Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öperim tabii ki teyzesi.. inşallah senin minnoşu da öperiz canım

tatlım 15 gün işten izin aldım evden fırsat buldukça girerim burası olmadan olmaz

iyi yapmışsın canım güzelce dinlen

gunaydin kizlar ... gecmise bakamadim .. bir kac gundur giremiyorum bebek odasinla urasiyorum bebek alisverisi ama eksiklede daha cok .... siz nasilsiniz hersey yolundadir insalla .... sizi cok ozledim sizi cok

hayırlı olun cadicim kızların oluyomuş maşallah kolay gelsin sana

Leylaaaaaaaaaaa öperim tatlımmmmmm

selam kızlar
biz oğlumla uykusuz bir geceden sonra geç kalktık
sonra duş alıp kahvaltı yaptık
şimdi de eşim evi süpürüyor

merhaba kızlar
doktordan şimdi geldim yumoşlar büyümüşler
bu gece çatlatma iğnesi olacam pazarteside yumoşları toplayacaklar
dualarınızı esirgemeyin kızlar

gunaydin kizlar ... gecmise bakamadim .. bir kac gundur giremiyorum bebek odasinla urasiyorum bebek alisverisi ama eksiklede daha cok .... siz nasilsiniz hersey yolundadir insalla .... sizi cok ozledim sizi cok

merhaba cadıcım ne güzel tatlı telaş başlamış çocuk odası hazırlamak ne heyecanlıdır dimi maşallah canım size

zeynom canım menim nasılsın ben iyiyim inşallah daha iyi olacam
dualarını esirgeme canım buna çok ihtiyacım var

inşallah canım duanı esirgeme prensesim nolur

içimde hem korku var hem heyecan var karmakarışığım

canımmm kuzum inşş her şey güzel olacakkk ama bu heycan bitmeyecek her seferinden bir öncekinden daha fazla katlanacak heycanınnn:18::18::18::18:
önce ebiryoların oluşacakkk sen ne oluyor ne olacak derkennn :26::26:rahmine düşecekk o embiyolarrrr sen acaba tutunacakmı derkennnn:26::26::26: kök salacak rahmindeee sen bu sefer keseyi bir görsem diyeceksinnn :26::26::26:keseyi görmeye gitiğinde bebeğin sana bir süpriz yapacakkk pıt pıtları duyacaksınnn hecanın biraz daha artacakkk :18::18::18:tabi acablardaaa :26::26::26:sonra bir gün bir bakacaksın kiiiii kucağında dünyalar güzeli bir melek kokusunu içine çektüğinde bütün korkuları unutacaksınnnn inşşşşşşşşş her şey güzel olacak Eki Görüntüle 422627 Eki Görüntüle 422627 Eki Görüntüle 422627 Eki Görüntüle 422627

ne güzel yazmışsın yetercim ağzından bal damlıyo yüreği temiz bacım menim

inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup nüfus patlaması yapacaz

merhaba cadıcım ne güzel tatlı telaş başlamış çocuk odası hazırlamak ne heyecanlıdır dimi maşallah canım size

evet canim tatli bir telas ..... insalla sende diyer arkadaslarda bu telasi en kisa zamanda yasarsiniz ben biraz erken basladim ikiz olduklari icin 7 aylik olduktan sonra her an bekleyin dediler zaten birsi bebekte cok asada hersey hazir olsun .... ama insalla erken doom olmaz biraz buyusunler .herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…