- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya
merhaba kızlar
beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
ben iyiyim ara ara birazsancım oluyo ama sanırım normal bu sancılar inşallah bebişlerim bana tutunuyolardır
onları daha şimdiden çok seviyorum
netim olmadığı için gelemedim sizleri merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın kızlar
Evet ya ben de sinir oldumaleyküm selam canım
dündeaynını ben yaşadım
o kadar yazdım hepsi gitti
çok sinir bir durum
net gitti canım az önce geldi
kizlar nasilsiniz bir kac gundur giremiyorum sizi cok ozledim .... ben iyim bebislerde iyi ... misafirler var cocuklardan bana kom. deymiyor biri alip biri birakiyor .... insalla hepiniz iyisiniz
Evet herkesi çok meraklandırdınmerhaba kızlar
beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
ben iyiyim ara ara birazsancım oluyo ama sanırım normal bu sancılar inşallah bebişlerim bana tutunuyolardır
netim olmadığı için gelemedim sizleri merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın kızlar
sağol teyzeleri çok şükür iyi gidiyo sancısı var gazını çıkaramıyo bide kakasını yapamıyo :26::26:
onun dışında iyiyiz bu arada bugün tam bi aylık oldu kızım
önemli değil canım benim..sen geldiğindede ben yoktum..mesai bitti evi gitmiştim..evdede giremiyorum buse izin vermiyor teyzesi..cnm kusura bakma ani çıktım eltim geldi bizim
yağmuru yıkadıkta şimdi uyuttum tekrar geldim cnm
iyi olmana sevindim kardelencim...evet acile falan gittik deyince merak ettim seni...inşallah sağlıkla doğum yaparsın..dualarım seninle tatlım..kızlar merak etmişsiniz,biz iyiyiz,bugün kontrolümüz vardı zaten rutinde,gittik,haftasıyla uyumlu bir bebekmiş,şu an için su normal,eğer paniksen yatıralım dediler,ben de bunu gerektircek bi risk var mı dedim,yokmuş,on dk sonrasında kendimize bile nolacağını bilemeyiz dediler,ben de ben kendimi takip edeyim,gerekirse gelirim dedim,daha iyi olur,hastanede enfeksiyon riski var her zaman dediler ve gönderdiler
nst mizde de sancı çıkmadı,şimdilik durum bu
geceden uykusuz olduğum,sabah ta erken kalkıp tüm günüm hastanede geçtiği için şu an çok yorgunum ve uyumaya gidiyorum
sara yı ben de çok merak ettim
prensescim temizliğin bitmiş,çok kıskandığımı belirtmek isterim
ama benim annem bana yardım edemez,çok şükür ki ameliyattan sonra baya düzelmiş,en azından basarken acısı yok ya,ona seviniyorum
ah saracım dün meraktan öldüm..ah bu hava şartları...iyi olmana çok sevindim bitanem ya..merhaba kızlar
geçen banada oldu..insan çıldırıyor o durumda dimi hatresim..nasılsın bitanem..gene karşılaşamadık seninle..gece telden bağlandım ışığın yanıyordu ama sara gelmişmi diye ziyaretçi olarak baktım..çok uykum vardı girip sohbet edemedim canım..telden yazamıyorum iki saat zaten..laptopuda açmaya üşendim uykum var diye..slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya
cadıcım iyi olmana sevindim tatlım..arada gir kendinden ve ikizlerden haber ver...hamile halinle ne misafiri ağırlıyorsun sen yakizlar nasilsiniz bir kac gundur giremiyorum sizi cok ozledim .... ben iyim bebislerde iyi ... misafirler var cocuklardan bana kom. deymiyor biri alip biri birakiyor .... insalla hepiniz iyisiniz
günaydın betülüm..nasılsın canım..evet sara bizi biraz endişelendirdi ama elinde olmayan sebeblerden dolayı olmuş...inşallah sara hamiledirsaracım hoşgeldin bi problem olmamasına sevindim.sancılarda bence iyiye işaret.hadi hayırlısııı şafak 4 dimi.
ay ne güzel topiğe 2 bebek gelicek doğucak yani Allah sizi bi avazda kurtarsın benndaha yolun başındayım.
geçen banada oldu..insan çıldırıyor o durumda dimi hatresim..nasılsın bitanem..gene karşılaşamadık seninle..gece telden bağlandım ışığın yanıyordu ama sara gelmişmi diye ziyaretçi olarak baktım..çok uykum vardı girip sohbet edemedim canım..telden yazamıyorum iki saat zaten..laptopuda açmaya üşendim uykum var diye..
İyiyim canım sabah namazını kaçırdım güya kaza edip bugün cuma ya Kur' an okuyayım dedim yarım saat oldu Rana hanım hala emiyor.Tek parmakla yalnız kalma diye sana cevap yazıyorum
Evet canım ya
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılarak nasip etsin
kizlar nasilsiniz bir kac gundur giremiyorum sizi cok ozledim .... ben iyim bebislerde iyi ... misafirler var cocuklardan bana kom. deymiyor biri alip biri birakiyor .... insalla hepiniz iyisiniz
insalla canim bebislerin seninledir .. sancilar normal canim merak etmeALLAHIN izniyla az kaldi insalla iyi bir haber verirsin bize
Evet herkesi çok meraklandırdın
Canım sancılarının olması bence senin hamile olma ihtimalini arttırıyor çünkü ben de öyleydim
saracım hoşgeldin bi problem olmamasına sevindim.sancılarda bence iyiye işaret.hadi hayırlısııı şafak 4 dimi.
ay ne güzel topiğe 2 bebek gelicek doğucak yani Allah sizi bi avazda kurtarsın benndaha yolun başındayım.
Günaydın canım nasılsın bugün, bence (inşallah) hamişsin
Günaydın canım nasılsın bugün, bence (inşallah) hamişsin
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar olsun saracım...işe dalmışım hemen site beni şutlamış aslında burdaydım...günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılarak nasip etsin
günaydın hatresim..nasılsın bitanem...rana uyuyor sanırım..Günaydın canım nasılsın bugün, bence (inşallah) hamişsin
inşallah tutunma sancısıdır saram..endişe etme annesine sımsıkı tutunacak ve bir ömür onu hiç bırakmayacak bitanem..kalbini rahat tut..mübarek 3 aylar hürmetine hamile kalacaksın canım...amin inşallah canım az önce duş aldım yine hafif hafif sancı oluyo ama inşallah bebeklerim tutunuyodur
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar olsun saracım...işe dalmışım hemen site beni şutlamış aslında burdaydım...seni burda görmek çok güzel ya..ışığın hiç sönmesin saram..
günaydın hatresim..nasılsın bitanem...rana uyuyor sanırım..evet bencede inşallah saram hamiştir..
inşallah tutunma sancısıdır saram..endişe etme annesine sımsıkı tutunacak ve bir ömür onu hiç bırakmayacak bitanem..kalbini rahat tut..mübarek 3 aylar hürmetine hamile kalacaksın canım...
amin canım inşallah...benimde şansımdan yani salı günü araziye çıkacam ya...dün çıkmamız gerekiyordu maliyeciler salıya ertelemiş..akşama kadar merak ederim..amin hiç birmizin ışığı hiç sönmesin leylacım
inşallah tutunuyolardır salıya az kaldı bende heyecan başladı inşallah sonumuz güzel olur
amin canım inşallah...benimde şansımdan yani salı günü araziye çıkacam ya...dün çıkmamız gerekiyordu maliyeciler salıya ertelemiş..akşama kadar merak ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?