iyiyim canım cadıcım seninde transferden sonra kasık batmaların olmuşmuydu bide büyük abdest yaparken ağrın olmuşmuydu :26::26::26::26::26:
inşallah canım ya tutunurlar bırakmazlar annelerini dimi
seninki stres yorgunluğu o zaman boş ver her iş olur sen rahat bırak kendini
evet canim kasik batmalarim olmustu igne batar gibi iki taraftada vardi ve ben ikisininde tutunu hisediyordum ....... insalla seninde oyle olur ... o diyerinden olmuyordu canim ama sen dikat et .........insalla canim
insalla canim
senin hazırlıklarında az kalmış ne güzel ondan sonra gelsin prenseslerimiz
odaları bitince resimlerini çekip topiğe koysana bizde görelim canım
evet canim gelsinler bebisler .... tatli bir telas insalla sende en yakin zamanda yasarsin ......oda bitsin cekip koyarim canim
[ı] inşallah canım allah hep böyle tatlı telaşlar nasip etsin[/ı]
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçen sefer hiç böyle olmamıştım ben. Belki ilk denediğim içindi belkide henüz isteyip istemedğimi bilmediğim içindi.
Şuan ne kadar üzgün olduğumu kelimeler ile tarif edemem. Sanırım böyle bir kelime bilmiyorum.
Çok umutluydum, belki aklımın köşesindeki korkudan kimseye tam ifade edemiyordum.
Evlendiğimden beri yaşamış olduğumuz onca olaydan sonra bunu yaşadığıma inanamıyorum. İnanmak istemiyorum.
İnsanlar ne kadar ilginçler sürekli olarak birşeyleri birşeylere yoruyorlar, bende yordum. Bir ruyayı, bir falı, bir oyuncağı aslında ne kadarda istiyormuşum bir aile kurmayı.
Nasıl hissediyorsunuz bilemiyoum ama ben kendimi çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum. Kocamın suratına bakmak istemiyorum.Akşam isten gelecek ve her zamanki gibi mutlu sanki hiç böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davaranacak sabırla.
Saçma sapan haplar, iğneler, üzülme diyen insanlar, sana üzülerek bakan gözler, ne diyeceğini bilemeyenler....
gunaydin kizlar iyi hafta gecirme dileyile sizi cok
günaydın tatlı cadılarım nasılsınız bakim
iyiz canimsen nasilsin nasil gidiyor ... ise basladinmi ......
yok canım bu hafta izinliyim önümüzeki hafta içinde rapor alacam test sonucundan sonra işe başlamayı düşünüyorum.evde olmak güzelmiş yaaaaaa
bugün daha iyiyim cadıcım kasık batmaları dışında bi sorun yok şimdilik inşallah bebeklerim benimledir ve bana tutunmuşlardır
bişey olmaz Allahın izniyle saracım..dünden girip yazacam bir türlü yazamadım..işim çoktu..annemler geldi dün yemek falan derken..bugünde işe başladım..gelen giden fırsat olmadı bir türlü...iyi olmana sevindim bu arada..hep böyle iyi ol..hamile haberinide alalım inşallah tatlım...herkese merhaba kızlar
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
insalla canim bebisler simsiki sana tutunur .......... su anda neler hisetini cok iyi biliyorum ne yapsam ne yapmasam ne yesem iyi gelir .. tutunuca varsa hic birseyde yapmasan tutunur ... insalla bebisler seninledir
günaydın herkese iyi haftalar kızlarr
saramm yeni gelişmeler var sanırım hayırlısıı olsun hakkında canım benimm müjdeli haberlerini bekliyorum ..
bişey olmaz Allahın izniyle saracım..dünden girip yazacam bir türlü yazamadım..işim çoktu..annemler geldi dün yemek falan derken..bugünde işe başladım..gelen giden fırsat olmadı bir türlü...iyi olmana sevindim bu arada..hep böyle iyi ol..hamile haberinide alalım inşallah tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?