- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
iyiyim tatlım sen nasılsın
ben de iyiyim
baktım hiç yataktan çıkasım yok
aldım laptop u yatağa
günaydın yeterim nasılsın bacım
saram hiç iyi değilim eşimin prolaktini yükselmişş prç cuma has idim cuma akşamıda yeğnim ateşlendi onu has yatırdıkkk ayaklarım şiş ayakta durmaktan bu hafta prşb mr ççeklecek eşime rabbim hayırlı sonuçlar olur inşşş
Saol bitanem...iyi diyelim iyi olalım...öğlen gittim annem kapıyı açınca buse arkasındaymış..alnına çarpmış..kıpkırmızıydı..moralim bozuldu valla..iyi çocuğa bişey olmamış...sen nasılsın saracım...güzel haberi ne zaman alacaz canım senden..test ne zaman yapılacak inşallah...inşallah canım sağol
amin canım sağol sen nasılsın sende varmı yeni gelişmeler
amin leylam sağol sen nasılsın buse nasıl annen gelmiş gözün aydın
saol tatlım biz iyiyiz çok şükürde sen nasılsın asıl..sana o kadar yazı yazdım bir cevap bile yazmadın..çok üzüldüm...selam kızlar
nasılsınız?
ah canım ya ...bugün çok yoğunum gelen giden...iş bugün yoğun..bir hafta evdeydimya acısı çıktı bugün...öğlen bir geldim resmen kuyruk vardıleylaaaaaaaa nerdesin gelde sohbet edek özledim seni
inşallah canım sağol
amin canım sağol sen nasılsın sende varmı yeni gelişmeler
amin leylam sağol sen nasılsın buse nasıl annen gelmiş gözün aydın
Saol bitanem...iyi diyelim iyi olalım...öğlen gittim annem kapıyı açınca buse arkasındaymış..alnına çarpmış..kıpkırmızıydı..moralim bozuldu valla..iyi çocuğa bişey olmamış...sen nasılsın saracım...güzel haberi ne zaman alacaz canım senden..test ne zaman yapılacak inşallah...
saol tatlım biz iyiyiz çok şükürde sen nasılsın asıl..sana o kadar yazı yazdım bir cevap bile yazmadın..çok üzüldüm...
ah canım ya ...bugün çok yoğunum gelen giden...iş bugün yoğun..bir hafta evdeydimya acısı çıktı bugün...öğlen bir geldim resmen kuyruk vardıinsan seli var boğuldum burda...
bende bi değişiklik yok canım iyiyim çok şükür bildiğin gibi yanii ... dualarım seninle umarım güzel haberler verirsin ..
hepimize güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah
geçmiş olsun buseye canım çocuk bu dişe kalka büyüyecek ama annelik işte insanın içi acıyo dimi
tatlım test günü 5 haziran inşallah ogün benim en mutlu olduğum gün olur
inşallah canım çok sağol inşallah sende yakında anne olduğun haberini verirsin
amin nazoşum iyi yürekli bacım menim
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun üzülme Rabbim büyük derdi veren Rabbim şifayıda verir sen kalbini ferah tut ve eşinin yanında hep dik ve sağlam dur biliyorum zaten öyleyim diyeceksin zaten sen çok güçlü bi kadınsın bu günleride geride bırakacaksın ben inanıyorum dualarım seninle canım menim[/I]
Saol bitanem...iyi diyelim iyi olalım...öğlen gittim annem kapıyı açınca buse arkasındaymış..alnına çarpmış..kıpkırmızıydı..moralim bozuldu valla..iyi çocuğa bişey olmamış...sen nasılsın saracım...güzel haberi ne zaman alacaz canım senden..test ne zaman yapılacak inşallah...
saol tatlım biz iyiyiz çok şükürde sen nasılsın asıl..sana o kadar yazı yazdım bir cevap bile yazmadın..çok üzüldüm...
ah canım ya ...bugün çok yoğunum gelen giden...iş bugün yoğun..bir hafta evdeydimya acısı çıktı bugün...öğlen bir geldim resmen kuyruk vardıinsan seli var boğuldum burda...
Saol canım benim..Allah esirgemiş yavrumu...5 haziranda inşallah anne olacağının müjdesini verirsin bize saracım...geçmiş olsun buseye canım çocuk bu dişe kalka büyüyecek ama annelik işte insanın içi acıyo dimi
tatlım test günü 5 haziran inşallah ogün benim en mutlu olduğum gün olur
inşallah canım çok sağol inşallah sende yakında anne olduğun haberini verirsin
amin nazoşum iyi yürekli bacım menim
buyrun benimmmmmmmmmmmmm...işim yoğun giremedim saram ya...şimdide sen yoksun...leylaaaaaaaaaaaaam
ay bitanem ya seni üzmek için söylemedim hassas prensesim benim...prensesime azcık kapris yapam dedim...sende iyiki varsın tatlım...aklım hep siz hamişlerde..sağlıkla doğurun inşallah bitanem..kendini yorma bak doğuma az kaldı...buse için de saol teyzesi..şükürler olsunki yavruma bişey olmamış..sabah baktım kızarıklık gitmiş..Rabbim koruyor sabileri ya...öptüm seni ve yavrunu canım benim...aah canım ya inan bu aralar çok yorgunum
temizliğe başladık şimdi bile belim kopuyor
bir de sanırım üşüttüm
her nefes alışımda kaburgalarımın altı ağrıyor
bir de hamilelik stresi sen anlarsın
dua edin de hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım
bazen okuyacak halim bile olmuyor
elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
ama senin yazdığın kesin gözümden kaçmıştır
yoksa neden cevap vermeyeyim ki
siz benim dert ortağımsınız
ve iyiki varsınız üzülme lütfen
zaten her şeye zırlıyorum
şimdi de ağlamak üzereyim
üzüldüm falan diyince
buse için de çok üzüldüm
neyseki bir şey olmamış
sanada geçmiş olsun tatlım...ilgine teşekkürler yeterim...günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
adet oldum ondanmıdır bilmiyorummmm başım çatlıyor bu günnn
saram güzel haberleri bekliyoruz inşşş
leyla geçmiş olsun canımmm
Saol canım benim..Allah esirgemiş yavrumu...5 haziranda inşallah anne olacağının müjdesini verirsin bize saracım...
buyrun benimmmmmmmmmmmmm...işim yoğun giremedim saram ya...şimdide sen yoksun...
ay bitanem ya seni üzmek için söylemedim hassas prensesim benim...prensesime azcık kapris yapam dedim...sende iyiki varsın tatlım...aklım hep siz hamişlerde..sağlıkla doğurun inşallah bitanem..kendini yorma bak doğuma az kaldı...buse için de saol teyzesi..şükürler olsunki yavruma bişey olmamış..sabah baktım kızarıklık gitmiş..Rabbim koruyor sabileri ya...öptüm seni ve yavrunu canım benim...
sanada geçmiş olsun tatlım...ilgine teşekkürler yeterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?