Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıııı o kadar kolay olacaktı demekki ama canım geldiğimden beri yatıyorum dinleniyorum bu sefer herşey bebek için ama bi dahaki gelmeme görüşürüz inşallah hatta annemlere bile bahsettim senden onlarda keşke tanışsaydık dediler

Canim dikkat et kendine insallah kat kat artmistir degerin

amin inşallah canım yarın belli olacak herşey

Hayırlısı canım hele sen bebeğini doğur diğerleri kolay

Saracım ben de bir sonraki adetimde gülin okana gitmeye karar verdim eşim önce bi aşılama deneyelim diyor olmazsa tüp bebek için istanbula kendi doktorumuz Bülent Traşa gitmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla.( İNŞALLAH bir mucize olurda gitmeyiz ,seninkilerde ikisi de tutmuştur Allahın izniyle diyorum)

Canım ben çıkıyorum eşim gelmek üzere herif beni pc başında yakalamasın Bir de namaz kılıcam tatlım.Canım hiç üzme kendini her şey olacağına varır, biz elimizden geleni yapıp Mevlaya tevekkül edelim O' da bizi mahrum etmeyecek inşallah arzularımızdan...Dualarımızdasın unutma....

kızlar nasılsınızzz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sarammmmmmmmmmmm güzel yüreklimmmm inşşş yarın değerlerin katlamış olur dualrım seninleee
Canlar ben bu günlerde biraz rahatsızım :26::26::26::26:hafta başından buyana tansiyonumda bir düşme var:26::26::26::26: Sebebi ne bilmiyorummmm:44::44::44::44::44: Bu ay biliyorsunuz adetimin ortasında bir kanama yaşadım:26::26::26::26: Ondanmıdır bilmiyorumm :26::26::26::26::26::26:birde grip oldum üstüneeee :26::26::26::26::26::26:

inşallah tedaviye gerek kalmaz ve bebeğin kendiliğinden gelir ama tedaviyede gerek olursa Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah en doğru tedaviye yönlendirsin sizi

dualarınada çok teşekküy ediyorum ayrıca Allah sesini duyar inşallah

geçmiş olsun yetercim bi doktora görünsen sen manevi olarak çok yoruldun hep ondan oluyo bunlar Allah yardımcın olsun canım menim kıymetli bacım

geçmiş olsun yetercim bi doktora görünsen sen manevi olarak çok yoruldun hep ondan oluyo bunlar Allah yardımcın olsun canım menim kıymetli bacım

canım sağollllll GEÇEN GÜN GİTTİM DR :26::26::26gerçi kadın doğumcuydu o ama ) ARA KANAMA OLDUĞUNDA ÇOK STRESLİSİN TEK SEBEBP BU DEDİİİ :44::44::44::44:BAŞKA BİR ŞEYİN YOK DEDİİİİİ :44::44::44::44::44: BİRDE GİRPİM BİLİYORSUN BİRAZ AĞIR GEÇİYORRRRR ..............KUZUM SEN NASILSINNNNN YARIN KAN VERECEKSİNNNN İNŞ GÜZEL HABERLERLE GELİRİSN

sara ablaaaaaaaaa yine sana bakmaya geldimmmm
takvimini kaldırmazsın inşallahhhh Alah ım çok sevndm yaaaaa ohhh
Allahh tanmamnıa erdirsinnn

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

hayırlı cumalar kızlarrr.

saracımm güzell arkadaşımm heycanla bekliyorum seniiii

inşş bebeğin bizede uğur getirir topiğimizde nüfus patlaması olurrrr

sarammmmmmmmmmm seni bekliyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

saracım senden bi haber varmı diye girdim ama daha bişey yazmamışın
inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Canım yeni sonuç pozitiftir inşallah
:26::26::26::26:

saracım inan cok sevindim inş degerin yukselmiştir rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin... hayırlı haberlerini heycanla bekliyorum topige fazla gelmesemde hep aklımdaydın inanki sanki icime dogmuş bakıyım dedim ve heycandan kalbiim küt küt attı rabbim tamamına erdirsin inş saracım...bu arada bende aşılama yaptırdım canım üc dört gün sonra belli olcak inş... hakkımızda hayırlısı olsun cok öpüyorum seni

saraaaaaaaaaaaaaaaa aşağıdasınnnnnnn hadiiiiiiiiiiii gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…