saraaaaaaaaaaaaaanasılsın canım benimmmmmmm
bebişlerimiz nasıl ayy kızlarımız dicektim kız ikiz kızlarınmı olacak acep hislerim kuvvetlidir haaa
herkese merhaba kızlar
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
canım dualarımız seninle bol bol yat dinlen suyu bol iç yorulma rabbime emanetsiniz
çok sağol canım geldiğimden beri uyuyodum şimdi kalktım su içerim canım evet Allahım koruduktan sonra bişey olmaz inşallah onlar çok küçük daha güce ihtiyaçları var Rabbim yardımcıları olsun ve bana çok bağışlasın
amin canım inşallah Rabbim versin tüm isteyenlereee
herkese merhaba kızlar
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
tüp bebek için nereye gitmiştin?bişey olmaz rabbimin izniyle.yiyecek ekmekleri varsa hiiiç bişey olmaz.sen rahat ol.inşallah seninle bebeklerin.canım dualarım seninle.
bende bugün ilkdefa kesenin içinde bebeğimi gördüm.kalbi atıyordu ve oynuyordu.ablası da gördü kardeşini çok merak ediyordu.
bi sevinç bi tarafrtanda hüzün var.dün kızımın ameliyatı için doktorlar aradı 2 hafta sonra gün verdiler.ilk duyduğumda çok kötü oldum.dualarınız esirgemeyin nasıl dayanıcam o gün geldiğinde bilmiyorum.rabbim dayanma gücü verir heralde.kimseyi evlatlarıyla sınamasın Allahım..
kendimi yormuyorum canım transferin ilk günü olduğu için eşim nete girmemi istemedi radyasyon almamam için
gunaydin kizlar nasilsiniz ... biz iyiz
günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum
canim benim ikitane transver edilmis cok sevindim insalla ikiside tutar ve sende ikiz annesi olursun ... herseyin hayirlisi nasibinde varsa olur ALLAHIN izniyle
gunaydin kizlar nasilsiniz ... biz iyiz
günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum
günaydın canım
biz de iyi olmaya çalışıyoruz
her tarafım tutulmuş
merhaba kızlar
herkese mutlu pazarlar
tatlım niye kendini yoruyosun doğuma az kalmış zaten sen dinlenmene bak
amin inşallah cadıcım Allah ağzından duyun inşallah
iyi olmanıza sevindim canım
tatlım niye kendini yoruyosun doğuma az kalmış zaten sen dinlenmene bak
amin inşallah cadıcım Allah ağzından duyun inşallah
iyi olmanıza sevindim canım
ama dikkat et canım ee ağırlaştın artıkın
dikat et kendine canim ... bebisin gelmesine az kaldi kendini yorma
sanada iyi pazarlar canim nasilsin ...
sende kendine dikat et canim kendini yorma fazla ALLAHIN izniyla bebislerin sana tutunucak
ya hiçbir şey yapmıyorum niye yoruluyorum ki
sanırım peşlerinde dolanmaktan
bebişim geldiğinde evim mis gibi olsun istiyorum
inş çabucak biter kalkıp makinadan çamaşırları çıkarayım
ya hiçbir şey yapmıyorum niye yoruluyorum ki
sanırım peşlerinde dolanmaktan
bebişim geldiğinde evim mis gibi olsun istiyorum
inş çabucak biter kalkıp makinadan çamaşırları çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?