooooo........

saram tedaviyi sordum??

cadicim nasil gidiyor hamilelik cinsiyetler belli oldu mu? nasilsin?

amin zeynocum evet bugün Allahın izniyle bebek için tedaviye başladık sabahki kontroller normaldi dua edin hep böyle gitsin zeynocum

sen nasılsın oğluşun nasıl çok özlüyorum senide

zeynocum cadının ikiz kızları oluyo iki tane daha cadı geliyo yani darısı başıma

amin zeynocum evet bugün Allahın izniyle bebek için tedaviye başladık sabahki kontroller normaldi dua edin hep böyle gitsin zeynocum

sen nasılsın oğluşun nasıl çok özlüyorum senide

zeynocum cadının ikiz kızları oluyo iki tane daha cadı geliyo yani darısı başıma

Allah bagislasin canım...
Tatlım hep dua ediyorum senin icin inan, insallah Rabbim hayırlı, sagikli bi evlad nasip eder...

hamd olsun iyiyiz tatlım, yoruluyorum tabii ama bükürler olsun...
Bu ay sonunda istanbula gidiyoruz 1 hafta süperk heyecanliyim yanim...

amin zeynocum sağol annenleremi gidiyosunuz ne güzel gez eğlen canım

zeynom ya domestos çok harika bi temizleyici ama benim başımı alıyo az önce kendimi balkona zor attım

hoşbulduk canım nasılsın bakennn

hadi hayırlısı olsun canım saracım artık daha fazla beklemiceksin inşallah ikizlerin üçüzlerin olsun emiiii kızzz

kızlar yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır [/

canım seni gerçekten çok merak ettim
şükür iyisin
tedavinde hayırlı olsun sonunda bebeğin gelsin inş
bizim bebişler nazlı tedavi olmayınca gelmiyorlar
nasıl bir tedavi uygulancak ilk önce

seni çalışkan gelin seni

kolay gelsin bacım

sağol bitanem sabah erkenden doktora gidince size haber veremedim merakta bıraktım kusura bakmayın

tatlım Rabbimin izniyle tüp bebek tedavisine başladık hakkımızda hayırlı olur ve bebeğimiz gelir inşallah dua edin prensesim sen hamişsin hamişlerin duası kabul olurmuş canım.

evet canım, annemlere gidiyoruz

ana gibi yar bağdat gibi diyer olmaz keşke şimdi bende anamın yanında olsaydım çok özledim annemi

canım menim ne güel senin adına çok sevindim büyüdümü oğluşun anneanneye el öpmeyemi gidermiş yerim onu men yaaa

büyüyo maşallah teyzesi evet ananesini gördü de daha dedesini göremedi, onun elini öpecek insallah eheh :))

ayyyyy canım cıkmam lazım ya, tüh tamda yakalamıstım... gene ugrarım canım

prensesim sancın yok dimi daha kendini sıcak tutuyosun dimi tatlım:26::26::26::26::26::26::26:

önemli değil tatlım biz bir aile gibiyiz merak ediyoruz birbirimizi
hayırlı olsun inş bebişiniz gelir ve en kısa zamanda seni de hamile görürüz
hep duamdasın canım sen ve diğer arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…