Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben çıkıorum kızlar göreüşürüz
görüşürüz hadiskocum kendini özletme bitanem...öpüldün tatlım..
bööööööööööööö öleyim kimse çözeememişti sen çözdün gııı haydin öpüldün kızlra slm
ben çözerim tızımmmmmmmmm dedektif gaccet gibiyimdir..heheheheh...ve aleyküm selam canım benim...yine gel olurmu?
yüzün hep gülsün bitanem...başka türlü bu dünyanın kahrı çekilmez hatresim...bizde seni seviyoruz canım..iyiki geldi iyiki tanışıp arkadaş olmuşuz..öpüyorum senide ranayıda canım...

ayıp olurmu tatlım hiç biz senin halinden anlıyoruz nikin gözükse bile yeter tatlım benim...ben annem varken bile giremiyorum topice kız bırakmıyor...o yüzden hiç dert etme bunları kendine biz senin bizi ne kadar sevdiğini ve yazmak istediğinin farkındayız bunu bütün topic biliyor gülüm benim...bizde aynı şekilde seni ve kızını çok seviyoruz gülüm...

Son düzenleme:
merhaba kızlar epeydir giremedim ya size bir şey sormam lazım kızlar benim sat 6 mayıstı dün yani 11, gün wc de yumurta akı kıvamında uzunca bir akıntı parçası düştü vajinamdan yani beyaz renkli daha öncelerde de bu olurdu ben de ama yasminden sonra hiç olmamıştı yani ben anladım ki bu ay d.k. hapının etkisi tamamen geçmiş ve normale döndüm. ama ben 28 günde bir adet olurum yani ona göre yumurtlama günüm 19 mayıs o zaman bu 16 mayısta gelen şey ne olabilir. lütfen bilgisi olan yardım etsin..

bütün kızlarrr yoğurt çorbasını yazmış bende yazayımm ben tencereye suyu koyuyorumm içine pirinçekliyorum o kaynarkenn bir kapta yoğurt du çırpıp (koyu bir ayran kıvamında )içine un ekliyorummm tencereden kaynayan sudan ekliyorum bu arışıma ve sonra hepsini tencereye ekleyipkarıştırarark kaynatıyorum bir kapta tere ağı eritiyorum üzerine pul biber ekliyorum (ben acı pulbiber tercih ederim )sonra üzerine kekik ekleyip çorbaya ilave ediyorumm doma yada yaprak sarma ve kızartmalarla servis yapıyorummm

selam kızlar
ben geldim herkesler gitmiş
ne olmuş böyle siize ağlamayın bakim
şincik oğlumla eşlik edcez size

kocacımın en sevdiği çorba
ilk evlendiğimiz zamanlar iki günde bir yapmaktan bıkmıştım

al benden de o kadar bugün dokunsalar ağlıyorum

sağol bitanem seni çok seviyom kız leyloş

24 haziranda yaşına girecek inşallah teyzesi...güzel sözlerine teşekkür ederim bitanem...

41 kere maşallah

hep gel canım burası birimizin ikimizin değil hepimizin yeri

ayıp falan olmuyo tatlım kafana göre takıl biz halden anlarız

merhaba canım merak etme yumurtlama dönemine girmişsin bugünleri iyi değerlendir anlarsın ya

hıııım bu tarifte güzelmiş yetercim acı biberi bende seviyorum ama aaaah midem yanıyo yiyemiyorum o yüzden

saraaaaaaaaaaaaaa

merhaba topiğiğmizin tatlı prensesi nasılsın bugün geçtimi ağrıların:26::26::26:

daha iyiyim canım ama tam iyileşemedim

gelelim bana kızlar
doktora gittm muayene oldum kan tahlili verdim herşey maşallah barekallah yolunda gidiyomuş cumartesi çatlatma iğnesi olacam pazartesi yumoşlar toplanacakmış bana dua edin kızlar Allah emeklerimi boşa çıkarmasın

buraya kadar iyi herşey yolda gelirken eşimle bi güzel kavga ettim ağladım ağladım ama rahatlamadım niye bu erkekler bu kadar bencil olurlar ya anlamıyorum
çocuk işinde bile her türlü zorluğu biz çekiyoruz onlar işin keyfinde canım çok sıkkın hemde çok

çok güzel canım maşallah
inş her şey daha güzel olur
dualarımdasın tatlım
erkek işte takma sen
sonra üzülen biz oluyoruz
moralinin yerinde olması lazım

gelelim bana kızlar
doktora gittm muayene oldum kan tahlili verdim herşey maşallah barekallah yolunda gidiyomuş cumartesi çatlatma iğnesi olacam pazartesi yumoşlar toplanacakmış bana dua edin kızlar Allah emeklerimi boşa çıkarmasın

buraya kadar iyi herşey yolda gelirken eşimle bi güzel kavga ettim ağladım ağladım ama rahatlamadım niye bu erkekler bu kadar bencil olurlar ya anlamıyorum
çocuk işinde bile her türlü zorluğu biz çekiyoruz onlar işin keyfinde canım çok sıkkın hemde çok

bende seni seviyorum canım benim...inşallah herşey yolunda gidecek ve sana hamile tickeri yapacaz canım...azimliyiz kararlıyız..
maşallah canım inşallah sonuda güzel olacak bitanem benim...kız eşine niye kızdın bakayım...erkekler bu işlerde biraz bencil oluyor canım haklısın..takma kafana sen aldırış etme...çocuk oluncada kucaklarından indirmezler inan bana...eşim buse için çıldırıyor gece gündüz kızım babasının kucağında...

sağol canım inşallah hamile tickeri yaparız diğerini kaldırdım zaten dikkat ettinmi

ay ne bileyim leyloşum eşim doktordan sonra beni alışverişe götürdü bi kaç kıyafet aldık sonra hiç yoktan yere bi sözü battı bana çok bencil ya
strese sokuyomuşum ben onu asıl benim stressiz olmam gerekmezmi bazen hakketen odun oluyolar varya
heee bide çocuklar doğunca en çok babacı olmuyolarmı çok gıcık bi şey ya bütün sancıyı eziyeti biz çekiyoz onlar babababababa

canımmm bende çok sevevrim acının her türünü reflü oldum yiyemiyorum 4 aydır çok özledim acıyı çokk

ah benim duygulu arkadaşım...sen benim eşimi görsen kendi kocana dua edersin...ben bile öyle stresler altında hamile kaldıysam sen 10 çocuk doğurursun...şuan stresli olduğun için herşey batıyordur sana canım...hiç takılma lafını koy geç erkekler anca ondan anlar...evet ya o kadar eziyeti biz çekiyoruz bebişler babaya düşkün oluyor..sana bir olay anlatayım...2 gece önce buseye bişeyler yedirdim herhalde sütüm az doymuyor gece çok uyanıyor diye...oda buseye dokundu sanırım...yatırıyorum kalkıyor yatırıyorum kalkıyor en son bir haykırdı koştuk...inanırmısın babasının kucağında sustu kaldı..eşimde görüyormusun kızımı anca ben sustururum demez mi? ay dedim sussunda tek sende sussun yani.... böyle komik bişey yaşadık yani...ikisini oynarken görünce bütün stresim gidiyor benim...akşamları eşim yükümü hafifletiyor saolsun ya...çok ilgileniyor kızını çok seviyor Rabbim bozmasın herkese böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah tatlım.umarım sende böyle güzellikler yaşarsın saracım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…