menün güzelmiş saracım..bende tavuk yapmayı planlıyorum şimdi çıkıp alacam..prenseste tavuk yapmış..ellerine sağlık prensesim...saracım seninde eline sağlık bebişim..leyla prenses huuuuu akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar
ben etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
ayran çorbası yapacam
uçaydın o hemşirelere...ya bu insanlar ne kadar rahatlığı seviyor...sana mı soracam diye tersleseydin saracım ya..ben böyle şeylere deli oluyorum valla ya...kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim
bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme
ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani
hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe
canım çıkmadımda gelen gidenden kafamı kaldırıp topice bakamadım ki...çok yoruldum ya..biri gidiyor biri geliyor..haftaya izinliyim..buseyle başbaşa..ben iyiyim canım sen nasılsın?
evet ben geldim sen çıktın
yok uyumuyorum ama yemek yapıyordum
çok nadir yapıyorum ya çok yoruluyorum
unutucam bu gidişle
tuz koymayı unutmuştum son anda aklıma geldi
çok uykum geldi biraz uyusam mı:26::26:
saol bitanem...ohh haftaya sen de leyla da izin alcakmışsınız
alın valla dinlenin hakediyorsunuz
eline sağlık tatlım..keşkeği çok severim akşama sendeyim sevinçcim...kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom
menün güzelmiş saracım..bende tavuk yapmayı planlıyorum şimdi çıkıp alacam..prenseste tavuk yapmış..ellerine sağlık prensesim...saracım seninde eline sağlık bebişim..
uçaydın o hemşirelere...ya bu insanlar ne kadar rahatlığı seviyor...sana mı soracam diye tersleseydin saracım ya..ben böyle şeylere deli oluyorum valla ya...
canım çıkmadımda gelen gidenden kafamı kaldırıp topice bakamadım ki...çok yoruldum ya..biri gidiyor biri geliyor..haftaya izinliyim..buseyle başbaşa..
saol bitanem...
eline sağlık tatlım..keşkeği çok severim akşama sendeyim sevinçcim...
ben çıkıyorum hayırlı akşamlar...ara ara girmeye çalışırım canlarım..çok öptüm hepinizi...saracım sonucun pozitif olsun inşallah bitanem benim...
kızlar sonunda adet oldummmmmm.başım çok ağrıoo bugünnn
herşey iyi gidiyo şimdilik canım Allah hayırlısından ayırmasın diyelim inşallah sonuda güzel olur
sen nasılsın neler yapıyosun bi denk gelipte sohbet edemedik balım menim
amin canım insallah...
ne yapayım tatlım evde minnoşla vakit geciriyoruz hamd olsun.... seni merak ediyorum insallah tedavin hayırlısıyla pozitif olarak sonuclanır, ve yavrunu kucagina alırsın insallah... kendine dikkat et canım, ananas yemeyi unutma özellikle tedavi sürecinde olumlu etkisi var diye biliyorum...
başka neler yapıyorsun?
Evet canım ya..daha anne demedi..çocuk en son anne dermiş zaten...konuşsunda tek önemli olan o dimi ama...inşallah canım güzel haberler al hep...
inş. canım ya bugün beta hcg baktırdım 13,9 çıktı ama olmayabilirmişte. çatlatma iğnesi oldujmya onun etkiside olabilirmiş dediler. heveslenmiştim bende eşime söylesemmi bilmeedim bugün.
iğneden 10 gün sonra etkisini kaybediomuş hormon. benim 13. günüm kendi değerim olmalı die düşünüyorum inş. öledir. 9 aydır 1,0 görmeye alıştığım için heyecanlandım 13,9 u görünce inş. cuma günü dualarımız kabul olurda göbişlerimiz bebişle dolar :)
kızlar ya acile gittim şimdi iğnemi olmaya hemşirelere sinir oldum geldim
bu iğneleri insan kendi kendinede yaparmış ne mantığu varmış acile gelmeme
ya bende biliyorum kendi kendine yapanlarda var ama ben cesret edemiyorum bu ayıpmı yani
hem onların görevi değilmi yaa töbe töbe
menün güzelmiş saracım..bende tavuk yapmayı planlıyorum şimdi çıkıp alacam..prenseste tavuk yapmış..ellerine sağlık prensesim...saracım seninde eline sağlık bebişim..
