canımmm bende çok sevevrim acının her türünü reflü oldum yiyemiyorum 4 aydır çok özledim acıyı çokk
ah benim duygulu arkadaşım...sen benim eşimi görsen kendi kocana dua edersin...ben bile öyle stresler altında hamile kaldıysam sen 10 çocuk doğurursun...şuan stresli olduğun için herşey batıyordur sana canım...hiç takılma lafını koy geç erkekler anca ondan anlar...evet ya o kadar eziyeti biz çekiyoruz bebişler babaya düşkün oluyor..sana bir olay anlatayım...2 gece önce buseye bişeyler yedirdim herhalde sütüm az doymuyor gece çok uyanıyor diye...oda buseye dokundu sanırım...yatırıyorum kalkıyor yatırıyorum kalkıyor en son bir haykırdı koştuk...inanırmısın babasının kucağında sustu kaldı..eşimde görüyormusun kızımı anca ben sustururum demez mi?ay dedim sussunda tek sende sussun yani.... böyle komik bişey yaşadık yani...ikisini oynarken görünce bütün stresim gidiyor benim...akşamları eşim yükümü hafifletiyor saolsun ya...çok ilgileniyor kızını çok seviyor Rabbim bozmasın herkese böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah tatlım.umarım sende böyle güzellikler yaşarsın saracım...
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,
ay ne bileyim leyloşum o kadar sinirli oldumki bu aralar canım sıkılıyo bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum rahatlamak için kim ne dese batıyo sanki bütün dünya bana karşıymış gibi oooof ooooooof
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hep böyle ailecek mutlu olun
seni çok iyi anlıyorum canım...bebişini kucağına alınca herşeye değer bu kadar uğraştım ama diyeceksin...inşallah canım benim...
yeterrrrrrrrr yine hayalet takılıyorsun sanırım...
inşallah bitanem...göreceksin ve leyloşum demişti diyeceksin bakta gör canım benim...yumoşlar pazartesi toplanacak dimi canım...daha sonra bekleme sürecinemi girecez nasıl oluyor benim pek bilgim yok bu konuda...ne kadar sürede belli olacak anlatırmısın tatlım?inşallah canım ya hayırlısıyla o günleri görsem leyloşum
kız onu profilden yapmıştım ama bir vakit bulup düzeltemedimm
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21
yukardaki bir ziyaretçi kesin saracımdır...ekran uzun süre açık kalınca üyelikten ziyaretçiliğe terfi ediyoruz...
saraaaaaaa gelsene kuzummmmmmm
inşallah bitanem...göreceksin ve leyloşum demişti diyeceksin bakta gör canım benim...yumoşlar pazartesi toplanacak dimi canım...daha sonra bekleme sürecinemi girecez nasıl oluyor benim pek bilgim yok bu konuda...ne kadar sürede belli olacak anlatırmısın tatlım?
ayyyy yeterim ya senin ışığını yanıyor görmeye hasret kaldık canım ya...nasılsın bakalım..sende bugün pek bi duygusalsın...sabah benim de moralim biraz bozuktu bir arkadaşın 4 aylık bebeği ölmüş çok üzüldüm ...Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin...
kız onu profilden yapmıştım ama bir vakit bulup düzeltemedimm
canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah saracım...yürekten hamile kalmanı diliyorum..şuan bunları yazarken tüylerim havaya kalktı inan...tüm yüreğimle hamile kalmanı çok istiyorum canım..inşallah olacak...Rabbimden diliyorum canım benim...geldim kız iğnemi olmaya gittim acile geldim birazdan bi daha gidecem diğerini yapıp gelecem kendim yapamıyorum çok becereksizim
çok üzüldüm leyloşum Allah sabır versin ailesine Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor bi durum
tatlım yumoş toplandıktan sonra döllenmesi beklenecek döllenenince bana transfer edilecek sonra bekleme süreci başlayacak 12 gün sonra test yapılacak ve inşallah tabiki yinede hayırlısıyla pozitif sonuç alınacak
canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah saracım...yürekten hamile kalmanı diliyorum..şuan bunları yazarken tüylerim havaya kalktı inan...tüm yüreğimle hamile kalmanı çok istiyorum canım..inşallah olacak...Rabbimden diliyorum canım benim...
evet canım çok zor gerçekten...Allahım esirgesin yavrularamızı...inşallah tedavin pozitif sonuçlanacak canım...
bakın kızlar bunu tanıdımızmıbizim sara yahuuuuuuuuuu...
ne çok bana benziyo dimi
inşallah leyloşum ya Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içindede bizimkini ne demişler Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?