canım unuturmuyum hiç o nasıl söz öyle? gelmesemde aklıma geliyosun canım her zaman dua ediyorum.... inşallah hayırlısıyla hayırlı haberi alırsın cuma günü canım... gönlünü ferah tut...
merhaba canım... gelmeye çalışıyorum tatlım.. zaten gelsem bu topik haricinde hiçbiryere bakmıyorum sadece sizin için geliyorum...
Leylacım Buse hastalanmış çok geçmiş olsun... kıyamam kuzuya....
eda gelmiş öperim seni ve minnoşu...
tweety i zaten tebrik ettim.. kardelen son ece nasıllar? neyse isim saymayayım herkesi öperim... yeni hamileleri tebrik ederim... yeni
annelere de hayırlı olsun saglıkla büyütün derim...
sırasını bekleyen arkadaşlarıma da Rabbim hayırlı evlad nasip etsin...
sevgiler kızlar...
yetercim nasılsın?
canım tşkr ederim beni unutmadıgın ve sordugun için allahıma şükür bende oglumda iyi sen nasılsın canım ogluşun nasıl senin tosun kaç aylıktı canım
zeynom canım menim sağol duaların için
bak araştırıken ne buldum donmuş embriyolarda test tarihi 15 gün sonraymış çünkü donmuş transferinde beta hcg kana geç karışırmış ama doktorum doçent bunu nasıl atlar aklım almıyo
canım tşkr ederim beni unutmadıgın ve sordugun için allahıma şükür bende oglumda iyi sen nasılsın canım ogluşun nasıl senin tosun kaç aylıktı canım
Ececim merhaba nasilsin oglununda seninde iyi olmasina sevindim nasil buyuyorlar dimi zaman cok cabuk geciyor pike nin oglu tahminimce 10 bucuk aylik falan olmasi lazim aramizda 1 hafta falan vardi cunku... seninki kac aylik oldu
canım merhaba tikr ederim evet canım zaman akıp geçiyor büyüyorlar ama nasıl büyüyorlar onu bizlere sormalılar canım bentosun allahın izniyle bu ayın 22 sinde 5 aylık olacak sen nasılsın canım bebişin nasılEcecim merhaba nasilsin oglununda seninde iyi olmasina sevindim nasil buyuyorlar dimi zaman cok cabuk geciyor pike nin oglu tahminimce 10 bucuk aylik falan olmasi lazim aramizda 1 hafta falan vardi cunku... seninki kac aylik oldu
tatlım internet çok kötü gidip geliyor kusura bakma...
canım inşallah Rabbimin izniyle seninle yavrun...
kıs ben kimseyi unutmadım... nasıl unuturum sizi.. gelemiyorum o ayrı.. yanlızım burada hiçbir yardımcım dayanagım yok ... tek oglum eşim... vakit kalmıyo bişeye.. yetişemiyorum...
hamd olsun oda iyi canım.. 10 bucuk aylık olduk şimdi.. siz nasılsınız? na kadar oldu senin minnoş...
kızlar facebook varsa isteyene adresimi vereyim ekleyin... oradan daha sık görüşebiliriz arada 2 dakka da olsa bakıyorum ...
zeynom canım menim sağol duaların için
bak araştırıken ne buldum donmuş embriyolarda test tarihi 15 gün sonraymış çünkü donmuş transferinde beta hcg kana geç karışırmış ama doktorum doçent bunu nasıl atlar aklım almıyo
canım merhaba tikr ederim evet canım zaman akıp geçiyor büyüyorlar ama nasıl büyüyorlar onu bizlere sormalılar canım bentosun allahın izniyle bu ayın 22 sinde 5 aylık olacak sen nasılsın canım bebişin nasıl
allah iyilik versin canım canım bende senin gibi yalnızım bi eşim bide oglum var yardım edecek kimsem yok akşama oglumla vakit geçiorum çok mızırdak çocuk benim paşa olsun onun canı sagolsun yavrum allah kısmet ederse buayın 22sinde 5 aylık olacak canım istersen ekleyebilirim facem akşama açık oluyo başında olmasamda
saol zeynom ya...tam geçti derken gece yine ateşlendi..ilaçları erken kestim sanırım...iyileşti diye...gecemiz yine zehir oldu..bugün izin aldım işe gitmedim...kucağımdan inmek istemiyor..gece ateşi 39 a dayanmıştı valla...çok korktum..odasının penceresini falan açtım hep...ne yapacağımı şaşırdım...ateş düşürücü verdim..sabahta yine ilaçlarına başladım..şimdi daha iyi şükürler olsun...gece çok korkuttu bizi ya...iki gündür uykusuz ve bitkinim yani...sen nasılsın noyan paşa nasıl bakalım..?Leylacım Buse hastalanmış çok geçmiş olsun... kıyamam kuzuya....
eda gelmiş öperim seni ve minnoşu...
