Sabırla Bebeğini Bekleyenler

olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil

Canımmmmmmmm..... henüz nasip değilmiş demek ki Ne desek boş biliyorum Rabbim yüreğine ferahlık versin.....

Canım üzülme demeyeceğim üzül, ağla açılman lazım..
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

sarammmyüreği güzel arkadaşımmmmmmm:26::26::26::26::26: CANIMMMM BENİMMM :26:ŞU ANDA NE SÖYLESEMMM SENİN İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEYECEK BİLİYORUMMM KENDİNİ ÜZME AĞLAMA DA DEMEYECEĞİMMM NASIL RAHAT EDECEKSENN NASIL BU OLUMSUZLUĞU ATACAKSAN ÖYLE YAPPPP AĞLA RAHATLAA CANIMMMMMM AMA ASLA İÇİNE ATMA KISMET DİYELİMMMM KADER DİYELİM SINAV DİYELİMMMMM :44:NE DERSEK DİYELİM AMA KENDİMİZİ YIPRATMADAN YAPALIM ............canım şunu hiç unutma :44:BİR BEBEĞİMİZ OLSADA OLMASADA BU VİCUT BU AKIL BU BÜNYE BİZE BİR ÖMÜR BOYU LAZIMMMM:44: ONU NE KADAR AZ YIPRATIRSAK O KADAR İYİ ............ BİRDE UNUTMA SEN BENİM DEĞERLEİMSİNNN

sarcım çok üzüldüm ana hayırlısı böyleymiş dememiz lazım... ama ne desem de yüreginin üzüntüsünü şuan alamaz...
ama tatlım inanıyorum ki inşallah en dogru zamanda gelicek yavrun sana.. cadi vardı ya bizim arkadaş bak ne kadar denedi hatırlıyosun en sonunda maşallah kavuştu yavrularına... belki süpriz yapar birdaha ki ay kendileri gelir bebişler... ben inanıyorum ki kavuşacaksın yavruna canım...

saracımm iyi yürekli arkadaşımmmmmne diyeceğimi bilemiyrm çünkü biliyorumki şuanda hiç bişeyi duymuyor kalbin.yanında oldumuzu ve aynı kaderi paylaştımızı bil yeter.
kürtajdan sonra ilk defa heycanlandım ama ne diyelimmm

Su anda hicbir teselli sozcugu fayda etmez biliyorum ama saracim hani bir laf varya
HER ISTE BIR HAYIR VARDIR buna inan lutfen.. olupta kaybetmek
inan bana daha aci Rabbim bunu unutturacak baska aci yasatmasin.
Sagliginizi elinizden almasin yuvanizi bozmasin. Herzaman beterin beteri var
Halimize sukredelim canim olacak biliyorum ama sabirla
Vakti zamanini beklemek gerekiyor

Bitanem pozitif olmasini cok isterdim ama hayirlisi boyleymis umarim bidahaki seferde kavusursun yavruna....suan ne desem acini hafifletmez biliyorum fakat uzulmenide istemem...

12.günde yaptırdım canım

geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzumuza
AMİN BİTANEM YA...
Saracım çok üzüldüm ya..bugün çok yoğundum girip bir bakayım dedim..elbet bundada vardır bir hayır ...kızların yazdıklarına katılıyorum...inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder...çok öpüyorum seni tatlişim...

saracım senden bi haber varmı diye girdim ama daha bişey yazmamışın
inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

Canımmmmmmmm..... henüz nasip değilmiş demek ki Ne desek boş biliyorum Rabbim yüreğine ferahlık versin.....

Canım üzülme demeyeceğim üzül, ağla açılman lazım..
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden içim yanıyo resmen

Allah hayırlısını versn ablacım
dualar boşa gitmez, zamanı gelmemiş
ne desek boş moralin bozuk anlıyorum
seni seviyorummmmmmmmmm

Son düzenleme:
saram canım çok üzüldüm arkadaşım ya Rabbim hakkımızda hayırlı olanı daha iyi bilir inş en kısa zamanda göndersin yavrunu

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr.

çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmartık hayatımda değişiklik istiyorum.2012 bana hiç uğur getirmedi.getirdiğinide aldı

günaydınn kızlarrr.

çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmartık hayatımda değişiklik istiyorum.2012 bana hiç uğur getirmedi.getirdiğinide aldı

CANIMMMM YAAAA kolay ŞEYLER YAŞAMADINNNN İNŞŞŞ RABBİM BUNDAN SONRA BU YAŞADIĞIN ACILARI UNTURACAK GÜZELİKLER YAŞATIR SANA

KIZLARRRRR NEDENDİR BİLMİYORUM:44::44::44: (aslında biliyorum da )KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ HİSEDİYORUMMM ÖYLE BİR ŞEY Kİ BU YAŞADIĞIMM:44::44::44: SANKİ ELİMİ UZATSAM TUTABİLECEĞİM :44::44:BİR ŞEY AMA ELİMİ HER UZATIĞIMDA UZAKLAŞIYORRRR:44::44::44: NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUMMMM ONU (bebeğimi) TUTMAK YAKALAMAK İÇİN NE YAPMAM GEREK BİLMİYORUMMMM YAPTIKLARIM NEDEN YETMİYORRR NEDEN BU KADAR ÇARESİZİMMMM BU ÇARESİZLİK NEREYE KADAR GİDECEKKK BUNUN BİR SONU VARMI BİLMİYORUMMM SONU VARSA EĞER :26:BU HASRETİN BEKLEMEYE RAZIYIMMM:26::26::26:AMA BUNUN BİR SONU YOKSA NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUMMMMM BÖYLE YAŞAMAYA ALIŞTIM GALİBA DERKEN:44::44::44: KÜÇÜCÜK BİR ŞEYİN ASLINDA ALIŞMADIĞIMI :26:ALIŞAMAYACAĞIMI :26:BEBEĞİM OLMADAN HEP EKSİK KALACAĞIMI HATIRLATIYORRRR İÇİMDEN BİR SES HANİ DİYOR HANİ SEN YALNIZLIĞA ALIŞMIŞTINNN BEBEĞİN OLMASADA YAŞAMDAN TAN ALACAKTIN BAŞKA BİR SESTE HAYIR O GELMEDENNNN SEN ASLA TAMAMALANAMAYCAKSINNNN HEP EKSİK KALACAKSINNN İŞTE BU ÇELİŞKİ İŞTE BU KARMAŞA BENİ ÇOK YORDU YORUYORRRR ALLAHIMA SIĞINIYORUMMMMMM DUALAR EDİYORUMMMM Eki Görüntüle 577482 (hepimiz için )9 YIL OLDUUU BU HASRET BU ÖZLEMMM HER GÜN AĞIRLAŞIYOR BÜYÜYORRR TAŞIMAK ZORLAŞIYOR RABBİM TAŞIMA GÜCÜ VERSİN İNŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 577482

CANIMMMM YAAAA kolay ŞEYLER YAŞAMADINNNN İNŞŞŞ RABBİM BUNDAN SONRA BU YAŞADIĞIN ACILARI UNTURACAK GÜZELİKLER YAŞATIR SANA

canımmm yaa seni çok merak edşyodum senin için açtım kk. çok üzüldüm senin için hep olumlu düşünmüştüm olsun arkadaşım neyapalım vardır bundadad bi hayır cnm. buda bir gelişmedir unutma hiç gebelik olmaması daha kötü buda bir gelişmedir.bencede dr. dediği gibi histerskopi yaptır ve genetik testinide yaptır ondan sonra yolunuza bakarsınız.banada şahin bey dedi aynısını hist. ve genetik test yapıcak. inşlhh Rabbim şuan okunan ezanlar hürmetine sanada, banada ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin..aminnn

üzülme yeterim seni o kadar iyi anlıyorumki ama eldn bişey gelmiyo

amin canım sağol senin kaçıncı denemen şahin bey bi kaç olumsuz denemeden sonra bu testleri istiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…