Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

canımmm bende çok sevevrim acının her türünü reflü oldum yiyemiyorum 4 aydır çok özledim acıyı çokk

yetercim canım kıymetlim menim yeme boşver acı biberi ben kaç aydır pul biberi çıkardım hayatımdan geçen gün sarma yaparken az bişley biber salçası katayım dedim hay katmaz olaydım midem belime vurdu göğsüme vurdu beni mahvetti en iyisi yememek iyileşene kadar

ay ne bileyim leyloşum o kadar sinirli oldumki bu aralar canım sıkılıyo bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum rahatlamak için kim ne dese batıyo sanki bütün dünya bana karşıymış gibi oooof ooooooof

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hep böyle ailecek mutlu olun

işte bu sözün bittiği yerdir

seni çok iyi anlıyorum canım...bebişini kucağına alınca herşeye değer bu kadar uğraştım ama diyeceksin...inşallah canım benim...

inşallah canım ya hayırlısıyla o günleri görsem leyloşum
inşallah bitanem...göreceksin ve leyloşum demişti diyeceksin bakta gör canım benim...yumoşlar pazartesi toplanacak dimi canım...daha sonra bekleme sürecinemi girecez nasıl oluyor benim pek bilgim yok bu konuda...ne kadar sürede belli olacak anlatırmısın tatlım?
kız onu profilden yapmıştım ama bir vakit bulup düzeltemedimm

ayyyy yeterim ya senin ışığını yanıyor görmeye hasret kaldık canım ya...nasılsın bakalım..sende bugün pek bi duygusalsın...sabah benim de moralim biraz bozuktu bir arkadaşın 4 aylık bebeği ölmüş çok üzüldüm ...Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

yukardaki bir ziyaretçi kesin saracımdır...ekran uzun süre açık kalınca üyelikten ziyaretçiliğe terfi ediyoruz...

saraaaaaaa gelsene kuzummmmmmm

geldim kız iğnemi olmaya gittim acile geldim birazdan bi daha gidecem diğerini yapıp gelecem kendim yapamıyorum çok becereksizim

çok üzüldüm leyloşum Allah sabır versin ailesine Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor bi durum

tatlım yumoş toplandıktan sonra döllenmesi beklenecek döllenenince bana transfer edilecek sonra bekleme süreci başlayacak 12 gün sonra test yapılacak ve inşallah tabiki yinede hayırlısıyla pozitif sonuç alınacak

geldim kız iğnemi olmaya gittim acile geldim birazdan bi daha gidecem diğerini yapıp gelecem kendim yapamıyorum çok becereksizim
canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah saracım...yürekten hamile kalmanı diliyorum..şuan bunları yazarken tüylerim havaya kalktı inan...tüm yüreğimle hamile kalmanı çok istiyorum canım..inşallah olacak...Rabbimden diliyorum canım benim...

evet canım çok zor gerçekten...Allahım esirgesin yavrularamızı...inşallah tedavin pozitif sonuçlanacak canım...

bakın kızlar bunu tanıdımızmı bizim sara yahuuuuuuuuuu...

ne çok bana benziyo dimi

inşallah leyloşum ya Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içindede bizimkini ne demişler Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

ne çok bana benziyo dimi

inşallah leyloşum ya Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içindede bizimkini ne demişler Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

aminnnnnnnnnnnnn canım benim...inşallah göbüşüne konacak yavrun...

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız benim suyumda kesikti bugün geleceğide meçhulmüş oooof oooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…