- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
evet canim tatli bir telas ..... insalla sende diyer arkadaslarda bu telasi en kisa zamanda yasarsiniz ben biraz erken basladim ikiz olduklari icin 7 aylik olduktan sonra her an bekleyin dediler zaten birsi bebekte cok asada hersey hazir olsun .... ama insalla erken doom olmaz biraz buyusunler .herseyin hayirlisi
evet canim tatli bir telas ..... insalla sende diyer arkadaslarda bu telasi en kisa zamanda yasarsiniz ben biraz erken basladim ikiz olduklari icin 7 aylik olduktan sonra her an bekleyin dediler zaten birsi bebekte cok asada hersey hazir olsun .... ama insalla erken doom olmaz biraz buyusunler .herseyin hayirlisi
maşallah size
hazırlık aşamaları çok zevkli oluyor
benimki bitti artık
zaten bir şey yapacak gücüm de yok
sen de evet hallet ne olacağı belli olmaz
inşş zamanını bekler bebişler
canım bir hafta ben bakacam buseye....annem bir haftalığına gitti yani..pazar günü dönecek inşallah...umarım iyisindir kardelencim..doğum yaklaşıyor yavaş yavaş heyecan sarmıştır şimdi seni...sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümden
inşallah leylacım
peki annen gidince,sonra kim bakcak buse ye:26:
bende seni öpüyorum zeynocummmmmmmmm...öperim tabii ki teyzesi..inşallah senin minnoşu da öperiz canım
iyi yapmışsın canım güzelce dinlen
hayırlı olun cadicim kızların oluyomuş maşallahkolay gelsin sana
Leylaaaaaaaaaaa öperim tatlımmmmmm
ah ah nerde öyle evi süpüren eş..bir ben yaşayamadım bu duyguyu...selam kızlar
biz oğlumla uykusuz bir geceden sonra geç kalktık
sonra duş alıp kahvaltı yaptık
şimdi de eşim evi süpürüyor
dualarımız seninle tatlım..buseyle ilgilendiğim için fazla giremiyorum ama seni çok merak ediyorum...haberleri yaz sen ben ara ara telden bağlanıp okuyorum yazamasamda...umarım Rabbim yavrunu gönderir canım...merhaba kızlar
doktordan şimdi geldim yumoşlar büyümüşler
bu gece çatlatma iğnesi olacam pazarteside yumoşları toplayacaklar
dualarınızı esirgemeyin kızlar
nihayet metuş ortaya çıktı demek...bu dünya üstünde hiçmi bir yerde net yokmuş acaba...selam kızlaaaaaaar
saracım heralde transferin olmuştur ve evde dinleniyosundur,ayyyyy yavrucukların içinde şu anda,inşallah seninle kalmasını nasib eder mevlam
kızlar metuşla görüştüm,çok çok selamı var,evinde net yokmuş,ondan habersiz bırakmış bizi öyle söylememi istedi
aminnnnnnnn canım ...seninde inşallah ne muradın varsa Rabbim versin sevinçcim...hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.
canım bir hafta ben bakacam buseye....annem bir haftalığına gitti yani..pazar günü dönecek inşallah...umarım iyisindir kardelencim..doğum yaklaşıyor yavaş yavaş heyecan sarmıştır şimdi seni...
bende seni öpüyorum zeynocummmmmmmmm...
ah ah nerde öyle evi süpüren eş..bir ben yaşayamadım bu duyguyu...eşinin kıymetini bil tatlım...
dualarımız seninle tatlım..buseyle ilgilendiğim için fazla giremiyorum ama seni çok merak ediyorum...haberleri yaz sen ben ara ara telden bağlanıp okuyorum yazamasamda...umarım Rabbim yavrunu gönderir canım...
nihayet metuş ortaya çıktı demek...bu dünya üstünde hiçmi bir yerde net yokmuş acaba...yinede iyi olmasına sevindim... bilgi verdiğin için saol kardelencim...
aminnnnnnnn canım ...seninde inşallah ne muradın varsa Rabbim versin sevinçcim...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+, hatres+
slm kızlarrrrrrrrrrhg canlar...nasılsınız?valla buse uyurken kaçamak girdim pc ye...
bebek için aldıkların hayırlı olsun cadıcım..gülerek kullan inşallah tatlım...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+, hatres+
slm kızlarrrrrrrrrrhg canlar...nasılsınız?valla buse uyurken kaçamak girdim pc ye...
bebek için aldıkların hayırlı olsun cadıcım..gülerek kullan inşallah tatlım...
cok saol canim ... insalla ALLAH kulanmayi nasip eder bebisler hayirlisiyla bi gelsin
Amin inşallah Allah güle oynaya büyütmeni nasip etsin canımBebeklerinin cinsiyeti ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?