Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maşallah size
hazırlık aşamaları çok zevkli oluyor
benimki bitti artık
zaten bir şey yapacak gücüm de yok
sen de evet hallet ne olacağı belli olmaz

inşş zamanını bekler bebişler

maşallah size
hazırlık aşamaları çok zevkli oluyor
benimki bitti artık
zaten bir şey yapacak gücüm de yok
sen de evet hallet ne olacağı belli olmaz

evet canim cok zevkli .. gitikce halsizlesiyorum dun gaet iyidim butun gun gezdim bugun basim yastiktan kalkmiyor ... ayaklarim elerim sisiyor .. benimde ufak tefek seyler kaldi onlarida bitirip hastane cantami hazirlayip beklicaz artik ...herseyin hayirlisi ALLAH salikla kucamiza almayi nasip eder insalla ............

sara ablaaa koş koş bizim oraya gel bugün eroş geldiiiiiiiiii

günaydınlar hanımlar nasısınızzzzz
sarammmmmmmmm seni merak ediyorummmmm senden gelecek güzel haberleriii

günaydın kıslar yaa bu topiklere ne oluyor kiimseler uğramaz olmuş evet sara bende meraktayım girersen mutlaka gelişmeleri yaz :26:

selam kızlaaaaaaar
saracım heralde transferin olmuştur ve evde dinleniyosundur,ayyyyy yavrucukların içinde şu anda,inşallah seninle kalmasını nasib eder mevlam
kızlar metuşla görüştüm,çok çok selamı var,evinde net yokmuş,ondan habersiz bırakmış bizi öyle söylememi istedi

hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.

slm kızlarrr.
netimin kotası bittiği için sık gelemiyrm.
işleirmde çok hem ev işi hem dışarı işi.daha yazlık kışlık çıkartacam.

saracım bugünlerinde sana destek olamadım çok üzgünüm keşke her anına ortak olabilseydim.çoğu zaman msn açık oluo ama sen olmuosun.hayırlı haberlerle buluşuruz inşşşş.

hepiniz allaha emanet olun.

sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümden

inşallah leylacım
peki annen gidince,sonra kim bakcak buse ye:26:
canım bir hafta ben bakacam buseye....annem bir haftalığına gitti yani..pazar günü dönecek inşallah...umarım iyisindir kardelencim..doğum yaklaşıyor yavaş yavaş heyecan sarmıştır şimdi seni...
bende seni öpüyorum zeynocummmmmmmmm...
selam kızlar
biz oğlumla uykusuz bir geceden sonra geç kalktık
sonra duş alıp kahvaltı yaptık
şimdi de eşim evi süpürüyor
ah ah nerde öyle evi süpüren eş..bir ben yaşayamadım bu duyguyu... eşinin kıymetini bil tatlım...
merhaba kızlar
doktordan şimdi geldim yumoşlar büyümüşler
bu gece çatlatma iğnesi olacam pazarteside yumoşları toplayacaklar
dualarınızı esirgemeyin kızlar
dualarımız seninle tatlım..buseyle ilgilendiğim için fazla giremiyorum ama seni çok merak ediyorum...haberleri yaz sen ben ara ara telden bağlanıp okuyorum yazamasamda...umarım Rabbim yavrunu gönderir canım...
nihayet metuş ortaya çıktı demek...bu dünya üstünde hiçmi bir yerde net yokmuş acaba... yinede iyi olmasına sevindim... bilgi verdiğin için saol kardelencim...
aminnnnnnnn canım ...seninde inşallah ne muradın varsa Rabbim versin sevinçcim...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+, hatres+

slm kızlarrrrrrrrrr hg canlar...nasılsınız?valla buse uyurken kaçamak girdim pc ye...

bebek için aldıkların hayırlı olsun cadıcım..gülerek kullan inşallah tatlım...

Son düzenleme:

leyla nasilsin canim Buse nasil ... annen gitmis bir hafta sen bakicakmissin Buseya bol bol gezin dolasin ohhh kefini cikarin

Slm arkadaşlar üç aylar hepimiz için, herkesin gönlündeki muradı ne ise , hayırlara vesile olsun inşallah:
Saraaaaaaaaaaa canım transferin yapıldı mı acaba?İNŞALLAH hayırlısıyla sonuçlanır tedavin ve seni de tatlı heyacanlar beklesin dursun
Leyla_21 canım sen nerelerdesin sesin soluğun kesilir oldu

ya apartmanın alt katında eczane yapıyorlar..sanki yeniden inşaat var resmen ev sallanıyor ya..buse uyanacak diye ödüm kopuyor..şeytan diyor git ağzına geleni söyle işçilere....uyuz oldum sabah beri..ne gece diyorlar ne gündüz ya...

aaa canım tam ben de seni soruyordum ki gelmişsinİyisin inşallah Buse nasıl ?Benim de Rana yeni uyudu ben de küçük bi kaçamak yapıyorum

cok saol canim ... insalla ALLAH kulanmayi nasip eder bebisler hayirlisiyla bi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…