Canımmmmmmmm..... henüz nasip değilmiş demek kiolmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
AMİN BİTANEM YA...12.günde yaptırdım canım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzumuza
Saracım çok üzüldüm ya..bugün çok yoğundum girip bir bakayım dedim..elbet bundada vardır bir hayır ...kızların yazdıklarına katılıyorum...inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder...çok öpüyorum seni tatlişim...olmadı kızlar değerim 4 e düşmüş demekki kısmet değilmiş moralim çok bozuk ağlamak istiyorum ama beceremiyorum donmuş vaziyetteyim doktorum olmazsa histereskopi yapalım dedi genetik testler yapalım dedi ama bunları düşünmek için şu anda kafam yerinde değil
saracım senden bi haber varmı diye girdim ama daha bişey yazmamışın
inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
saracım inan cok sevindim inş degerin yukselmiştir rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin... hayırlı haberlerini heycanla bekliyorum topige fazla gelmesemde hep aklımdaydın inanki sanki icime dogmuş bakıyım dedim ve heycandan kalbiim küt küt attı rabbim tamamına erdirsin inş saracım...bu arada bende aşılama yaptırdım canım üc dört gün sonra belli olcak inş... hakkımızda hayırlısı olsun cok öpüyorum seni
Canımmmmmmmm..... henüz nasip değilmiş demek kiNe desek boş biliyorum Rabbim yüreğine ferahlık versin.....
Canım üzülme demeyeceğim üzül, ağla açılman lazım..
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
sarammmyüreği güzel arkadaşımmmmmmm:26::26::26::26::26: CANIMMMM BENİMMM :26:ŞU ANDA NE SÖYLESEMMM SENİN İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEYECEK BİLİYORUMMMKENDİNİ ÜZME AĞLAMA DA DEMEYECEĞİMMM NASIL RAHAT EDECEKSENN NASIL BU OLUMSUZLUĞU ATACAKSAN ÖYLE YAPPPP AĞLA RAHATLAA CANIMMMMMM AMA ASLA İÇİNE ATMA KISMET DİYELİMMMM KADER DİYELİM SINAV DİYELİMMMMM :44:NE DERSEK DİYELİM AMA KENDİMİZİ YIPRATMADAN YAPALIM ............canım şunu hiç unutma :44:BİR BEBEĞİMİZ OLSADA OLMASADA BU VİCUT BU AKIL BU BÜNYE BİZE BİR ÖMÜR BOYU LAZIMMMM:44: ONU NE KADAR AZ YIPRATIRSAK O KADAR İYİ ............ BİRDE UNUTMA SEN BENİM DEĞERLEİMSİNNN
sarcım çok üzüldüm ana hayırlısı böyleymiş dememiz lazım... ama ne desem de yüreginin üzüntüsünü şuan alamaz...
ama tatlım inanıyorum ki inşallah en dogru zamanda gelicek yavrun sana.. cadi vardı ya bizim arkadaş bak ne kadar denedi hatırlıyosun en sonunda maşallah kavuştu yavrularına... belki süpriz yapar birdaha ki ay kendileri gelir bebişler... ben inanıyorum ki kavuşacaksın yavruna canım...
günaydınn kızlarrr.
çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmartık hayatımda değişiklik istiyorum.2012 bana hiç uğur getirmedi.getirdiğinide aldı
CANIMMMM YAAAA kolay ŞEYLER YAŞAMADINNNN İNŞŞŞ RABBİM BUNDAN SONRA BU YAŞADIĞIN ACILARI UNTURACAK GÜZELİKLER YAŞATIR SANA
KIZLARRRRR NEDENDİR BİLMİYORUM:44::44::44: (aslında biliyorum da )KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ HİSEDİYORUMMMÖYLE BİR ŞEY Kİ BU YAŞADIĞIMM:44::44::44: SANKİ ELİMİ UZATSAM TUTABİLECEĞİM :44::44:BİR ŞEY AMA ELİMİ HER UZATIĞIMDA UZAKLAŞIYORRRR:44::44::44: NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUMMMM ONU (bebeğimi) TUTMAK YAKALAMAK İÇİN NE YAPMAM GEREK BİLMİYORUMMMM YAPTIKLARIM NEDEN YETMİYORRR NEDEN BU KADAR ÇARESİZİMMMM BU ÇARESİZLİK NEREYE KADAR GİDECEKKK BUNUN BİR SONU VARMI BİLMİYORUMMM SONU VARSA EĞER :26:BU HASRETİN BEKLEMEYE RAZIYIMMM:26::26::26:AMA BUNUN BİR SONU YOKSA NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUMMMMM BÖYLE YAŞAMAYA ALIŞTIM GALİBA DERKEN:44::44::44: KÜÇÜCÜK BİR ŞEYİN ASLINDA ALIŞMADIĞIMI :26:ALIŞAMAYACAĞIMI :26:BEBEĞİM OLMADAN HEP EKSİK KALACAĞIMI HATIRLATIYORRRR İÇİMDEN BİR SES HANİ DİYOR HANİ SEN YALNIZLIĞA ALIŞMIŞTINNN BEBEĞİN OLMASADA YAŞAMDAN TAN ALACAKTIN BAŞKA BİR SESTE HAYIR O GELMEDENNNN SEN ASLA TAMAMALANAMAYCAKSINNNN HEP EKSİK KALACAKSINNN İŞTE BU ÇELİŞKİ İŞTE BU KARMAŞA BENİ ÇOK YORDU YORUYORRRR ALLAHIMA SIĞINIYORUMMMMMM DUALAR EDİYORUMMMM Eki Görüntüle 577482 (hepimiz için )9 YIL OLDUUU BU HASRET BU ÖZLEMMM HER GÜN AĞIRLAŞIYOR BÜYÜYORRR TAŞIMAK ZORLAŞIYOR RABBİM TAŞIMA GÜCÜ VERSİN İNŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 577482
KIZLARRRRR NEDENDİR BİLMİYORUM:44::44::44: (aslında biliyorum da )KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ HİSEDİYORUMMMÖYLE BİR ŞEY Kİ BU YAŞADIĞIMM:44::44::44: SANKİ ELİMİ UZATSAM TUTABİLECEĞİM :44::44:BİR ŞEY AMA ELİMİ HER UZATIĞIMDA UZAKLAŞIYORRRR:44::44::44: NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUMMMM ONU (bebeğimi) TUTMAK YAKALAMAK İÇİN NE YAPMAM GEREK BİLMİYORUMMMM YAPTIKLARIM NEDEN YETMİYORRR NEDEN BU KADAR ÇARESİZİMMMM BU ÇARESİZLİK NEREYE KADAR GİDECEKKK BUNUN BİR SONU VARMI BİLMİYORUMMM SONU VARSA EĞER :26:BU HASRETİN BEKLEMEYE RAZIYIMMM:26::26::26:AMA BUNUN BİR SONU YOKSA NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUMMMMM BÖYLE YAŞAMAYA ALIŞTIM GALİBA DERKEN:44::44::44: KÜÇÜCÜK BİR ŞEYİN ASLINDA ALIŞMADIĞIMI :26:ALIŞAMAYACAĞIMI :26:BEBEĞİM OLMADAN HEP EKSİK KALACAĞIMI HATIRLATIYORRRR İÇİMDEN BİR SES HANİ DİYOR HANİ SEN YALNIZLIĞA ALIŞMIŞTINNN BEBEĞİN OLMASADA YAŞAMDAN TAN ALACAKTIN BAŞKA BİR SESTE HAYIR O GELMEDENNNN SEN ASLA TAMAMALANAMAYCAKSINNNN HEP EKSİK KALACAKSINNN İŞTE BU ÇELİŞKİ İŞTE BU KARMAŞA BENİ ÇOK YORDU YORUYORRRR ALLAHIMA SIĞINIYORUMMMMMM DUALAR EDİYORUMMMM Eki Görüntüle 577482 (hepimiz için )9 YIL OLDUUU BU HASRET BU ÖZLEMMM HER GÜN AĞIRLAŞIYOR BÜYÜYORRR TAŞIMAK ZORLAŞIYOR RABBİM TAŞIMA GÜCÜ VERSİN İNŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 577482
canımmm yaa seni çok merak edşyodum senin için açtım kk. çok üzüldüm senin için hep olumlu düşünmüştümolsun arkadaşım neyapalım vardır bundadad bi hayır cnm. buda bir gelişmedir unutma hiç gebelik olmaması daha kötü buda bir gelişmedir.bencede dr. dediği gibi histerskopi yaptır ve genetik testinide yaptır ondan sonra yolunuza bakarsınız.banada şahin bey dedi aynısını hist. ve genetik test yapıcak. inşlhh Rabbim şuan okunan ezanlar hürmetine sanada, banada ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin..aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?