uçaydın o hemşirelere...ya bu insanlar ne kadar rahatlığı seviyor...sana mı soracam diye tersleseydin saracım ya..ben böyle şeylere deli oluyorum valla ya...
canım çıkmadımda gelen gidenden kafamı kaldırıp topice bakamadım ki...çok yoruldum ya..biri gidiyor biri geliyor..haftaya izinliyim..buseyle başbaşa..
saol bitanem...
eline sağlık tatlım..keşkeği çok severim akşama sendeyim sevinçcim...
saraa 15 gün yokmusun tatlım bol bol dinlen ama arada gir bizi merakta bırakma
350 gr bal (kaliteli bal olsun balparmak felan )
50 gr polen
50 gr arı sütü
40 gr saf propolis
25 gr spirulina
hepsini karıştırıp hergün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsunuz hamiş kalıncada devam ediyorsunuz bitene kadar.
test edildi onaylandı kızlar denedik öğretmenimizin biri ikiz doğurdu birisi 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay
hamiş kaldı. tamamen bitkisel zaten tek tek netten araştırabilirsiniz. Ama eşinizde problem olmayacak . Hormonları dengeliyor
erken menapoz riski varsa o hormonlar bile dengeye giriyor denendi Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor kaliteli yumoş olmasını
sağlıyor kaliteli döllenen yumoşta düşük yapma riski bile azalıyo
bende korunmayı bıraktığım ay deneyeceğim.
saol tatlım ben sağlıkçı değilim..mühendisim...iyiyim şükürler olsun..işler bu ara biraz yoğun o kadar...
saol tatlım..bende iyiyim çok şükür...
inşallah tatlım...
sende ranayı öp benim için canım..canın saolsun geldiğinde görüşürüz inşallah tatlım...
seni bekleyecem canım..güzel haberlerle gel inşallah...
saol prenses teyzesi...kendine dikkat et canım tabi göbüşündeki meleğede....
ALLAH kavuştursun tatlım..geçmiş olsun ranacığa...öptüm canım senide ranayıda...
henüz değil tatlım..tüp bebeğe başladı..inşallah hamile kalacak...sen nasılsın canım?epeydir görüşemedik...bebiş nasıl?
inşallahhh hamile kalır.i. Allah yardımcın olsun saracığım... öncesinde bal,polen ye.. ben hep yedim.. bir de arginmax women ve men var. eşin ve sen kullan.. tez zamanda kucağına alırsın kuzum...
leylacığımm şükür biz de iyiyiz...büyüyoruz teyzesi
sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümdenhaklısın kardelencim ilaçlardan sanırım aşırı duygusallaştım sinirli oldum bi garibim işte
ama olsun bebiş için herşeye değer dimi
sağol desteğin ve ilgin için hepinizi çok seviyorum Allahım sanada kolay bi doğum ve sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin
evlatlarımızın resimlerini paylaşalım burada ne yedirdiğimizi içirdiğimizi konuşalım inşallah
biz seninle dünür olacaktık dimi
inşallah leylacım
düşünceli hamişim benim...canım bizde senin sağlıklı doğum haberlerini alırız inşallah ama zamanı gelince..kendini yorma kardelencim...bol bol dinlen...
aminnnnnnnn canım..sanada hayırlı cumalar yetercim..
günaydın fıstıkkkkk...bugün nasılsın bakalım saracımmmmmmmm?
zeynooooooooo seninle bir türlü karşılaşamadık canım ya...geçen seni topicte gördüm ben sana selam yazarken çıkmışsın...umarım sende oğluşunda iyisinizdir tatlım...
sen leyla ile dünür olmaya karar verdin,düştün benim gözümden
inşallah leylacım
peki annen gidince,sonra kim bakcak buse ye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?