Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyla prenses huuuuu akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar

ben etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
ayran çorbası yapacam
menün güzelmiş saracım..bende tavuk yapmayı planlıyorum şimdi çıkıp alacam..prenseste tavuk yapmış..ellerine sağlık prensesim...saracım seninde eline sağlık bebişim..
uçaydın o hemşirelere...ya bu insanlar ne kadar rahatlığı seviyor...sana mı soracam diye tersleseydin saracım ya..ben böyle şeylere deli oluyorum valla ya...
canım çıkmadımda gelen gidenden kafamı kaldırıp topice bakamadım ki...çok yoruldum ya..biri gidiyor biri geliyor..haftaya izinliyim..buseyle başbaşa..
ohh haftaya sen de leyla da izin alcakmışsınız
alın valla dinlenin hakediyorsunuz
saol bitanem...
kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom
eline sağlık tatlım..keşkeği çok severim akşama sendeyim sevinçcim...

ben çıkıyorum hayırlı akşamlar...ara ara girmeye çalışırım canlarım..çok öptüm hepinizi...saracım sonucun pozitif olsun inşallah bitanem benim...

izinin tadını çıkar leyloşum buseciğimizle beraber

hemşirelere uçmadım ama uçmam yakındır tatlım

ben çıkıyorum hayırlı akşamlar...ara ara girmeye çalışırım canlarım..çok öptüm hepinizi...saracım sonucun pozitif olsun inşallah bitanem benim...

amin canım sağol bitanem

kızlar sonunda adet oldummmmmm.başım çok ağrıoo bugünnn

yeni ay yeni umut maonyam geçmiş olsun

Son düzenleme:
herşey iyi gidiyo şimdilik canım Allah hayırlısından ayırmasın diyelim inşallah sonuda güzel olur

sen nasılsın neler yapıyosun bi denk gelipte sohbet edemedik balım menim

amin canım insallah...

ne yapayım tatlım evde minnoşla vakit geciriyoruz hamd olsun.... seni merak ediyorum insallah tedavin hayırlısıyla pozitif olarak sonuclanır, ve yavrunu kucagina alırsın insallah... kendine dikkat et canım, ananas yemeyi unutma özellikle tedavi sürecinde olumlu etkisi var diye biliyorum...

başka neler yapıyorsun?

zeynom canım menim yine denk gelemdik tüh

iyi olmanıza sevindim canım noyanımızı çok öp benim yerime kokla da

iyi dileklerin içinde çok sağol

ananas alacam yarın ilk iş bide kabak çekirdeği iyi diye duymuştum sanki yarın kabak çekirdeğide alayım

Son düzenleme:
350 gr bal (kaliteli bal olsun balparmak felan )
50 gr polen
50 gr arı sütü
40 gr saf propolis
25 gr spirulina

hepsini karıştırıp hergün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsunuz hamiş kalıncada devam ediyorsunuz bitene kadar.

test edildi onaylandı kızlar denedik öğretmenimizin biri ikiz doğurdu birisi 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay
hamiş kaldı. tamamen bitkisel zaten tek tek netten araştırabilirsiniz. Ama eşinizde problem olmayacak . Hormonları dengeliyor
erken menapoz riski varsa o hormonlar bile dengeye giriyor denendi Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor kaliteli yumoş olmasını
sağlıyor kaliteli döllenen yumoşta düşük yapma riski bile azalıyo
bende korunmayı bıraktığım ay deneyeceğim.

Evet canım ya..daha anne demedi..çocuk en son anne dermiş zaten...konuşsunda tek önemli olan o dimi ama...inşallah canım güzel haberler al hep...

benimkiside önce baba dede sonra dede sonra mamma en son aklına annesi geldi
ama şimdi annesi herşeyiiiiiiiiiiiii

ayyy inşallah yaaa sanki var gibi öyle hissettim birden

ne manyak insanlar var yaaa herkes hemşiremi doktormu alla alla yaaa

beklerim canım daima

sağol paylaştığın için canım inşallah şifa olur herkese

inşallahhh hamile kalır.i. Allah yardımcın olsun saracığım... öncesinde bal,polen ye.. ben hep yedim.. bir de arginmax women ve men var. eşin ve sen kullan.. tez zamanda kucağına alırsın kuzum...

leylacığımm şükür biz de iyiyiz...büyüyoruz teyzesi

amin sağol canım senin ve bebeğininde iyi olmasına sevindim

sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümden
inşallah leylacım
peki annen gidince,sonra kim bakcak buse ye:26:

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

gunaydin kizlar ... gecmise bakamadim .. bir kac gundur giremiyorum bebek odasinla urasiyorum bebek alisverisi ama eksiklede daha cok .... siz nasilsiniz hersey yolundadir insalla .... sizi cok ozledim sizi cok

sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümden

inşallah leylacım
peki annen gidince,sonra kim bakcak buse ye:26:

kız sen niye bizim oraya ad gelmedin dün gece bakiyimmm. karnın burnunda diye ses ççıkarmıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…