Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya

aleyküm selam canım
dündeaynını ben yaşadım
o kadar yazdım hepsi gitti
çok sinir bir durum
net gitti canım az önce geldi

kizlar nasilsiniz bir kac gundur giremiyorum sizi cok ozledim .... ben iyim bebislerde iyi ... misafirler var cocuklardan bana kom. deymiyor biri alip biri birakiyor .... insalla hepiniz iyisiniz

insalla canim bebislerin seninledir .. sancilar normal canim merak etme ALLAHIN izniyla az kaldi insalla iyi bir haber verirsin bize

aleyküm selam canım
dündeaynını ben yaşadım
o kadar yazdım hepsi gitti
çok sinir bir durum
net gitti canım az önce geldi
Evet ya ben de sinir oldum

kizlar nasilsiniz bir kac gundur giremiyorum sizi cok ozledim .... ben iyim bebislerde iyi ... misafirler var cocuklardan bana kom. deymiyor biri alip biri birakiyor .... insalla hepiniz iyisiniz

Bizler iyiyiz canım, canım doğum mu yaptın sen,yazdıklarından o manayı çıkardım:44::44::44: Allaha emanet ol sen ve bebişlerin
Evet herkesi çok meraklandırdın
Canım sancılarının olması bence senin hamile olma ihtimalini arttırıyor çünkü ben de öyleydim

sağol teyzeleri çok şükür iyi gidiyo sancısı var gazını çıkaramıyo bide kakasını yapamıyo :26::26:
onun dışında iyiyiz bu arada bugün tam bi aylık oldu kızım

Canım yeni doğanlarda ve anne sütü olan bebeklerde pek kabızlık sorunu olmazmış.Sadece kakasını uzun süre yapmayabilir bebekler, çünkü benim kızımın 10 gün kadar yapmadığını ve hiç bir sıkıntısı olmadığını bilirim ben, sizde de öyledir belki, sadece gazdır onu rahatsız eden diye düşünüyorum
Bu arada az buçuk hemşo sayılırız seninle memleketlerimiz çok yakın birbirine

Son düzenleme:
saracım hoşgeldin bi problem olmamasına sevindim.sancılarda bence iyiye işaret.hadi hayırlısııı şafak 4 dimi.
ay ne güzel topiğe 2 bebek gelicek doğucak yani Allah sizi bi avazda kurtarsın benndaha yolun başındayım.

cnm kusura bakma ani çıktım eltim geldi bizim
yağmuru yıkadıkta şimdi uyuttum tekrar geldim cnm
önemli değil canım benim..sen geldiğindede ben yoktum..mesai bitti evi gitmiştim..evdede giremiyorum buse izin vermiyor teyzesi..
iyi olmana sevindim kardelencim...evet acile falan gittik deyince merak ettim seni...inşallah sağlıkla doğum yaparsın..dualarım seninle tatlım..
ah saracım dün meraktan öldüm..ah bu hava şartları...iyi olmana çok sevindim bitanem ya..
slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya
geçen banada oldu..insan çıldırıyor o durumda dimi hatresim..nasılsın bitanem..gene karşılaşamadık seninle..gece telden bağlandım ışığın yanıyordu ama sara gelmişmi diye ziyaretçi olarak baktım..çok uykum vardı girip sohbet edemedim canım..telden yazamıyorum iki saat zaten..laptopuda açmaya üşendim uykum var diye..
cadıcım iyi olmana sevindim tatlım..arada gir kendinden ve ikizlerden haber ver...hamile halinle ne misafiri ağırlıyorsun sen ya kovala gitsinler ben hamileyim doğurunca gelin hemde bebeğime bakarsınız dersin.. kendini yorma kızarım yoksa tatlı hamişim benim.. ikizleri öpüyorum bitanem...
günaydın betülüm..nasılsın canım..evet sara bizi biraz endişelendirdi ama elinde olmayan sebeblerden dolayı olmuş...inşallah sara hamiledir

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılarak nasip etsin

Evet canım ya

iyi olmanıza sevindim canım hep iyi olun ama misafir var diye kendini yorma unutma sen üç canlısın

insalla canim bebislerin seninledir .. sancilar normal canim merak etme ALLAHIN izniyla az kaldi insalla iyi bir haber verirsin bize

inşallah canım inşallah benimledirler zaman daraldıkça heyecan artıyo:18::18::18::18::18::18:

Evet herkesi çok meraklandırdın
Canım sancılarının olması bence senin hamile olma ihtimalini arttırıyor çünkü ben de öyleydim

evet tatlım ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu

seninde tüp bebek dimi sancılar normal dimi ne bileyim çok korkuyorum hatrescim ya

canım çok sağol seninle kırkımız karışacak gibi gibi

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılarak nasip etsin
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar olsun saracım...işe dalmışım hemen site beni şutlamış aslında burdaydım... seni burda görmek çok güzel ya..ışığın hiç sönmesin saram..
Günaydın canım nasılsın bugün, bence (inşallah) hamişsin
günaydın hatresim..nasılsın bitanem...rana uyuyor sanırım..evet bencede inşallah saram hamiştir..
amin inşallah canım az önce duş aldım yine hafif hafif sancı oluyo ama inşallah bebeklerim tutunuyodur
inşallah tutunma sancısıdır saram..endişe etme annesine sımsıkı tutunacak ve bir ömür onu hiç bırakmayacak bitanem..kalbini rahat tut..mübarek 3 aylar hürmetine hamile kalacaksın canım...

amin hiç birmizin ışığı hiç sönmesin leylacım

inşallah tutunuyolardır salıya az kaldı bende heyecan başladı inşallah sonumuz güzel olur

hatreeeeees, leylaaaaaaaaa sizler nasılsınız kızlar

buseyle rana nasıl onları benim içinde koklayarak öpün

biliyomusunuz ben bebişlerimi aldıktan sonra rüyamda hep kızlarım olmuş görüyorum bazen bi tane bazen iki tane

belki bilinçaltıdır bilmiyorum ama çok güzel rüyalar

amin hiç birmizin ışığı hiç sönmesin leylacım

inşallah tutunuyolardır salıya az kaldı bende heyecan başladı inşallah sonumuz güzel olur
amin canım inşallah...benimde şansımdan yani salı günü araziye çıkacam ya...dün çıkmamız gerekiyordu maliyeciler salıya ertelemiş..akşama kadar merak ederim..

amin canım inşallah...benimde şansımdan yani salı günü araziye çıkacam ya...dün çıkmamız gerekiyordu maliyeciler salıya ertelemiş..akşama kadar merak ederim..

sağlık olsun canım sende kendine dağda bayırda dikkat et aman bu sıralar yağmur yağış sel su aldı başını gidiyo

Allah korusun seni bütün kötülüklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…