tweety i zaten tebrik ettim.. kardelen son ece nasıllar? neyse isim saymayayım herkesi öperim... yeni hamileleri tebrik ederim... yeni
annelere de hayırlı olsun saglıkla büyütün derim...
sırasını bekleyen arkadaşlarıma da Rabbim hayırlı evlad nasip etsin...
sevgiler kızlar...
yetercim nasılsın?
mesaj attım özeline şeker....
tatlım internet çok kötü gidip geliyor kusura bakma...
canım inşallah Rabbimin izniyle seninle yavrun...
kıs ben kimseyi unutmadım... nasıl unuturum sizi.. gelemiyorum o ayrı.. yanlızım burada hiçbir yardımcım dayanagım yok ... tek oglum eşim... vakit kalmıyo bişeye.. yetişemiyorum...
hamd olsun oda iyi canım.. 10 bucuk aylık olduk şimdi.. siz nasılsınız? na kadar oldu senin minnoş...
kızlar facebook varsa isteyene adresimi vereyim ekleyin... oradan daha sık görüşebiliriz arada 2 dakka da olsa bakıyorum ...
:26: aa nasıl atlamış acaba sen kaçıncı güünde yaptırdın canım :26:
saol zeynom ya...tam geçti derken gece yine ateşlendi..ilaçları erken kestim sanırım...iyileşti diye...gecemiz yine zehir oldu..bugün izin aldım işe gitmedim...kucağımdan inmek istemiyor..gece ateşi 39 a dayanmıştı valla...çok korktum..odasının penceresini falan açtım hep...ne yapacağımı şaşırdım...ateş düşürücü verdim..sabahta yine ilaçlarına başladım..şimdi daha iyi şükürler olsun...gece çok korkuttu bizi ya...iki gündür uykusuz ve bitkinim yani...sen nasılsın noyan paşa nasıl bakalım..?
canım senin minnoşda çok şeker olmuştur şimdi... maşallah subanallah nasılda geçiyor zaman... evde olman iyi olmuş güzelim...
saol zeynom ya...tam geçti derken gece yine ateşlendi..ilaçları erken kestim sanırım...iyileşti diye...gecemiz yine zehir oldu..bugün izin aldım işe gitmedim...kucağımdan inmek istemiyor..gece ateşi 39 a dayanmıştı valla...çok korktum..odasının penceresini falan açtım hep...ne yapacağımı şaşırdım...ateş düşürücü verdim..sabahta yine ilaçlarına başladım..şimdi daha iyi şükürler olsun...gece çok korkuttu bizi ya...iki gündür uykusuz ve bitkinim yani...sen nasılsın noyan paşa nasıl bakalım..?
tamam canım istek gönderdim ama inşallah yanlış kişiye degildir maviş gözlü bebiş senin ogluşun mu yoksa
hemen bakıyorum canımCanim sen ozelden msj at eklerim faceme gorusuruz
12.günde yaptırdım canım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzumuza
çok geçmiş olsun canım kıyamam prensese... ya salgın mıdır nedir kaç kişiden duydum minnoşlar hasta böyle...
hee benim ogluşum
hemen bakıyorum canım
kıs 12. gün daha çok erken bacım yaaaaaa.. ay Allahım yaaa.. ben 13. gün yaptırdım idrar negatifti... ertesi gün yaptım idrar gene negatifti ama içimden bir ses hamilesin dedi gittim kan testine ve orada çıktı 14. günde ama dikkatini çekerim...
ayyyyyy inşallah saram Rabbim saglıkla hayırlısıyla bir evlad nasip etsin onuda kucagına al inşallah balım....
canum nerdesinnnnnnn... saraaaaaaaaa
Canım sağlık olsun hayırlısıyla sen bebeğini kucağına al da biz istersek eninde sonunda görüşürüz.Evet aramızda üç durak olmakla beraber sırameşeler durağında insen pencereden el sallasam görürdün beni, hemen seni alır evime getirirdim o kadar kolay olacaktı yani neyse hayırlısı canım.Kendini nasıl hissediyorsun?ooooh ne güzel ana kız müzik keyfi yapıyosunuz maşallah ikinizede
hatresim cumartesi dönüyorum bu sefer olmadı ama bi dahaki gelmeme muhakkak tanışmak isterim seninle hem metroyla aramızda üç durak var biliyomusun
zeynooom bugün belim ağrıyo fazla kalamıyorum pcde hemen uzanıyorum
canım seninki normal gebelikti ama benimki dondurulmuş embriyo transferiydi tüp bebekte transferden 12 gün sonra testte çıkıyo ama kkda bi çok yerde okudum dondurulmuşlarla tedavide 15 günde test yapılması gerekiyomuş inşallah yarın değerim artmıştır sağlıklı olarak Allah büyük Rabbim inşallah yüzüme güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?