Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaaaaaaaaaa nasılsın canım benimmmmmmm
bebişlerimiz nasıl ayy kızlarımız dicektim kız ikiz kızlarınmı olacak acep hislerim kuvvetlidir haaa

merhaba canım menim iyi sayılırım yol yorgunuyum sen nasılsın

inşallah ikiz kızlarım olsur canım Allah hayırlı sağlıklı versinde kız erkek farketmez aslında

canım dualarımız seninle bol bol yat dinlen suyu bol iç yorulma rabbime emanetsiniz

canım dualarımız seninle bol bol yat dinlen suyu bol iç yorulma rabbime emanetsiniz

çok sağol canım geldiğimden beri uyuyodum şimdi kalktım su içerim canım evet Allahım koruduktan sonra bişey olmaz inşallah onlar çok küçük daha güce ihtiyaçları var Rabbim yardımcıları olsun ve bana çok bağışlasın

amin canım inşallah Rabbim versin tüm isteyenlereee

tüp bebek için nereye gitmiştin?bişey olmaz rabbimin izniyle.yiyecek ekmekleri varsa hiiiç bişey olmaz.sen rahat ol.inşallah seninle bebeklerin.canım dualarım seninle.
bende bugün ilkdefa kesenin içinde bebeğimi gördüm.kalbi atıyordu ve oynuyordu.ablası da gördü kardeşini çok merak ediyordu.
bi sevinç bi tarafrtanda hüzün var.dün kızımın ameliyatı için doktorlar aradı 2 hafta sonra gün verdiler.ilk duyduğumda çok kötü oldum.dualarınız esirgemeyin nasıl dayanıcam o gün geldiğinde bilmiyorum.rabbim dayanma gücü verir heralde.kimseyi evlatlarıyla sınamasın Allahım..

amin betülcüm sağol benimde dualarım seninle inan Allah yardımcın olsun inşallah kızın sağ salim girip çıkacak ameliyata ve iyileşecek bu ameliyattan sonra ikinci bebeğinizle beraber dört kişil bi aile olarak mutlu lesut yaşayacaksınız inşallah tatlım menim

ne güzel keseyi görmüşsün darısı başıma betülcüm

günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum

günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum

tatlım niye kendini yoruyosun doğuma az kalmış zaten sen dinlenmene bak

canim benim ikitane transver edilmis cok sevindim insalla ikiside tutar ve sende ikiz annesi olursun ... herseyin hayirlisi nasibinde varsa olur ALLAHIN izniyle

amin inşallah cadıcım Allah ağzından duyun inşallah

gunaydin kizlar nasilsiniz ... biz iyiz

iyi olmanıza sevindim canım

tatlım niye kendini yoruyosun doğuma az kalmış zaten sen dinlenmene bak

amin inşallah cadıcım Allah ağzından duyun inşallah

iyi olmanıza sevindim canım

ama dikkat et canım ee ağırlaştın artıkın

dikat et kendine canim ... bebisin gelmesine az kaldi kendini yorma

ya hiçbir şey yapmıyorum niye yoruluyorum ki
sanırım peşlerinde dolanmaktan
bebişim geldiğinde evim mis gibi olsun istiyorum
inş çabucak biter kalkıp makinadan çamaşırları çıkarayım

sanada iyi pazarlar canim nasilsin ...

iyiyim canım cadıcım seninde transferden sonra kasık batmaların olmuşmuydu bide büyük abdest yaparken ağrın olmuşmuydu :26::26::26::26::26:

sende kendine dikat et canim kendini yorma fazla ALLAHIN izniyla bebislerin sana tutunucak

inşallah canım ya tutunurlar bırakmazlar annelerini dimi

seninki stres yorgunluğu o zaman boş ver her iş olur sen rahat bırak kendini

bende cok yoruluyorum canim evin isini taksit taksit yapiyorum ..elerim ayaklarim sisiyor halsizim ... bende dun bebislerin odasinin tavani boyatim gecen hafta duvar kiyadinideistirdim ... bugunde dolaplari yataklari kurduk ..daha eksikler var iyice arlasmadan onlarida bitirmek istiyorum ... hayirlisiyla bitirip bekliyicam bende .... gecen hafta dok. gitiyimde 28 haftadan sonra her an bekle dediler bende ondan acele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…