ne çok bana benziyo dimi
inşallah leyloşum ya Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın içindede bizimkini ne demişler Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız benim suyumda kesikti bugün geleceğide meçhulmüş oooof oooofff
dünkülerle idare edecem..hiç yemek yapasım yok ya...
ben dünde yapmadım kahvaltı yaptık akşama çünkü su yoktu yine
ofya bi yanım kaynanamlara git diyo öbür yanım boşver eve git diyo
düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ
Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için
YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)
YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek
Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...
sara neye karar verdin canım...yemek yapacakmısın kaynananamı gidecen?
bende birazdan çıkacam ...eşim almaya geliyor...patladım burda sıkıntıdan...
kız hiç sorma biizzmki ticaretini yapmaya bile karar vermişti okul karşısında ii igider dieee allahım yaaa düşün ama harika oluo şekerimm denesinler yoğurt çorbasından iii oluoselam kızlar
ben geldim herkesler gitmiş
ne olmuş böyle siize ağlamayın bakim
şincik oğlumla eşlik edcez size
slm canım nasılsın he yaa bizim hatuınlar sele götürcek burayı napsakki
kocacımın en sevdiği çorba
ilk evlendiğimiz zamanlar iki günde bir yapmaktan bıkmıştım
al benden de o kadar bugün dokunsalar ağlıyorum
ağlama annem noluo saana bugün yah bırak allah aşkına bak böle yaparsan tedavini düşün olucak bebişini düşün tmmmı canım üzme beni o kocaların odun kafalarına ne atsak bilmiom bizimkide tam bi odunnn
sağol bitanem seni çok seviyom kız leyloş
41 kere maşallah
hep gel canım burası birimizin ikimizin değil hepimizin yeri
ayıp falan olmuyo tatlım kafana göre takıl biz halden anlarız
merhaba canım merak etme yumurtlama dönemine girmişsin bugünleri iyi değerlendir anlarsın ya
hıııım bu tarifte güzelmiş yetercim acı biberi bende seviyorum ama aaaah midem yanıyo yiyemiyorum o yüzden
merhaba topiğiğmizin tatlı prensesi nasılsın bugün geçtimi ağrıların:26::26::26:
gelelim bana kızlar
doktora gittm muayene oldum kan tahlili verdim herşey maşallah barekallah yolunda gidiyomuş cumartesi çatlatma iğnesi olacam pazartesi yumoşlar toplanacakmış bana dua edin kızlar Allah emeklerimi boşa çıkarmasın
canım rabbimden senin için şuanda geçen her dileğinin kabul olmasını diliorum tedavinin en kısa zamanda güsel sonuç vermesini diliorum sen bizim bibibitanemizsin unutma allahım umutlarınıda emeklerini de boşa çıkarmıcak bak görr
buraya kadar iyi herşey yolda gelirken eşimle bi güzel kavga ettim ağladım ağladım ama rahatlamadım niye bu erkekler bu kadar bencil olurlar ya anlamıyorum
çocuk işinde bile her türlü zorluğu biz çekiyoruz onlar işin keyfinde canım çok sıkkın hemde çok
sağol canım inşallah hamile tickeri yaparız diğerini kaldırdım zaten dikkat ettinmi
ay ne bileyim leyloşum eşim doktordan sonra beni alışverişe götürdü bi kaç kıyafet aldık sonra hiç yoktan yere bi sözü battı bana çok bencil ya
strese sokuyomuşum ben onu asıl benim stressiz olmam gerekmezmi bazen hakketen odun oluyolar varya
heee bide çocuklar doğunca en çok babacı olmuyolarmı çok gıcık bi şey ya bütün sancıyı eziyeti biz çekiyoz onlar babababababa
ah benim duygulu arkadaşım...sen benim eşimi görsen kendi kocana dua edersin...ben bile öyle stresler altında hamile kaldıysam sen 10 çocuk doğurursun...şuan stresli olduğun için herşey batıyordur sana canım...hiç takılma lafını koy geç erkekler anca ondan anlar...evet ya o kadar eziyeti biz çekiyoruz bebişler babaya düşkün oluyor..sana bir olay anlatayım...2 gece önce buseye bişeyler yedirdim herhalde sütüm az doymuyor gece çok uyanıyor diye...oda buseye dokundu sanırım...yatırıyorum kalkıyor yatırıyorum kalkıyor en son bir haykırdı koştuk...inanırmısın babasının kucağında sustu kaldı..eşimde görüyormusun kızımı anca ben sustururum demez mi?ay dedim sussunda tek sende sussun yani.... böyle komik bişey yaşadık yani...ikisini oynarken görünce bütün stresim gidiyor benim...akşamları eşim yükümü hafifletiyor saolsun ya...çok ilgileniyor kızını çok seviyor Rabbim bozmasın herkese böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah tatlım.umarım sende böyle güzellikler yaşarsın saracım...
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,
ay ne bileyim leyloşum o kadar sinirli oldumki bu aralar canım sıkılıyo bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum rahatlamak için kim ne dese batıyo sanki bütün dünya bana karşıymış gibi oooof ooooooof
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hep böyle ailecek mutlu olun
kız hiç sorma biizzmki ticaretini yapmaya bile karar vermişti okul karşısında ii igider dieee allahım yaaa düşün ama harika oluo şekerimm denesinler yoğurt çorbasından iii oluo
bırak eşini meşini üzmesine izin verme malesef bencil oluolar bizim kadar derin düşünemiyor duygusal olamıolar mantıklı olmuolar heelki yolda yapıolar ya deli oluorumm al birin ivur ötekine
heheh heleki kız olursa tam babacı olur olsn olsun annecilikleri büyüyünce oluooo
inşallah canım saracım sonuna kadar hakediosun ve kocanda o zaman daha ılımlı duygusal yaklaşıcak herşeeye
canım çok güsel ve anlamlı tşkler
kız hiç sorma biizzmki ticaretini yapmaya bile karar vermişti okul karşısında ii igider dieee allahım yaaa düşün ama harika oluo şekerimm denesinler yoğurt çorbasından iii oluo
bırak eşini meşini üzmesine izin verme malesef bencil oluolar bizim kadar derin düşünemiyor duygusal olamıolar mantıklı olmuolar heelki yolda yapıolar ya deli oluorumm al birin ivur ötekine
heheh heleki kız olursa tam babacı olur olsn olsun annecilikleri büyüyünce oluooo
inşallah canım saracım sonuna kadar hakediosun ve kocanda o zaman daha ılımlı duygusal yaklaşıcak herşeeye
canım çok güsel ve anlamlı tşkler
Kızlarrrrrr nasılsınız?
Saraaaaaaaaa canım seni merak ettim neler yaptın? nasıl gidiyor sürec?
selam kızlar
geçmişe bakcaktım ama sara nın üzgünlüğünü görünce hemen yazmak istedim
saracım malesef ilaçların yan etkisiyle insan çok duygusallaşıyo ve herkes beni anlasın istiyo ama kocalar tedaviyi anlamıyolar canım
sen bi kaç gün daha alış bu sürece,geçecek inşallah
pozitifini görmeyi bekliyoruz hepimiz inşallah
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?