Canım sağlık olsun hayırlısıyla sen bebeğini kucağına al da biz istersek eninde sonunda görüşürüz.Evet aramızda üç durak olmakla beraber sırameşeler durağında insen pencereden el sallasam görürdün beni, hemen seni alır evime getirirdim o kadar kolay olacaktı yani neyse hayırlısı canım.Kendini nasıl hissediyorsun?
Canim dikkat et kendine insallah kat kat artmistir degerin
Hayırlısı canım hele sen bebeğini doğur diğerleri kolayhıııı o kadar kolay olacaktı demekki ama canım geldiğimden beri yatıyorum dinleniyorum bu sefer herşey bebek için ama bi dahaki gelmeme görüşürüz inşallah hatta annemlere bile bahsettim senden onlarda keşke tanışsaydık dediler
amin inşallah canım yarın belli olacak herşey
Hayırlısı canım hele sen bebeğini doğur diğerleri kolay
Saracım ben de bir sonraki adetimde gülin okana gitmeye karar verdim eşim önce bi aşılama deneyelim diyor olmazsa tüp bebek için istanbula kendi doktorumuz Bülent Traşa gitmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla.( İNŞALLAH bir mucize olurda gitmeyiz ,seninkilerde ikisi de tutmuştur Allahın izniyle diyorum)
Canım ben çıkıyorum eşim gelmek üzere herif beni pc başında yakalamasınBir de namaz kılıcam tatlım.Canım hiç üzme kendini her şey olacağına varır, biz elimizden geleni yapıp Mevlaya tevekkül edelim O' da bizi mahrum etmeyecek inşallah arzularımızdan...Dualarımızdasın unutma....
kızlar nasılsınızzz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sarammmmmmmmmmmm güzel yüreklimmmm inşşş yarın değerlerin katlamış olur dualrım seninleee
Canlar ben bu günlerde biraz rahatsızım :26::26::26::26:hafta başından buyana tansiyonumda bir düşme var:26::26::26::26: Sebebi ne bilmiyorummmm:44::44::44::44::44: Bu ay biliyorsunuz adetimin ortasında bir kanama yaşadım:26::26::26::26: Ondanmıdır bilmiyorumm :26::26::26::26::26::26:birde grip oldum üstüneeee :26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun yetercim bi doktora görünsen sen manevi olarak çok yoruldun hep ondan oluyo bunlar Allah yardımcın olsun canım menim kıymetli bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?