Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne çok bana benziyo dimi

inşallah leyloşum ya Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içindede bizimkini ne demişler Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız benim suyumda kesikti bugün geleceğide meçhulmüş oooof oooofff

dünkülerle idare edecem..hiç yemek yapasım yok ya...

düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ

Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için

YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)

YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek

Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...

paylaşımın için çok sağol sevinçcim Allah senden razı olsun

sara neye karar verdin canım...yemek yapacakmısın kaynananamı gidecen?

bende birazdan çıkacam ...eşim almaya geliyor...patladım burda sıkıntıdan...

sara neye karar verdin canım...yemek yapacakmısın kaynananamı gidecen?

bende birazdan çıkacam ...eşim almaya geliyor...patladım burda sıkıntıdan...

galiba sanırsam herlade kaynanaya gidecem

sanada iyi akşamlar canımm buseyi öp benim yerime

Son düzenleme:
kız hiç sorma biizzmki ticaretini yapmaya bile karar vermişti okul karşısında ii igider dieee allahım yaaa düşün ama harika oluo şekerimm denesinler yoğurt çorbasından iii oluo

bırak eşini meşini üzmesine izin verme malesef bencil oluolar bizim kadar derin düşünemiyor duygusal olamıolar mantıklı olmuolar heelki yolda yapıolar ya deli oluorumm al birin ivur ötekine

heheh heleki kız olursa tam babacı olur olsn olsun annecilikleri büyüyünce oluooo

inşallah canım saracım sonuna kadar hakediosun ve kocanda o zaman daha ılımlı duygusal yaklaşıcak herşeeye

canım çok güsel ve anlamlı tşkler

okulun karşısı ha hiç güleceğim yoktu
hakkaten güzel ama

selam kızlar
geçmişe bakcaktım ama sara nın üzgünlüğünü görünce hemen yazmak istedim
saracım malesef ilaçların yan etkisiyle insan çok duygusallaşıyo ve herkes beni anlasın istiyo ama kocalar tedaviyi anlamıyolar canım
sen bi kaç gün daha alış bu sürece,geçecek inşallah
pozitifini görmeyi bekliyoruz hepimiz inşallah

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

sağol canım güzel sözlerin ve desteğin için inşallah yakında hepimiz anne oluruz sende bunu çok fazla hak edenlerdensin canım menim

Kızlarrrrrr nasılsınız?

Saraaaaaaaaa canım seni merak ettim neler yaptın? nasıl gidiyor sürec?

herşey iyi gidiyo şimdilik canım Allah hayırlısından ayırmasın diyelim inşallah sonuda güzel olur

sen nasılsın neler yapıyosun bi denk gelipte sohbet edemedik balım menim

haklısın kardelencim ilaçlardan sanırım aşırı duygusallaştım sinirli oldum bi garibim işte
ama olsun bebiş için herşeye değer dimi

sağol desteğin ve ilgin için hepinizi çok seviyorum Allahım sanada kolay bi doğum ve sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin
evlatlarımızın resimlerini paylaşalım burada ne yedirdiğimizi içirdiğimizi konuşalım inşallah
biz seninle dünür olacaktık dimi

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794 Eki Görüntüle 420794

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim Allah kabul etsin bu dileklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…